Mindenkinek vannak kihívásai

Mindenki életében vannak hullámhegyek és hullámvölgyek! Talán te is épp egy hullámvölgyben vagy.

De vajon voltál-e úgy, hogy belül szenvedtél, valami nagyon fájdalmasat éltél meg, miközben kénytelen voltál tartani magad, a külvilágnak mutatni a normális életedet?

Kénytelen voltál teljesíteni a munkahelyeden, közben még mosolyogni is hozzá. Kénytelen voltál a belső vívódások ellenére megfelelni a családi, baráti kapcsolatoknak, készségesen kedves lenni és mosolyogni az emberekkel.

Talán ismerős neked is ez, amin én is átmentem.

Lehet, hogy ezt nem gondolta volna rólam akkor a környezetem. Lehet, hogy ha akkor ismersz te sem mondod meg rólam.

Talán ismerős a sztori

Ott voltam 2 gyermekkel húszas éveim vége felé, mindenem megvolt, ami a társadalmi nagykönyv szerint a rendes élethez kell. Mégis teljesen BOLDOGTALAN voltam. Benne voltam egy olyan kapcsolatban, amiről nem tudtam, hogy akarom-e, így akarom-e, hogy a gyermekeim miatt vagyok-e vele, vagy más miatt.

Mindenki azt látta, hogy körülöttem minden rendben van, szuperül vagyok, mindig mosolygok, nem szenvedek semmiben hiányt. Még ha néha panaszkodtam is, akkor sem vették komolyan.

Ismerős a sztori?

Te is voltál már így, hogy úgy érzeted , senki nem ért meg? Senkire nem számíthatsz? Nagyon elkeserítő helyzet volt számomra. Nagyon egyedül éreztem magam, úgy éreztem, senki nem ért meg, senki nem tud segíteni. Sem a barátaim, sem a családom, még a férjem sem.

Menekülési útvonal

Sokáig nem találtam megoldást, s már egyre elviselhetetlenebbnek éreztem a helyzetet. Természetesen ebből az igencsak kellemetlen helyzetből menekülni próbáltam. A menekülési utat az alkohol és másik férfi jelentette nekem.

De ezzel csak rosszabb lett a helyzet, mert a boldogtalanság érzést tetézte egy nagy adag BŰNTUDAT is.

S hogy mindezt, miért mondom el neked?

Mert természetesen ennek a történetnek is “Happy End a vége. Különben nem lennék ma itt és nem tudnám mindezt elmesélni neked.

Az igazi megoldás

Az igazi áttörést, és a helyes megoldást egy fantasztikus könyv hozta számomra. Kezembe akadt Maria Zurhorst könyve, amit természetesen el is olvastam.

Mit olvastam?! Faltam! Miközben néha patakokban folytak a könnyeim a felismeréstől.

S ennek hatására megtettem olyan lépéseket, amik óriási változást hoztak az életemben, a házasságomban.

Azóta pedig szárnyal a kapcsolatunk, az újra fellángolt szerelemünk gyümölcse pedig már 4 éves.

Sulya Zsuzsanna Boldogság Mentor
Csodás változások zajlottak az életemben , végre a mai mosolyom őszinte.

Sosem vagy egyedül a problémáddal. S ha nem is a közvetlen barátaid segítenek ki a helyzetből, mindig van helyes megoldás rá. Számomra egy könyv formájában érkezett. S hogy ez minél több ember számára így lehessen, összegeztem a tapasztalataimat, ismereteimet egy sikerlistás könyvben.

Most te is megrendelheted, hogy kiutat találj, s sugárzó boldogság irányába indítsd az életed, a párkapcsolatod! Itt rendelhető Lássuk be, az életed nem fog holnapra megváltozni, ha Te nem akarod, ha te nem teszel érte. Én is csak vártam, vártam, hogy történjen valami, elvesztegettem több évet, míg vártam, hiába. Aztán mikor, sikerült megtalálnom a helyes megoldást, bevetettem a gyakorlatban! Nem ültem magamba roskadva! TETTEM a boldogságomért! Egy-két hónap alatt megtaláltam az egyensúlyt. Erre bíztatlak téged is! Ma is vannak nehezebb napok, de már tudom, milyen eszközökhöz forduljak. Ezeket az eszközöket osztom meg veled is szeretettel ebben a sikerlistás könyvemben.

Csak katt ide, a rendeléshez! Tedd meg az első lépést Te is az életed egyensúlyba állításához!

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

 

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.