Sulya Zsuzsanna Boldogság-Mentor

Kineziológia kezelés

Probléma megoldás kineziológia kezeléssel!

A kineziológia eszköztárával segítek, hogy önbizalmad maximálisra fejleszd, le tudd győzni az akadályokat és végre élvezd az életet, egészséges életet élhess, szerelemben élhess a férfival és ne legyenek többé pénzügyi gondjaid, kapcsolati válságaid.

Sulya Zsuzsanna vagyok, boldogság mentor. Életmódváltásban, problémák legyőzésében, kihívások megoldásában, akadályok leküzdésében segítek nőknek kineziológia kezelés módszerével.

​A kineziológia kezelés keretében komplett, specifikus és személyre szabott útmutatást adok azoknak a nőknek, akik sikereket akarnak elérni a munkában, boldogságot akarnak megélni a párkapcsolatban és egészséges testet akarnak maguknak.

Kineziológia eszközeivel feltárom és oldom a blokkokat, feltárom az információkat és segítséget nyújtok a hozzám fordulóknak, akik változtatni szeretnének helyzetükön.

Mi is az a kineziológia?

A kineziológia egy gyengéd izomteszteléses módszer, ami segít felderíteni a tudatalatti korlátozó mintáidat, cselekedeteidet, hitrendszeredet, az elméd korlátozó programjait, majd segít mindezeket fel is oldani, amik a mélyben dolgoznak és nem engedik, hogy megéld a teljességet, harmóniát, örömöt, sikereket a munkádban, boldogságot a kapcsolataidban, teljes egészséget a testedben.

Mely területeken segít a kineziológia?

  • párkapcsolati problémák, konfliktusok, életválságok
  • nem megfelelő önbizalom
  • szorongás, félelem, depresszió
  • tanulási nehézségek leküzdése
  • asztma, légzési zavarok, bőrbetegségek
  • függőségek
  • fájdalom a test különböző pontjain.

A kineziológia kezelés menete

Az első kezelésnél információt kérünk a kliens egészségi- és családi életéről, elakadásáról, problémájáról.

Ezt követően pár szóban elmondjuk, hogy mi is a kineziológia és hogyan működik, valamint azt, hogy mi fog történni a kezelésen.
Majd elkezdjük magát a kineziológiai oldást, az izomtesztelés segítségével
Ezután következnek a tiszta áramkör és blokkolások vizsgálata.

Először a jelenben dolgozunk. Ha szükséges, akkor elvégeztetjük a klienssel a kitesztelt korrekciókat.

Ezt követően megyünk a múltba, izomteszteléssel megkeressük az oldás szempontjából legmegfelelőbb kort, amely a jelenbeli probléma okozója, majd az ehhez a korhoz kapcsolódó információikat keressük, melyek segíteni fognak a probléma feltárásában.

Majd a kitesztelt korrekciók segítségével oldjuk a blokkokat, betáplálájuk a jelenbe a támogató mintákat, hitrendszerket, így visszajövünk a jelenbe.

Ha szükséges, jövőprogressziót készítünk: vagyis egy pozitív jövőképet táplálunk be, ami megtörténik majd és ami már egy újabb kijavított minta, megélése adott helyzetnek.

Az oldás befejezése előtt azt is kiteszteljük, hogy kell-e valamilyen megerősítés, azaz „házi feladat”, amit a kliensnek otthon, meghatározott ideig kell végeznie.

Miben segít neked a kineziológia kezelés?

A kineziológi kezelés sorozat segít, hogy közelebb kerülj valódi önmagadhoz, egy félelemnélküli, önbizalommal teli élethez, jobb kapcsolatokhoz, egészségesebb életmódhoz, sikeresebb munkához.

Igenis van más lehetőség, van választásod, lehet örömtelibb az életed!

Jelentkezem kineziológiai kezelésre!