Sulya Zsuzsanna Boldogság-Mentor

Csoportos Családállítás

A családállítás egy szerepjátékos módszer, feloldja a régi traumákat, amik gátolnak és segít, hogy könnyedséget érj el, életed azon területén is, amivel régóta küszködsz.

Sokszor a mélyben húzódó akadályokat nem látjuk, de ez a módszer segít a felszínre hozni és akár külső szemlélőként is ránézni, amivel egyértelműbbé válik, hogy mi is dolgozik benned, mi hátráltatott eddig abban a témában.

A csoportos családállítás egy terápiás módszer, melynek elméletét Bert Hellinger német terapeuta alkalmazta, dolgozta ki, ma használatos formájában.

Sulya Zsuzsanna vagyok, boldogság mentor. Életmódváltásban, problémák legyőzésében, kihívások megoldásában, akadályok leküzdésében segítek nőknek a családállítás módszerével.

Mely életterületeken segít a családállítás?

  • párkapcsolat
  • munka, karrier
  • egészség
  • pénzügy
  • kommunikáció
  • szorongás leküzdése

A családállítás egy nagyon mély élmény, és utána úgy érzed majd, mintha felkapcsoltak volna egy villanyt az elmédben. Sokszor még hetek múlva is újabb pozitív meglepetések érnek majd az életedben.

A módszer a morfogenetikus mező használatán alapul. A morfogenetikus mező egy olyan energetikai közeg, melyben minden valaha átélt esemény, elgondolt gondolat, megtalálható, ezek kölcsönhatásban vannak egymással. Ezek az információk tér és idő korlátai nélkül rendelkezésre állnak, hozzáférhetőek.

„Segítségével azt is megtudhatod, amiről azt hiszed, hogy soha senki nem tudta.”

Egy ilyen foglalkozás közelebb visz a lelkedhez, elgördíti az utadban álló akadályt, és szabadabban haladhatsz a boldogságod felé. Az addigi nyögvenyelős, akadozós út, simává, és egyértelművé válik .

Hogyan is zajlik egy csoportos családállítás?

A képviselők elhelyezkednek a térben és beszámolnak arról milyen az egymáshoz való viszonyulásuk, milyen fizikai vagy érzelmi érzeteik vannak. A képviselők visszajelzései és a családállítás törvényei alapján oldómondatok kimondására, valamint helyváltoztatásra kérem a képviselőket. Ezek a helyváltoztatások és mondatok rád hatnak, a te szempontrendszeredhez adnak olyan új információkat, melyek segítségével nyugvó pontra kerülhetnek benned az eddig helyükön nem levő, zavart okozó részek.

Csoportos állításban több szereplő is van, így mások témájával is találkozol, így mások állítása is hat rád, ss ez a hatás is pozitívan megmutatkozik a hétköznapjaidban.

A térben megjelenő „játékod” a te tudatalattidban létező kép kivetülése.

Jelentkezz most a következő csoportos családállításunkra!

A csoportos családállítás segít, hogy közelebb kerülj valódi önmagadhoz, egy félelemnélküli, önbizalommal teli élethez, jobb kapcsolatokhoz, egészségesebb életmódhoz, sikeresebb munkához.

Igenis van más lehetőség, van választásod, lehet örömtelibb az életed!

Jelentkezem Csoportos Családállításra!