Megjelent könyveim

Sulya Zsuzsanna Boldogság-Mentor

Megjelenés éve: 2022

Terjedelem: 160 oldal

Ára: 4290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

A vonzó nő könyv

Ha meg kellene fogalmaznom, hogy miről szól a Vonzó Nő könyve, egyszerűen csak annyit mondanék: nincs káprázatosabb a kiegyensúlyozott, önbizalommal teli, magabiztos nőnél. Hisz az a nő, aki tudatosan éli életét, felismeri erejét, ráadásul azt a saját javára, a kiteljesedésére tudja fordítani – bármire képes.

A könyv pontról pontra veszi azokat a szempontokat, amelyekben ha egy nő önmagára talál, és általuk ki tud bontakozni, akkor megérti nem csupán azt, hogy ki is ő valójában, de azt is, hogy miképpen mutassa meg a valódi arcát. Sokszor talán saját magának is.

Az önmegvalósítás nem arról szól, hogy valami kiemelkedőt alkossunk, hanem arról, hogy megértsük végre, mi tesz minket boldoggá és kiegyensúlyozottá. Vagyis: nem a cselekedeteink számítanak, hanem, hogy azokban örömünket leljük!

 

A könyv egy egészen izgalmas önismereti munkára hívja olvasóit. Aki nyitott, kellően bátor, és valóban tenni akar valamit önmagáért, az imádni fogja ezt az utazást.

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

 

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.

Olvass tőlem!

Kérd ingyenesen letölthető ebookjaim egyikét. 

Ingyenesen letölthető e-book.

INGYENESen megrendelhető e-book.