Rólam

Sulya Zsuzsanna vagyok, Boldogság-mentor.

Életmódváltásban, problémák legyőzésében, kihívások megoldásában, akadályok leküzdésében segítek nőknek működő, bevált módszerekkel.

Örülök, hogy itt köszönthetlek,

Csodálatos NŐ!

Készen állsz arra, hogy boldogságra hangolódj?

Vagy még arra vársz, hogy majd boldog leszel, ha:

 • megszerezted álmaid munkáját
 • lefogysz X kilót
 • megszerzed harmadik diplomádat
 • megtaláltad álmaid férfiját
 • gyönyörű családod lesz
 • egészséges gyermekeid lesznek
 • biztos anyagi háttered lesz?

Igen, valahogy én is ezekre vágytam, és vártam…. s a mai napig is várnék…

Hjja, és közben haladnak az évek, s

 

 • közben pedig úgy érzed csak napról napra rohansz
 • ráadásul meg akarsz felelni mindenkinek
 • tökéletesen akarod ellátni a munkádat, tökéletes anya akarsz lenni, igyekszel csinos maradni
 • nem is élvezed igazán a munkád, s ha megnyernéd a lottót, tuti be nem mennél holnap dolgozni.
 • és persze, mindig azt érzed, hogy nincs elég időd semmire.

Igen, én is ilyen mókuskerékben, éltem….és élnék még ma is. Ilyen reklámok által frusztrálva generált világban élnék ma is…

Ehelyett inkább azt választom, hogy megélem azt, amiért megszülettem, mindennap boldogságra hangolódom, hogy meglátom mindenben a csodát, figyelek a gondolataimra, vágyaim szerint teremtem a jövőmet.

És persze sok ezer NŐT emlékeztetek arra, amire most téged is szeretnélek:

Te is boldogságra születtél!

Ami 30-as éveim elején jellemzett engem: depresszió, szorongás, minden reggel gyomorgörccsel ébredtem, szinte mindennap bőgtem, mert nem tetszett az életem, nem tetszett az, aki voltam. .

Meg akartam felelni a munkahelyemen, de mindig túl kevésnek éreztem magam, kívülállónak éreztem magam, de csináltam, mert ez volt az elvárás a környezetemtől, ezt tanultam, egy rendes embernek ilyen állása van.

Féltem, hogy kiderülnek a tökéletlenségeim, azt akartam, hogy mindenki szeressen, csendes, alkalmazkodó voltam. Esténkét magamat utálva bújtam ágyba és reménytelennek találtam a másnapot is. Féltem döntéseket hozni, féltem a hibázástól, mindig mások mondták meg, mi lenne jó nekem, s hallgattam rájuk. Nem mertem más lenni, pedig belül éreztem, hogy én másban vagyok jó, máshoz értek, mást akarok csinálni, de nem mertem változtatni. Kb. 10 évig valami külső dologban kerestem a boldogságot, a karrierben, a gyermekeimben, a házasságomban, a szép házunk megszerzésében, a csinos alak elérésében, szebbnél szebb ruhákban,

A barátaim számában,a fb képeimet lájkolók számában. Huhhh :(…és függőségekben….-még leírni is nehéz…

Mindeközben rengeteget tettem az önismeret elmélyítésért, pszichodráma csoportokba jártam, kineziológussal dolgoztam, csoportos és egyéni terápiákon is részt vettem, hogy változzam, felismerjem az akadályaimat és megéljem azt, amire vágyom.

 

35 évesen mikor harmadik gyermekemet vártam mély depresszióba estem, minden és mindenki rossz volt számomra. Feltettem magamnak a kérdést: Hogyan lehet ez, mikor a legszebb időszakomat kéne élnem?! Azt mondják, -ez az elvárás- hogy ez az az időszak, ami minden nő életében egy hatalmas boldogság, egy igazi csoda. Én meg depresszióval küzdöttem. NNa, tessék!

De ez kellett ahhoz, hogy rátaláljak az önismereti, önfejlesztő, spirituális utam új irányára. Új gondolatokkal ismerkedtem meg, faltam az önfejlesztés segítő könyveket, egyre több mesterrel ismerkedtem meg személyesen, könyvek és hanganyagok formájában. Tréningekre, tanfolyamokra, előadásokra, elvonulásokra jártam, figyeltem, jegyzeteltem, gyakoroltam. Óriási felismeréseket adott az új szemléletmód.

 

De leginkább azt, hogy ez mind szép és jó, amiket hallok, olvasok, csakhogy van egy kis gondom ezzel is: minden tanító, akivel találkoztam, vagy férfi volt, vagy olyan nő, akinek nincs gyermeke, maximum 1, vagy már felnőtt gyermeke van.

Szuper! Persze! Könnyű nekik! Gondoltam én. De próbálják már meg mindezeket a tanácsaikat 3 gyermek, férj, háztartás, karrier mellett megvalósítani! Ezzel kerestem a kifogásokat, ezzel nyalogattam a sebeimet, hogy még mindig nem élem a határtalan boldog áloméletemet.

De ha nagy tanítók nem , akkor majd én megpróbálom. Mert azt olvastam, hogy az Univerzum mindenben támogat! Akkor engem miért ne támogatna? Az nem lehet, hogy valaki kimaradjon a szórásból. ?

Elég a kifogásokból, az életem rövid, nem akarom elvesztegetni!

Így gondolkodtam, s kipróbáltam. Kell, hogy legyen olyan mód, ami nekem is működik. És elkezdtem szépen átültetni a saját napi rutinomba a megismert módszereket. Voltak bukdácsolások, amíg kialakult a jelenlegi módszer.

 

Nem mondom, hogy nincsenek kihívások, nehezebben megélt pillanatok, de ezek alapot adnak ahhoz, hogy tudjam, mire kell figyelnem és milyen eszközökhöz folyamodhatok biztosan, hogy átlendüljek és újra a boldogságot válasszam.

 

Mert a boldogság választás! Pontosan annyire leszel boldog, mint amennyire, eldöntötted, hogy az leszel.

Tudom, tudom, először nekem is hihetetlennek, nonszensznek tűnt, de még olvass tovább egy kicsit.

És most rajtad a sor, csodálatos NŐ Az a küldetésem, hogy megmutassam neked is, hogyan tudod életedet boldogságra hangolni! Hogyan tudod kihozni magadból a csodát, azt amiért születtél! Hogy ne a körülményekre hivatkozva vesztegesd el az értékes éveket, hogy ne a kifogásokat keresd, miért is nem vagy még boldog!

 

Mert te is megérdemled a boldogságot, hogy megteremtsd álmaid életét, függetlenül a múlt, jelen körülményeitől.

Te is csodás teremtő erővel rendelkezik, s ha megtanulod jó irányba használni azt, minden áramlásban lesz!

 

Néhány alapvető dolog, amivel foglalkozunk: Önmagad szeretete, az elméd irányítása, a gondolataid megválasztása, energiád hangolása.

Ezek lesznek segítségedre a csodás úton! Megmutatom, hogyan!

Képes vagy rá!

Örömmel leszek a te boldogság-mentorod is, ha velem tartasz.

Szoktál beszélgetni magaddal?

Én igen!

Figyelted már a belső monológod? Mindenkinek folyamatos a belső monológja! Miket mondasz magadnak?

 

-Már megint elrontottam….! Lúzer vagyok!..Nálam rosszabb… nincs a Földön!”

Ismerem, ezeket mind hallottam én is! Múltidőben! Mert veszekedtem a gyerekkel, vagy mert a mérleg túl sokat mutatott, vagy mert felmondtam a munkahelyemen, vagy mert nem hívtak meg egy partira.

-Bármi történt én akkor is szeretlek, csodálatos vagy!

Ezeket mondogatom magamnak, jelenidőben.

Lehet, hogy ezeket soha nem hallottad még? Akkor itt az idő, hogy ízlelgesd egy kicsit: Ez milyen érzés , ha tükörbe nézve a szemedbe mondod? Fájdalmas? Hihetetlen? Nevetséges? Szomorú?

Bármilyen érzés is jön fel ezzel kapcsolatban, rendben van, hiszen nem szoktál hozzá, nem ezt tanultad, nem ezt hallottad eddig.

A változásod kulcsa a gondolkodásod megváltoztatása!

Hogy gondolkodsz magadról, a világról, meglátod-e a csodákat, vagy csak a lehúzó gondolatokat választod? Más a világom, mint 5-10-25 éve, mert máshogy nézem, máshogy teremtem, máshogy értékelem magam.

Bármi történt, bármi történik, te akkor is csodálatos vagy!

Elhivatottságom , hogy megmutassam neked is, hogy képes vagy másképp nézni magadra, másképp nézni a világot, felfedezni annak minden csodáját, határtalan boldogságra hangolódni, kinyílni és ragyogni, mások életét is beragyogni . A hozzám forduló NŐket emlékeztetni, hogy milyen erő van bennük.

Bennem lévő erő kiaknázása mit adott nekem?

Már nem rohanásban töltöm a mindennapjaim ,

Magam tervezem az időbeosztásom. Kedvenc mondatom:”Mivel én termelem az időt, annyit vehetek belőle, amennyit akarok.” Akarod, hogy a te igazságod is legyen?

Már az a prioritásom, hogyan ÖNMAGAMNAK feleljek meg és mindeközben a családi és baráti kapcsolataim is szárnyalnak.

Élvezettel végzem a hivatásom, nincs bennem szorongás, a jövőt illetően.

Boldog vagyok? Igen!

 

Igen, az Univerzum téged is támogat, a belső erőd neked is adottság. Talán érzed, csak még nem tudod, hogyan is használhatnád , hogyan is teremtsd meg azt az életet, amitől igazán felpezsdül a véred, amitől minden reggel inspiráltan, boldogan ugrasz ki az ágyadból, amitől érzed, hogy tényleg milyen csodálatos kiváltság élni és minden napját ki akarod használni.

 

Boldogságmentorként azokért a NŐkért élem a mindennapjaimat, akik

Álmodozóból megvalósítóvá akarnak válni.

Akik az utat keresik a boldogabb élet felé

Akik nem elégszenek meg azzal, hogy a körülmények áldozatai

Akik a körülményeiken változtatni akarnak.

Akiknek egy kis támogatás kell az úton.

6000-nél is többen vagyunk már, akik változtatni akarnak és haladnak az úton a napi inspirációk segítségével?

Készen állsz a boldogabb életre? Kezdd itt!

NŐKÉNT BOLDOGAN!

WORKSHOPOK, PROGRAMOK & EGYÉNI KEZELÉSEK

Az Évtervező Workshopon kipróbált és működő technikákat ismerhetsz meg, melyek segítségével megváltoztathatod az életed! Legyen 2024 a Te éved!

Az Access Bars® egy gyengéd érintéses módszer, ami segít elcsendesíteni az elmét, feloldani minden korlátozó hiedelmet, ami a mélyen dolgozik és nem engedi, hogy megéld a teljességet, harmóniát, örömöt, boldogságot.

A kineziológia egy gyengéd izomteszteléses módszer, ami segít felderíteni a tudatalatti korlátozó mintáidat, cselekedeteidet, hitrendszeredet, az elméd korlátozó programjait, majd segít mindezeket fel is oldani

Olyan tudást kínálok Neked, ami egy hétvége alatt könnyen elsajátítható. Nincs szükség szakirodalomra, hosszas tanulásra, előzetes ismeretekre!

A Tarot kártyával segítek elemezni azokat a jeleket, amiket az égiek küldenek számodra.
Ezek az értékes információk mindig több lehetőséget kínálnak, mert… a tarot segít meglátni a helyzeteket, amiket sokszor a kérdező nem lát meg. Tükröt tart eléd, melyben az erényeid, hibáid, de a gyengeségeid is megmutatja, hogy ezeken változtathass és megoldhasd a problémás életterületeid, kihívásaid.

Te is szeretnéd, bármikor -akár otthon a saját lakásod kényelmében is- megkérdezni a kártyalapokat? Szeretnél bármikor bepillantást nyerni a jövődbe? Szeretnéd megkérdezni, hogyan alakul ez és ez a helyzeted, hova vezethet egy-egy a cselekedeted?

A csoportos családállítás egy terápiás módszer, melynek elméletét Bert Hellinger német terapeuta alkalmazta és dolgozta ki, ma használatos formájában. A családállítás egy szerepjátékos módszer, feloldja a régi traumákat, amik gátolnak és segít, hogy könnyedséget érj el, életed azon területén is, amivel régóta küszködsz.

Hangolódj nagyobb önbizalomra!
ONLINE !!! ONLINE!!! ONLINE!!!

Várlak egy termékeny beszélgetésre, gyakorlatokra és egy közös meditációra, annak érdekében, hogy átállítsuk energiádat a határtalan önbizalomra, hogy újra kilépve a nagyvilágba, semmi ne állhasson álmaid útjába!

Tarts velem!

A belső erő egy adottság, ami megvan benned is. Talán érzed, csak még nem tudod, hogyan is használhatnád, hogyan is teremtsd meg azt az életet, amitől igazán felpezsdül a véred, amitől minden reggel inspiráltan, boldogan ugrasz ki az ágyadból, amitől érzed, hogy tényleg milyen csodálatos kiváltság élni és minden napját ki akarod használni.

Készen állsz a boldogabb életre?

Jelentkezem egyéni konzultációra!