Vezesd be a szeretetszámlát a kapcsolatodba!

Ha igazán boldog házasságban akarsz élni és a férjedet hosszútávon meg szeretnéd tartani, érdemes egy hasonlatot megfontolnod.

Nagyon sok férfit hallottam panaszkodni, hogy felesége úgy tekint rá, mint egy élő bankszámlára, s csak anyagi megfontolásból vesz ki pénzt “belőle”.

Ti vajon hogy vagytok ezzel?! Én azt javaslom egy kicsit másképp tekints a férjedre, ha már a bankszámlákról van szó.

Az alábbiakban leírom, hogyan tudsz szeretettel teli, dinamikus kapcsolatot kialakítani pároddal. 

Szeretettel teli kapcsolat

Szeretetszámla vs bankszámla

Igen, maradjunk csak a bankszámla témánál, és egy hasznos hasonlatnál.

De figyelj, mert nem úgy, ahogy első olvasatban gondolnád!

Ha igazán hosszú távú szeretettel teli kapcsolatot szeretnél, akkor nem kell mást tenned, mint úgy tekinteni a házasságodra és férjedre, mintha egy SZERETETBANK-ban lennél: a társad a bankár, és te vagy az, aki vezetsz nála egy szeretetszámlát.

Mivel a 21.században élünk, ez a „bankszámla” elég ismerős, és -szerintem- világos fogalom mindenki számára.

Szeretetszámla

De milyen is a SZERETETSZÁMLA?

A párkapcsolati  szeretetszámla betét és kivét oldallal is rendelkezik.
Ezeket a betéteket és kivéteket te kezdeményezed.

Minél több SZERETETET teszel bele, annál nagyobb lesz a szeretetszámla végeredménye.
Akár tudatában vagy, akár nem, néha bizony kivét is előfordul. Ezzel minden rend­ben is van, hiszen emberek vagyunk, akik néha hibázunk, mi több, a bankár is egy érző ember.
A boldog házassághoz fontos, hogy többet tegyél erre a képzeletbeli szeretetszámlára, mint amennyit ki­veszel onnan.

Figyelj arra, hogy nem minden betét és kivét egyforma.

Van, hogy számodra egy apró dolog a férjed számára óriá­si betétet jelent.

Olyan is előfordulhat, hogy amit te betétnek gondolsz, ő azt valamiért nem érzi annak. Például: lehet, hogy te le­szervezel egy tökéletes szülinapi meglepetéspartit a számára, ezzel is kifejezve, mennyire szereted, de lehet, hogy ő éppen egy kettesben eltöltött estére vágyna veled inkább ezen a na­pon. Egy ilyen eset nem eredményez sikeres betétet a szám­lára.

Légy óvatos az egyenleggel, mert sokszor a kivétek sajnos nagyobbak a betéteknél. Ennek egyik oka az is, hogy hajla­mosak vagyunk egy negatív dolgot 10-szer, 20-szor, akár 100- szor gyorsabban és élénkebben megjegyezni, felnagyítani, mint egy pozitívat.

Előfordulhat, hogy egyetlen kivét teljesen lenullázza a számlát.

Hidd el, én is ügyetlenkedek néha, én is vagyok rossz passz­ban, előfordulnak nálam is kivétek. De ha figyelsz arra, hogy társadnak milyen a szeretetszámlája, akkor nem lehet elrontani. A hangsúly azon van tehát, hogy minél többet tegyél bele, és ha néha ki is ve­szel belőle, akkor is marad benne elég szeretet, ami igazán életben tartja kettőtök kapcsolatát.

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

 

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.