Amint kint, úgy bent.

Talán hallottad már azt az univerzális törvényt, hogy „amint kint úgy bent”. Nincs ez másképp a házasságodban sem. De hogy hogyan érvényesül ez? Az egy kis magyarázatra szorul sokunk számára.

Az alábbiakban vázolom neked, mit tehetsz azért, hogy valójában meg is tapasztald azt az érzést, amire vágysz, a házasságodban.

Igazi szerelem érzésre vágysz 10 év után is?

Több tiszteletre vágysz, több figyelemre vágysz a férjed részéről?

Bármi érzés legyen is az, amire vágysz, egyszerűen megvalósíthatod!

Elméd, gondolataid és viselkedésed segítségével.

Nagyon is egyszerűnek tűnik a szabály:

Amit megvalósítasz a viselkedésedben, az tükröződik majd az életedben is. A házasságodban is.

Az érzések cselekedeteket hoznak létre s a forditottja is igaz, ha egy bizonyos módon cselekszel, akkor az annak megfelelő érzés fog kialakulni benned.

Vagyis ha bizonyos érzéseket létre akarsz hozni magadban, (amelyek egyébként nincsenek még jelen szívedben) egyszerűen csak úgy kell cselekedned, mintha valóban úgy éreznél. A viselkedés megteremti a neki megfelelő érzést is egész lényedben, s a kívánt érzés hamarosan be is költözik szívedbe.

Valójában csak meg kell fogalmaznod, milyen érzésre vágysz igazán a férjeddel kapcsolatban, így a gondolataidat és cselekedeteidet is annak szolgálatába állíthatod.

Arra vágysz, hogy végre igazi szerelmes pár legyetek újra? Arra vágysz, hogy igazán harmonikusan éljetek együtt? Arra vágysz, hogy mindig egymásra odafigyelve, békésen, harmóniában teljenek a napjaitok?

Akkor cselekedj ennek megfelelően! Meglátod, hamarosan megteremted azt az érzést is, a szíved vágyát.

Ha ezt még nehezen hiszed el, próbáld ki a következőt és hamar tapasztalni fogod a fenti állítás igazsá­gát! Állj egy tükör elé és mosolyogj magadra! Mosolyogj soká­ig, többször is! Akár néha el is hagyhatod néhány másodper­cig a mosolygást, aztán megint mosolyogj magadra! Végezd ezt körülbelül 5 percig, majd 5 perc után gyere el a tükörtől és folytasd a mosolygást. Most úgy, hogy nem látod magadon, de érzed. Mintegy 10 perc után azt fogod észrevenni, hogy a ked­ved is jobb lesz, vidámabb leszel. Automatikusan mosolyogsz, s egyszerűen jobban fogod érezni magad. Először erőltetettnek tűnhet, de próbáld csak ki

Párkapcsolat javítása

Nna, mármost ezt hogyan tudod a férjeddel való kapcsolatodban is bevetned?

Ehhez egy kis történettel szeretnék segíteni.:

A bizalom sebessége című könyvben olvastam egy George Crane lelkésznek tulajdonított tör­ténetet, amely szerint egy nap elment hozzá egy nő és azt mondta, annyira dühös a férjére, hogy nemcsak el akar válni tőle, hanem fájdalmat is akar okozni neki. Crane pedig ezt mondta neki:

„Menjen haza, és tegyen úgy, mintha igazán nagyon szeret­né a férjét! Mondja el neki, hogy
milyen sokat jelent a maga számára. Dicsérje meg minden rendességéért! Legyen a le­hető legkedvesebb, legfigyelmesebb és legnagyvonalúbb vele! Tegyen meg mindent, hogy a kedvében járjon! Hitesse el vele, hogy szereti!

Amikor már meggyőzte, hogy a szereleme örökké fog tar­tani és egyszerűen képtelen nélküle élni, akkor robbantsa a bombát. Akkor mondja el neki, hogy el fog válni. Ez aztán igazán
fájni fog neki.”

A nő végiggondolta, és úgy látta, hogy ez remek ötlet.
Onnantól kezdve mindent megtett, hogy meggyőzze a férjét, mennyire mélyen, őszintén és tiszta szívéből szereti. Minden egyes nap azon munkálkodott, hogy elhitesse vele.

Ám teltek-múltak a hónapok, és döbbenten azon vette észre magát, hogy valóban szereti a férjét. A viselkedésének kö­szönhetően visszatalált a szerelemhez.”

/részlet a Stephen M. R. Covey: A bizalom sebessége c. könyvből/

Hogyan tartsd meg férjedet című könyv megrendelhető!

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

 

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>