A Botok Királynője

A Botok Királynője Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

bátran kifejezi magát, karizma, szenvedély, spontaneitás, bátran követi az álmait, impulzivitás, kalandvágy, önbizalom, segít másoknak, miközben kiépíti saját királyságát, hatalom, intenzitás, szerelem.

Fordított jelentés

Önmagad szabotálása szenvedélyes és tüzes érzelmekkel, félelem a kockázatvállalástól, a hezitáláson túllépni, nem teljesen őszinte önmagadhoz, optimális időszak az önbizalmad építésére és arra, hogy elengedd, mit gondolnak másokról.

A Botok Királynője Tarot kártya leírása

A Botok Királynője mindenhová magával viszi kreativitását és szenvedélyét, és amikor belép egy szobába, érezni fogod melegségét és magabiztos elszántságát. Mindig is bátor és kifejező, kreatív és szenvedélyes volt, és az emberek azt mondják róla, hogy a legmelegebb nevetése és a legnagyobb történetei vannak. Kényelmesen, teljes mértékben belelép a királynői szerepébe – mert magabiztos abban, ahogyan vezet. Ma a sivatagi trónján ül, körülvéve álmaival és emlékeivel, kreatív energiájával és embereivel. Megérti a mély kapcsolat erejét, és azt, hogy az emberek milyen messzire képesek elmenni, ha tudják, hogy megbecsülik erőfeszítéseiket. Még ha vannak is olyan időszakok, amikor dühe robbanásszerű, tudja, hogy hosszú távú boldogságát olyan szívvel fogja építeni, amelynek szent lángja fényesen, szeretettel és erőteljesen ég. Úgy dönt, hogy a szeretetét és a szenvedélyét táplálja a félelme és a haragja helyett, és mint ilyen, erőteljesen inspiráló karakter, aki bátran megosztja lelkesedését és melegségét.

A Botok Királynője Tarot kártya üzenete

Alkalmas vagy és heves, és itt az ideje, hogy gyökeret eressz a célodba, és megtaláld a varázslatot, amit kerestél. Itt az ideje, hogy bátor légy, és belépj életed rivaldafényébe. Ne félj attól, hogy a figyelem középpontjába kerülsz, és az isten szerelmére, hagyd abba a kicsinyeskedést azért, hogy a körülötted lévők jobban érezzék magukat! Nem az a feladatod, hogy mások nagyobbnak érezzék magukat a jelenlétedben, hanem az, hogy érezzék, hogy szeretnek. Találd meg a hangodat, és engedd, hogy erőteljes dudáid betöltsék a szobát. Oszd meg szenvedélyesen az ötleteidet és az üzenetedet, mert ez tiszteletet ébreszt és inspirálja a körülötted lévőket. Világítsd meg az utat másoknak azzal, hogy bátran megosztod a tüzedet. Erőteljes szeretetkapcsolatok fognak kialakulni, ezért ez a tökéletes időszak arra, hogy olyan helyzetekbe helyezd magad, ahol lehetőséged lesz új emberekkel találkozni, ismerkedni és kapcsolatot teremteni. Tüzes, impulzív kitöréseidet kísérje nevetés, vidámság és egy nagy adag hála. Természetesen mindez a fény árnyékot vet, ezért ne nyomja le olyan mélyre, hogy ne találja meg újra. Néha ez a királynő féltékeny vagy manipulatív hajlamokat jelez, különösen akkor, ha hagyod, hogy a makacs vonásaid forróbbak legyenek, mint a józan esze. Mindig térj vissza a szeretethez, mint mentorhoz. Tudd, hogy nem baj, ha gyógyító vagy… és mégis gyógyítani akarsz másokat. Nem baj, ha nem osztasz meg mindent mindenkivel… és mégis nyitottnak és sebezhetőnek érzed magad. Nem baj, ha tökéletlen vagy, vagy ha vannak olyan aspektusai önmagadnak, amelyek a múltban visszatartottak. Ne hagyd, hogy a múlt árnyai határozzanak meg téged. Változtasd át őket. Ülj le velük egy rövid időre, majd gyújtsd fel őket, mert már nincs szükséged rájuk.

A Botok Királynője Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az intenzitás és a szenvedélyesség másokkal való bánásmódban egyszerre menthet meg és akadályozhat bennünket. Hogyan hat az intenzitásod az életedben?
– Melyik részed vágyik arra, hogy lássák? Melyik részed akar vezetni?
– Mikor érzed magad erősnek?
– Olyan messzire szorítottad-e el magadból az árnyékos részeket, hogy nehezen tudsz
hozzáférni a leckéikhez? Ha megvilágíthatnád őket, mit suttognának?

Tarot kártya jóslás

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

(+36) 20 419-1005

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.