Életed a boldogság irányába állítod, ha gondolataid irányítását más aspektusból is uralmad alá veszed.

Az utóbbi évek érdekes felfedezése egy olyan univerzális tény, mely szerint minden dolgot kétszer alkotunk meg. Először gondolatként a fejünkben, majd ezt követően a valóságban, látható(bb), kézzelfoghatóbb módon.

Nézz körül, van-e olyan tárgy most körülötted, amivel nem ez lenne a helyzet! Minden tárgyat először a megálmodója fejében alkotta meg, majd cselekedett és formát adott neki, vagy ő, vagy valaki más.

Olyan egyetemes igazságról van szó, mely alól nincs kivétel, mindennel így történt a múltban, így történik a jelenben is, és, ami igazán jó hír: a jövőt illetően is elmondható ugyanez.

Ez azért jó hír, mert ezt a törvényt te is képes vagy a boldogságod szolgálatába állítani. Amint a már említett gyakorlással képes leszel uralkodni a gondolataidon, máris boldogság jellemzi majd a képzeletedet. Az lesz életed jövőjének mozgatórugója. Segítségével leszel képes kibontakoztatni úgy a testedet, a szellemedet, ahogy a képességeidet is.

Mégis, hogy néz ki ez a gyakorlatban?

Élénken képzeld el mindazt, amit szeretnél elérni, ettől pozitív érzések kerítenek majd hatalmukba. A hangsúly itt az „élénken” szóra utal! Nem csak egyszerű ábrándozásról van szó, hanem mélyen, legbensődben megjelenített vágyaidról. Ha sikerül élénken elképzelned valamely vágyadat, akkor tapasztalni fogod, hogy az ehhez kapcsolódó pozitív érzelmek során óriási lelkesedés ébred benned. Ezzel a lelkesedéssel pedig a még sosem tapasztalt erőidet és képességeidet is feléleszted. Idővel pedig ez egy folyamatosan erősödő, felfelé vivő spirál lesz.

„Az, hogy hol kezded, soha nem nyom annyit a latban, mint az, hogy hová tartasz – ezt pedig először saját elmédben fogalmazod meg és itt vágsz neki az útnak.”(Napoleon Hill)

Ahogy gyakorlod a képzeleted használatát, úgy lesz egyre több lelkesedés benned, és, ahogy ez a lelkesedés kiváltja belőled a szunnyadó erőket, azok olyan cselekedeteket generálnak, amitől közelebb kerülsz a vágyaidhoz. Ahogy pedig közelebb kerülsz ahhoz, amit szeretnél, még inkább lelkes leszel.

 Használd bátran a képzeleted! Ne fukarkodj a vágyaiddal! Alkoss boldogságot hozó körülményeket a képzeletedben, mindenből a legjobbra számíts! Ne a múlt kudarcaiból és eddigi negatív tapasztalataidból merítkezz, amikor a képzeleted használod! Lehet, hogy nem sikerültek dolgok a múltadban, de ez nem jelenti azt, hogy a jövődben sem fognak. Eddig nem használtad a tudatos gondolkodás erejét, de miután olvasod ezeket a sorokat, biztos vagyok abban, hogy te is emellett tetted le a voksodat. Azért csodálatos döntés ez részedről, mert amint tudatosan irányítod a gondolataidat a boldogabb életed felé, az univerzum is segítőként küldi majd életedbe a csodákat. Figyeld csak meg, hogy milyen nagyszerű dolgok történnek veled!

Egyéb boldogság technikákért töltsd le az e-book-ot: 9 ősi alapelv egy boldogabb élethez!

Ingyenesen letölthető e-book.