Egy kis mentális fitnessre hívlak téged!

Manapság olyan divatos ez a fitness szó és mindenki fitnesselni jár. De hogy jó helyre járnak-e ahhoz hogy boldog életük legyen, az már más kérdés. Mostani bejegyzésből megtuthatod, mit kell tornáztatnod, hogy boldog légy.

 

Ha hitted, ha nem az agyad is úgy működik, mint bármely más izmod.

Van egy csodálatos szervünk, ami az egyik legfontossabb az életben maradásunkhoz. De nemcsak a biológiai életünk működéséhez, hanem az életünk egyéb aspektusaihoz is elengedhetetlen. Például ahhoz, hogy megteremtsd a boldog életedet.

De azt ne felejtsd el, hogy csak és kizárólag te szabhatsz határt annak, mit is jelent számodra a boldog élet. Mindenkinek mást jelent, egy valamiben viszont ugyanaz vonatkozik rád is, mint minden más emberre. Egy nagyon fontos univerzális törvény: Vagyis ha boldog életet akarsz, azzal kell kezdened, hogy sikeres, egészséges, boldog gondolatokkal foglalkozol.

A gondolataid az agyadban születnek, s napi szinten akár 60.000 gondolatot is áraszt magából. Nem mindegy hát, hogy milyen gondolatokat teremtesz magadban, mert annak megfelelően fog alakulni az életed. A boldog élethez boldog gondolatok kellenek.

Ha eddig nem vitted túlzásba a boldog gondolatok gyártását, akkor itt az ideje, hogy váltsál. Ez a váltás lehet, hogy gyorsan fog menni, az is lehet, hogy lassan, de mindenképpen szükséged lesz rá, hogy új irányt vegyen az életed. Feltéve, ha szeretnéd ez utóbbit.

Sulya Zsuzsanna Mentális Fitness

Az agyad fog elsősorban segíteni abban, hogy új irányt vegyen életed. Ehhez viszont edzened kell, használnod kell, táplálnod kell. A megfelelő tápanyaggal, pont úgy, mint tested bármely más izmát.

Ha gyenge a karod, és azt szeretnéd, hogy több súlyt tudjon felemelni, akkor edzened kell, erősíteni kell a karizmaidat. Úgy gondolom, ezt az összefüggést mindenki ismeri.

Azt már viszont kevesebben tudják, és kevesebben látják be, hogy ugyanez igaz az agyunkra is. Ha nem használod, kárba vész, ha többet használod, jobban fog teljesíteni. Ha megtanulod, hogyan használd, és egyre többet gyakorlatoztatod, akkor az agyad csodálatos eszközöd lesz életed irányításában.

Ha a boldogságod elérésére használod, akkor mindent odavonz az életedbe, amit beleprogramozol. Legyen az boldog párkapcsolat, sikeres munka, kicsattanó egészség, bármi, ami neked boldogságot jelent.

Mint minden testépítő gyakorlat eredményéhez, ehhez is türelem, kitartás, befektetett energia kell. Ugyanez igaz a belső változásodra is. Van, akinek hosszabb ideig, van, akinek rövidebb ideig tart a kielégítő változás. Ha képes vagy magát a fejlődést és gyarapodást, mint utat szemlélni, akkor az utazást magát is lelkesedéssel fogadod, minden egyes pillanatát élvezni fogod.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>