Kivel ne fordulna elő, hogy bal lábbal kel fel?

Kivel ne fordulna elő, hogy rosszul érzi magát a bőrében, vagy épp lehangolt, reménytelennek tűnő helyzetben érzi magát? Ilyenkor is van esély arra, hogy boldoggá váljon a napunk, az életünk.

Egy végtelenül egyszerű eszközt ismerhetsz meg a következő sorokban.

Amit akár már ma elkezdhetsz gyakorolni. Hiszen, ahogy mondani szoktam, “semmit ne higgyetek el nekem, hanem próbáljátok ki!”

Ez egy olyan triviális eszköz, amit azért nem szoktál még alkalmazni, mert ahogy mondják, nem látod a fától az erdőt.

 Azért nem szoktad még alkalmazni, mert mindig valami csodapirulára vársz, hogy majd megoldja a boldogságodat, mindig valami nagy varázslatra gondolsz, hogy csak az tud segíteni az aktuális helyzeteden.

 

Pedig, dehogyis! Az élet olyan egyszerűen működik! Az életben a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek. A józan paraszti ésszel már többet értek el, mint a csoda varázsszerekkel. Biztos vagyok benne, hogy te is tapasztaltad már ezt, de még nem tudatosult benned. Ott búvik a tudatalattidban, évekkel ezelőtt -talán épp tinédzserkorodban- már kondicionálás útján beprogramozódott, de még vár, hogy tudatosan is felfedezd. De mindjárt előhívjuk a tudatalattidból

 

Íme az egyik legegyszerűbb dolog, amit tehetsz az életed javulása, a boldogságod megélése érdekében, akár napi szinten, akár már ma elkezdve:

Ha úgy érzed, hogy nem vagy jó formában, ha rosszul érzed magad a bőrödben, egyszerűen csak segíts valakinek, aki szintén segítségre szorul valamiben és ezáltal Te is jobban fogod érezni magad.

Ahogy Szabó Péter mesteremtől hallottam:

“Ha rosszul érzed magad a bőrödben, akkor segíts valakinek, hogy ő jobban érezze magát, és te sem fogod megúszni, hogy jobban érezd magad ezáltal.”

Ez igaz kicsiben és nagyban.: igaz akkor, ha csak éppen rossz kedvűnek érzed magad, és megnevettetsz egy kollegát. Igaz akkor is, ha épp nem úgy megy a munka, az üzlet , ahogy szeretnéd, akkor segíts valakinek a munkájában, vagy gazdagítsd valaki napját, életét az üzleted által.

Ha segítesz másokon, az téged is épít, téged is felemelő érzéssel tölt el.

Miért? Talán azt a mondást már hallottad, hogy

“Senkit nem tudsz átvinni úgy a túlsó partra, hogy te magad meg ne érkezzél oda”

 Ez egy csodálatos és igaz bölcsesség. Próbáld ki még ma, és tapasztald meg te is!

 S ne feledd: Az élet szeret téged!

Ne maradj le az akciónkról se: Töltsd le most még  ingyenesen az e-book tartalmát s kezdj el egy boldog életet teremteni!

Ingyenesen letölthető e-book.