Elég nehéz időket éltem akkoriban! Kerestem a miértemet, kerestem, hogy hogyan lehetek boldog, mi az, ami tovább visz, mindennap.

Nehezen ébredtem, nem volt kedvem a szürke hétköznapokhoz. Kivűlről úgy tűnt, minden rendben, hiszen csodás gyermekeim voltak, csodás férjem, fedél volt a fejünk felett, autóval közlekedhettünk…úgy kereknek tűnt.

ÉN mégis szenvedtem. Nem tudom, mitől, miért. Csak azt tudom, hogy nem voltam elégedett az életemmel.

Talán te is ébredtél már úgy, hogy nincs kedved, ahhoz, ami nap mint nap vár téged. Nincs kedved kikelni az ágyból. Mást szeretnél, máshogyan.

Sokatokkal előfordult már, tudom, mert sok embertől hallottam már.

S hogy, mi segített nekem?

Egy szemléletmód -váltás. Egy belső hang, ami azt mondta, hogy nem lehet, hogy csak ennyi lenne az élet! Ezt kb.  35 éves koromban tapasztaltam

Azt mondta belül az a hang, hogy : nem lehet, hogy ilyen példát mutassak a gyerekeimnek! Felelős vagyok értük! Ha másért nem, hát értük tegyem meg!

Ők voltak az én miértjeim!

Amiért elkezdtem keresni, majd találtam és elkezdtem változtatni. Amit találtam, azt kipróbáltam, bevetettem az életemben! Nem volt más választásom, nem volt vesztenivalóm!

Az óriási áttörést, igazi változást egyetlen dolog adta az életemben!

Egy mondat!

És ez most jutott eszembe, hogy ez, mekkora áldás és áttörés volt az akkori életemben! Hogy így élhetek, ahogy most?! Hogy hosszú idő alatt, de ez volt az , ami a legtöbbet adta  az életemben!

Ez pedig így hangzott:

 

“Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb idődet töltöd”

Azoknak az átlaga vagy, akikkel a legtöbb időt töltöd! Ezt akkor nem értettem igazán, de így 3 év távlatában értem már. És azért írok ma erről neked, mert pont most meséltem a gyerekeimnek erről az összefüggésről. És a 3 évvel ezelőtti emberek már nincsenek körülöttem. Már olyan emberek vannak mellettem, már olyan emberek a legjobb barátaim, akikben vakon bízom, akik példát mutatnak nekem, akikkel szívesen töltöm az időmet.

 

De hogy miben is hat rád az az 5 ember?

Hat rád  a

-gondolkodásmódban

-az egészséghez való hozzáállásban

-kapcsolati mintákban

-pénzügyi modellekben

-az élethez való hozzáállásban

 

Gondold át, kérlek, hogy kik azok az emberek, akikkel időd nagy részét töltöd! Ők jól állnak ezen a területen? Akarod őket követni? Ha igen, akkor minden rendben, csak így tovább!

Ha nem, akkor…

Igen, nekem sok időbe, energiába, és erőbe tellett, hogy olyan emberekkel találkozzam nap, mint nap, akik példát mutatnak valamiben. Lehet, hogy ez nem személyes találkozó, de mindennap hallgatom, olvasom őket!

És találtam új barátokat!

Mert mindig lehet új barátokat találni!

Kezdd el végre azt az életet teremteni magadnak, amit szeretnél!!!

 

Baráti szeretettel:

Sulya Zsuzsanna

 

Ingyenesen letölthető e-book.