9 ősi alapelv egy boldogabb élethez

Ingyen letölthető e-book!

Szeretettel Üdvözöllek!

Sulya Zsuzsanna vagyok, a te boldogságmentorod is, ha velem tartasz.

Arra vársz, hogy majd boldog leszel, ha megszerezted álmaid munkáját, a harmadik diplomádat, megtaláltad álmaid férfiját, gyönyörű családod, egészséges gyermekeid lesznek, biztos anyagi háttered lesz, végre lefogysz x kilót? Igen, valahogy én is ezekre vártam és vártam…s a mai napig is várnék…

17 évvel ezelőtt kezdtem az önismertet, mert akkor léptem be a nagybetűs életbe, s éreztem, hogy valami nem stimmelt.

Ami akkor jellemzett engem: depresszió, szorongás, minden reggel gyomorgörccsel ébredtem, szinte mindennap bőgtem, mert nem tetszett az életem, nem tetszett az, aki voltam.

Meg akartam felelni a munkahelyemen, de mindig túl kevésnek éreztem magam, kívülállónak éreztem magam, de csináltam, mert ez volt az elvárás a környezetemtől, ezt tanultam, egy rendes embernek ilyen állása van.

Féltem, hogy kiderülnek a tökéletlenségeim, azt akartam, hogy mindenki szeressen, csendes, alkalmazkodó voltam.

Esténkét magamat utálva bújtam ágyba és reménytelennek találtam a másnapot is.

Féltem döntéseket hozni, féltem a hibázástól, mindig mások mondták meg, mi lenne jó nekem, s hallgattam rájuk.

Nem mertem más lenni, pedig belül éreztem, hogy én másban vagyok jó, máshoz értek, mást akarok csinálni, de nem mertem változtatni.

Aztán 10 évig valami külső dologban kerestem a boldogságot, a karrierben, a gyermekeimben, a házasságomban, a szép házunk megszerzésében, a csinos alak elérésében, szebbnél szebb ruhákban.

A barátaim számában,a fb képeimet lájkolók számában.

Mindeközben rengeteget tettem az önismeret elmélyítésért, pszichodráma csoportokba jártam, kineziológussal dolgoztam, csoportos és egyéni terápiákon is részt vettem, hogy változzam, felismerjem az akadályaimat és megéljem azt, amire vágyom.

35 évesen mikor 3 gyermekemet vártam mély depresszióba estem, minden és mindenki rossz volt számomra. Feltettem magamnak a kérdést: Hogyan lehet ez, mikor a legszebb időszakomat kéne élnem, ami minden nő életében egy hatalmas boldogság, egy igazi csoda.

Akkor találtam rá önismereti, önfejlesztő, spirituális utam új irányára. Új gondolatokkal ismerkedtem meg, faltam az önfejlesztés segítő könyveket, egyre több mesterrel ismerkedtem meg személyesen, könyvek és hanganyagok formájában. Tréningekre, tanfolyamokra, előadásokra, elvonulásokra jártam, figyeltem, jegyzeteltem, gyakoroltam. Óriási felismeréseket adott az új szemléletmód.

De leginkább azt, hogy ez mind szép és jó, amiket hallok, olvasok, csakhogy van egy kis gondom ezzel is: minden tanító, akivel találkoztam, vagy férfi volt, vagy olyan nő, akinek nincs gyermeke, maximum 1, vagy már felnőtt gyermeke van.

Szuper! Persze! Könnyű nekik, gondoltam én. Ezzel kerestem a kifogásokat, ezzel nyalogattam a sebeimet, hogy még mindig nem élem a határtalan boldog áloméletemet.

Rendben, de állítólag az Univerzum mindenben támogat! Ha ez így van, akkor engem is támogatnia kell! Nem lehet, hogy én kimaradjak a szórásból. Nna, akkor most megvizsgálom, hogy is van ez!

Elég a kifogásokból, az életem rövid, nem akarom elvesztegetni!

Így gondolkodtam, s kipróbáltam. Kell, hogy legyen olyan mód, ami nekem is működik. És elkezdtem szépen átültetni a saját napi rutinomba a megismert módszereket. Voltak bukdácsolások, amíg kialakult a jelenlegi módszer.

Elkészítettem neked egy olyan összegzést, ami segíthet neked is átállni a sugárzó boldogság irányába, s egy ingyenesen letölthető  e-book formájábn most közre adom,  hogy ha te is elfoglalt emberként éled a mindennapjaidat, ne kelljen napokon keresztül olvasgatnod., hónapokon keresztül kutatnod és éveken keresztül tesztelned a boldogságtippeket. Ebben az ebookban egyben megtalálod , ami nekem az alapot adta egy masszív boldogságérzethez.

Nem mondom, hogy nincsenek kihívások, nehezebben megélt pillanatok, de ezek alapot adnak ahhoz, hogy tudjam, mire kell figyelnem és milyen eszközökhöz folyamodhatok biztosan, hogy átlendüljek és újra a boldogságot válasszam.

Mert a boldogság választás! Pontosan annyira leszel boldog, amennyire eldöntötted, hogy az leszel.

Ezekkel az eszközökkel szeretnék neked segíteni a döntésedben.

INGYENESEN letölthető!

Töltsd le most a könyvet és kezdj el végre egy boldog életet élni!

Ingyenesen letölthető e-book.