Access Bars Kezelés

Az Access Bars® egy gyengéd érintéses módszer, ami segít elcsendesíteni az elmét, feloldani minden korlátozó hiedelmet, ami a mélyen dolgozik és nem engedi, hogy megéld a teljességet, harmóniát, örömöt, boldogságot.

Mely életterületeket érint:

Mi ez a kezelés?

‘A Bar-ok futtatása’ (így nevezzük, amikor befogadsz egy kezelést) során neked semmit nem kell csinálni, csak kényelembe helyezed magad. Végre nem kell tenned semmit, csak befogadni.

A Bars kezelés során gyengéden megérintem az adott 32 pontot és sávot a fejen, s ezáltal erőfeszítés nélkül és könnyedén tudsz elengedni mindent,

ami nem engedi, hogy befogadj, kiteljesedj, örömöt élj meg egyes életterületeiden.


Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, hiedelmeket, ötleteket, érzelmeket, amiket életünk során eltároltunk.Itt az ideje ezeket megtisztítani.

A Barok érintése segít abban, hogy elengedjük az elektromágneses töltést, ami a gondolatokat, érzelmeket, érzéseket a helyükön tartják. Segítenek továbbá tisztán és könnyedén befogadni az életet, a testet és a kapcsolatokat.Az Univerzum végtelenül bőséges és szeretne ajándékozni nekünk!


A Barok futtatása lerombolja azokat a falakat, amik nem engedik, hogy ezt befogadd. Ez egynagyszerű lehetőség a számodra, hogy elenged mindent és bármit!

Az Access Bars®️ emberek ezreinek segített, hogy megváltoztassák testi problémáikat, és az életüket; beleértve alvási zavaraikat, egészségüket, súlyukat, pénzügyeiket, szexszel kapcsolatos problémáikat, társas kapcsolataikat, szorongást, stresszt és sok-sok minden mást is.

A Barok futtatása után, úgy érzed majd, mintha felkapcsoltak volna egy reflektort az elmédben. Ezt a folyamatot nehéz szavakkal kifejezni, de nagyon mély élmény.

Mi lenne, ha végre engednéd áramolni az Univerzum bőségét az életedben? Anélkül, hogy szabotálnád magad, korlátoznád magad és a félelmeidnek adnál teret.

 


 

Access Bars és a gyerekek

 

A Barok futtatása gyerekeknek segíthet, hogy több mókában, örömben és könnyedségben legyen részük;kevesebb stresszben, fejfájásban otthon és az iskolában, jobb alvás, jobb közérzet, több könnyedség, öröm és kevesebb hiszti, nyűgösség.

Könnyedebben boldogulhatnak a társadalmi-, tudományos-, és érzelmi helyzetekben.

Sok család számolt be arról, hogy a dolgok varázslatos módokon kezdtek el működni otthon, egy-egy Bars kezelés után.

Minden egyes kezelés közelebb visz ahhoz az állapothoz, amikor még félelem nélkül, nyitottan, kíváncsian, lelkesen, korlátoktól mentesen éltük az életünket.

Igenis, van más lehetőség, van választás, lehet örömtelibb az élet.


Jelentkezz most, és szabadulj meg a mélyben ülő, gátló energiáktól, mintáktól.

Jelentkezhetsz az alábbi elérhetőségeken is:

Telefon: 06 20 419 1005

Email: info@nőként-boldogan.hu