Mégis hogyan érheted el a boldogságot pusztán egy döntéssel?

Kíváncsi vagy, mi az az egyetlen út, ahonnan a boldogságot megközelítheted? Mi az amire hatásod van?

A választ ebből a bejegyzésből megtudod.

Nagyon sokan tévesen küszködnek azzal, hogy megváltoztassák a párjukat, hogy kritizálják a munkaadójukat, panaszkodnak a szomszédról és még sorolhatnám. Nagyon sokan másokat hibáztatnak boldogtalan életükért, elégedetlenségükért és másokra akarnak hatással lenni, ezzel együtt hagyják, hogy mások hassanak a saját érzelmeikre. De ez mindig kellemetlen eredményeket szül csak és nem hozza meg a boldog életérzést. Máshonnan kell kezdeni életed megváltoztatását.

Létezik egy univerzális igazság, miszerint az életedet úgy tudod irányítani, hogy csak egyetlen dologra lehetsz száz százalék hatalommal, az pedig nem más, mint a gondolataid. Sem az időjárásra, sem a munkatársaidra, sem a gazdasági helyzetre nem tudsz hatással leni, csak és kizárólag a gondolataid felett van teljes uralmad.

Életed boldogság irányába állításához egy döntésre van szükség. Egyszerűen eldöntöd, hogy boldog akarsz lenni. Szánd rá most magad, alakítsd át belső világodat, és a mindennapjaid különleges irányt vesznek majd.

Életed minden egyes pillanatában képes vagy irányítani a gondolataidat. Mindegy miről van szó, képes vagy a hozzáállásodat megválasztani, az azzal kapcsolatos gondolataidat kiválasztani. El tudod dönteni, mivel akarsz foglalkozni. Ha dugóban ülsz a nagyvárosban, Te választod meg, hogy bosszankodó gondolatokat táplálsz magadban, vagy kihasználod a lehetőséget, örülsz a tétlenségnek és felhívsz végre egy barátot, akivel régen beszélgettél, vagy beraksz egy oktató, tréninganyagot és hallgatod, tanulsz a várakozási idő alatt. Vagy éppen bekapcsolsz egy pörgős zenét és vidáman énekelgeted. Próbáltad már ezeket? Azt javaslom, tegyél egy kísérletet, bármikor alkalmad nyílik rá és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod magad érezni.

Az általad negatívnak nyilvánított eseményeknek, körülményeknek is van pozitív oldala. Valójában negatív tapasztalat nem létezik, csak mi vagyunk hajlamosak jelzővel illetni az eseményeket. Ahogy Shakespeare mondta: „Nincs a világon se jó, se rossz, gondolkozás teszi azzá”. Minden csupán egy lehetőség, hogy fejlődjünk, tanuljunk, erősítsük önuralmunkat.

Nem számít, mi történik körülötted, mindig van lehetőséged megválasztani, hogyan reagálsz adott helyzetre. Lehet, hogy eleinte nehezebben megy majd. Ez is egy folyamat. Teljesen normális, hogy döcögős az elején, de Te ne csüggedj! Ha tudatosság van benned, figyelsz magadra, a gondolataidra, akkor egy idő után rutinszerűvé válik ez az új helyzet, a szokásoddá válik, és automatikusan keresed majd a pozitívumot mindenben. A körülötted levő emberek is észre fogják venni a változást és tudni akarják majd, mi történt veled.

Ez a technika kitartó és türelmes gyakorlással elsajátítható, segítségével a boldogság irányába indítod az életed. Meglátod a csodát minden napban és lelkesedéssel éled majd meg annak minden percét.

 

Életed minden eredménye, csodája a gondolataiddal kezdődik.
Életed minden körülménye a gondolataiddal kezdődik.
A külső világod, a belső világod tükörképe, vagyis a gondolataid tükörképe.

Ha valami nem tetszik a külső világodban, úgy kezdheted azt megváltoztatni, hogy először az azzal kapcsolatos gondolataidat változtatod meg. Azt mondják, hogy „a sorsod irányítása a te kezedben van”. De ez a mondás helyesen inkább így hangzik:

„A sorsod irányítása a fejedben van.”

Ha végre kezedbe akarod venni életed irányítását és boldog életet akarsz teremteni, akkor töltsd le az ingyenes e-book-ot, amiben hasznos tanácsokat kapsz, hogyan is valósíthatod ezt meg.  9 ősi alapelv egy boldogabb élethez

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>