Tettek, amik megmentik a házzasságod? Igen!

A cselekedetek sokkal fontosabbak az érzelmeinknél.

Elsőre talán furcsának tűnhet ez a kijelentés, de ha tovább olvasol, elmagyarázom.

Képzeld el, hogy rossz hangulatban vagy, és nyomaszt egy-két nehézség az életedben, Egy barátod épp ekkor telefonál és elhív, mert találkozni szeretne veled. Borzasztóan érzed magad és egyetlen vágyad, hogy leroskadj a kanapéra és ne gondolj semmire, senkire, ám mégis úgy döntesz, hogy elmész a találkozóra. Két órával később mintha kicserélték volna az érzelmeidet és az egész világ barátságosabbnak tűnik.

Vedd észre, hogy ami történt itt, csak annyi, hogy a viselkedésed befolyásolta az érzelmeidet. Ez életed minden területére igaz: egyéni viszonylatban és társas kapcsolataidban is.

Cselekedeteink hatással vannak érzelmeinkre.

Amit még nagyon fontos észben tartanod, hogy cselekedeteid hatással vannak mások érzelmeire is. Például, ha kedvesen szólsz valakihez, vagy szívességet teszel neki, több, mint valószínű, hogy pozitív érzelmet váltasz ki belőle.

Ha jó kapcsolatot akarsz kialakítani, akkor a fentiek szerint kell gondolkodnod. Mert a kapcsolatokban a cselekedetek sokkal fontosabbak, mint az érzelmek, éppen ezért nem az érzelmeknek kell irányítaniuk a cselekedeteket.

Ne hagyd, hogy negatív érzelmeid irányítsák a viselkedésedet, mert akkor sokkal rosszabbul fogod érezni magadat, hiszen a rossz hangulat mellett még a bűntudattal is el kell bánnod.

Nyertes-Nyertes helyzet

Ezzel szemben egy olyan csodálatos elv érvényesül, ha úgy döntesz,  hogy a negatív érzelmek ellenére olyasmit teszel, ami párod javát szolgálja. Ez ugyanis oda-vissza hat és amellett, hogy az adott cselekedeted párodra jó hatással lesz, a te érzelmed is meg fog változni pozitív irányba.

Szóval dupla nyereség!

Nem az vagy, amit érzel

Igen, van aki úgy gondolja, hogy képmutatás lenne a negatív érzésekkel a lelkében pozitív módon cselekedni. De gondolj csak bele! Aki így gondolkodik, az abból a feltételezésből indul ki, hogy az érzelmek határozzák meg az ember igazi énjét.

Nem javaslom ezt a hozzáállást követni. Sajnos, egy kicsit túlzásba vittük ezt a gondolkodásmódot, téveszmét a nyugati társadalomban, s ez komoly gondokat okoz a családi kapcsolatokban is.

Az élet egyéb területein gyakran szembeszállunk az érzelmeinkkel. Ha reggelente csak akkor kelnél fel az ágyból, amikor úgy érzed, hogy kedved van hozzá, akkor már felfekvéseid lennének. Valójában sokan vannak, akik minden reggel az érzéseik ellenére kelnek fel és látnak munkához, mégis sikeresek, boldogok. Mert ezek az emberek aztán a nap folyamán már később örülnek, hogy rászánták magukat, s időben elkezdték a napot! Különben nem sokra mennének vele. Ugyanez az elv működik a párkapcsolatokban is.

Igyekszünk hűek lenni az érzelmeinkhez, melyek gyakran negatív viselkedésre késztetnek, amivel tovább rontjuk állapotunkat és másokét is.

Gary Chapman/Maradjunk együtt

Hogyan lehet akkor helyes cselekedetekkel boldogabbá tenni a kapcsolatunkat?

Úgy, hogy átvesszük az irányítást érzelmeink felett! De nem az elfojtásról beszélek, hanem arról, hogy sokkal hasznosabb, ha elfogadjuk a negatív érzéseket, de nem követjük őket.

Nem tagadjuk, hogy csalódottak vagyunk, elkeseredettek vagyunk mégsem engedjük, hogy ezek irányítsák a cselekedeteinket. A különb utat választjuk, amikor megkérdezzük magunktól: Mi a helyes: Mi a legjobb? Mi a jó? Mi a szeretetteljes?

Ezzel lehetővé tesszük, hogy ezek a nemes gondolatok irányítsák tetteinket, az építő cselekedetek magukban hordozzák a kapcsolat helyreállításának lehetőségét és a partnerekben újra felébreszti a pozitív érzéseket.

Szeretnél többet olvasni erről a témáról?

Ha szeretnéd megérteni önmagad, fejleszteni önmagad, átélni a férjed iránti szeretetedet és újra élvezni a párkapcsolatod, akkor hadd ajánljak figyelmedbe egy kivételes könyvet.

Kattints ide, és tudj meg többet a Hogyan tartsd meg a férjedet című könyvről!

Megjelenés éve: 2018

Terjedelem: 165 oldal

Ára: 3290 Ft

Rendeld meg most az alábbi űrlapon!

A szállítási díj +1.200 Ft

 

2 gyermekkel majdnem elváltam, de nem tettem, mert kezembe akadt egy könyv, ami megváltoztatta a hozzáállásom. Rájöttem a válás felesleges, nem oldja meg a problémámat, csak elodázza azok megoldását.

Már most is minden rendelkezésedre áll a nagyszerű párkapcsolatodhoz.

„Egy olyan könyvet tartasz a kezedben, ami megmenthet egy házasságot. Ráadásul olyan hiteles ember tollából, aki szintén megtette ugyanezt. Csodálatos és olvasmányos írás ez a könyv arról, hogy mi okozhat problémát egy kapcsolatban , és hogyan tudsz ezeken segíteni. Fontos kiemelni, hogy a megoldást szeretett írónk belül keresi és ehhez gyönyörű és működőképes gyakorlati tanácsokkal szolgál. A szeretet erejét is figyelembe veszi és bizony arra is választ kaphatsz, hogyan tartsd fenn a tüzet hosszú évek múltán is.”

Nagy Gabriella/Emberi kapcsolatok

A könyv segít megérteni önmagad, segít fejleszteni önmagad, férjed iránti szeretetedet és segít, hogy élvezhesd a párkapcsolat dinamikáját.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>