Az Uralkodónő tarot kártya

Az Uralkodónő Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

termékeny kreativitás és teremtés, termékenység, egység, anyaság, érzékiség, táplálás, bőség, luxus, empátia, feltétel nélküli szeretet, vágyak és valóságok születése, új család, új kapcsolat vagy új vállalkozás.

Fordított jelentés

meddőség, érzelmi túlterheltség és bezárkózás, az egészségre való odafigyelés és az öngondoskodás szükségessége, a túlhatalomra való hajlam, diszharmónia, hanyagság, az élet anyagi szempontjaira való túlzott összpontosítás, tökéletes alkalom arra, hogy megkeressük (és elinduljunk afelé!), ami inspirál bennünket.

Az Uralkodónő Tarot kártya leírása

Gaia-val , a Földanyával kapcsolatban álló Uralkodónő végigtekint a földön, kedvenc teremtményén, és mélyen a magja mélyéről halk, tápláló zümmögést bocsát ki. A szeretet zümmögését. Földelő energia. Pozitív válaszok és eredmények. Visszhangja visszhangzik a körülötte úszkáló halakon keresztül és az alatta lévő földbe, és ő mindezt figyeli, amint az életre kel a végtelen teremtő potenciállal. A szeretet kifújásával a hold jogarára támaszkodik, és gravitációs harmóniát küld az óceánoknak és a Földnek. Emlékeztet minket arra, hogy a föld bőségesen termékeny, és hogy képes fejlődni és együtt teremteni bármit, amit csak el tud képzelni magának: Erdőket. Óceánok. Egészség. Romantika. Epikus szerelmi történetek. Lelket tápláló kreativitás és az élet minden csodája, amit csak el tudsz képzelni.

Te vagy a szerelem. Te vagy az uralkodó. Te vagy a tápláló. Te vagy a kreativitás és az élet csodája összefonódva. Te mindezek a dolgok vagy, és biztonságban vagy, hogy életet lehelhess abba a világba, amelyet meg szeretnél szülni.

Az Uralkodónő Tarot kártya üzenete

Az Uralkodónő emlékeztet arra, hogy benned van az isteni Istennő termékenysége, valamint a képzelet, hogy több szeretettel, több kapcsolattal, több gyógyulással és több bőséggel képzeld el és teremtsd meg az életedet. Nyugodtan vedd szó szerint – teli pocakjával és dinamikus melegségével, amit megmutat, biccent a pozitív kimeneteledre és arra a képességedre, hogy megszüld azt, amire vágysz. A romantikában gyakran jelzi az igent, és megerősíti, hogy jó úton jársz a törekvéseidben. Arra utal, hogy a lelkedet együttérzéssel és gondoskodással kell táplálnod. Ragyogtass le egy kis földmama feltétel nélküli univerzumi szeretetet a helyzetedre! A mélységes gyógyulás és áldások idejét sugallja, és emlékeztet bennünket arra, hogy bőséges bősége mindig rendelkezésünkre áll. Egyszerűen nézz körül, és mindenhol megtalálod az ő regeneráló szépségét! Ez a Császárnő/Uralkodónő energiája minden lélegzetvételedben kitágul, ezért szánj egy pillanatot arra, hogy kitágulj az isteni teremtésbe. (Mély lélegzetvétel, szerelmem.) Engedd, hogy felduzzadjon, és ne feledd, hogy semmilyen kifogás nem nagyobb, mint maga az élet varázslata. Nincs olyan elakadás, ami túl nagy lenne az ő gaiai csodái számára. Ha úgy érzed, hogy hiányzik az inspiráció, vagy nem vagy képes meglátni a végtelen lehetőségeket, amelyek minden egyes sejtedből kipattannak, amelyek az energiatestedben úszkálnak, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy leföldeld az ötleteidet, és törekedj a fizikai templomod gyógyítására. Testesítse meg sugárzó kreativitását, és haladjon tovább annak irányába, ami igent súg.

Ez a kártya gyakran megerősíti, hogy a helyes irányba fejlődsz, tehát fejlődj tovább, gyönyörű látó, és dolgozz együtt a helyzeted természetével, ahelyett, hogy ellene dolgoznál.

Az Uralkodónő Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Életed mely területeinek van szüksége több gondoskodásra, és jelenlegi helyzeted mely területei kérik, hogy tartsd, anyáskodj és tápláld őket?
– Érzel-e feltétel nélküli szeretetet az eddig megtett lépésekért? És mit engedne megszületni a feltétel nélküli önsajnálat?
– Az érzékiség és a kreativitás Földanyával együtt lélegző Uralkodónő ajándékai. Te döntöd el, hogy milyen magokat ültetsz el a kreatív barlangodban, és melyeket hozod világra. Te döntöd el, hogy melyiket öntözöd és ápolod. Te döntöd el, hogy meddig vársz a betakarításig, és hogyan osztod meg a termést a körülötted lévőkkel. A lehető legjobban ápolod az eredményeket? Mit termesztettél a fényben és a sötétben?
Fejezd be ezt a mondatot: Készen állok arra, hogy megteremtsem a ____________.

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>