Az Uralkodó

Az Uralkodó Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

természetes vezető, struktúra, üzletember, stratégiai és analitikus gondolkodás, cselekvés, kiszámított kockázat, isteni férfias, másokról való gondoskodás, tekintély, hatalom, határok, siker.

Fordított jelentés

ellenőrizetlen hatalom, vasököllel való uralkodás, túlzottan pragmatikus és merev, korrupció, önzés, túlzott védekezés, irányítás iránti vágy, makacsság.

Az Uralkodó Tarot kártya leírása

Az Uralkodó kreatív, innovatív vezető, és ezt ő is tudja. A Mars trónján ül, mérlegeli a következő lépését, és egy gyakorlott vezető irányításával, magabiztosságával és következetes vezetésével vigyáz a birodalmára. Tüzes Kos energiáját fegyelemmel és stratégiával, struktúrával és következetes cselekvéssel mérsékli; mert tudja, hogy így fogja megtalálni a sikerét. A falon lógó koskoponya állandóan arra emlékezteti, hogy bölcsen kell használnia a hatalmát, és hogy az önző indítékok a vesztéhez vezetnek. A bölcs vezető gondoskodik az embereiről, energiáját megosztja velük a szolgálatban, és megérti, hogy ereje a másokkal való kapcsolatának közvetlen tükörképe. Megérti, hogy az egész egység az ő legnagyobb értéke. Nos, ez, és az importált sakktábla gyűjteménye. wink Megtanulja meghallgatni mások igényeit, miközben a céljai felé halad. Ha túlságosan pragmatikus, és elfelejti összeházasítani a logikus elméjét az együttérzésével és a szívével, akkor azt kockáztatja, hogy túl szigorú és strukturált lesz. Fegyelmezett mágiája akkor sugárzik, ha a szívében lévő szolgálattal vezet, és a fejében lévő stratégiával követi.

Másokat vezetni azt jelenti, hogy mások szolgálatában állni. Óvd az energiádat, miközben a siker felé haladsz.

Az Uralkodó Tarot kártya üzenete

Az Uralkodó üzenete a teljesített ambíciókról és a megtalált sikerről szól. Gyakran az üzletember és az isteni férfiasság kártyájának is tekintik, és arra kér, hogy egy jobb világot építsünk, ha módszeresen haladunk előre – mind az elszánt szívünkre, mind az együttérző intelligenciánkra hangolódva. A vezetői erő elsajátítása a saját életedben azt jelenti, hogy a saját fejlődésedet is vezetned kell. Ez azt jelenti, hogy foglalkoznod kell minden olyan kérdéssel, amelyet a tekintély, az irányítás és az akaraterő körül rejtegetsz, és ezzel végtelen lehetőséget hirdet a sikeredre. Bár az Uralkodó gyakran strukturált keretek között varázsol, azt is tudja, hogy a társadalmak és a tudományok szervező elvei az idők során változékonyak. A társadalmak változnak, ezért maradj rugalmas, miközben átveszed az irányítást az utad következő szakasza felett. Maradj éberen tudatában energetikai határaidnak és saját indítékaidnak, különösen, ha másokról van szó. Keressétek meg a lehetőségeket, hogy szolgáljátok azokat, akiket az utatok során vezetni fogtok, és a körülöttetek lévők igényeinek kielégítésével mély bizalmat és tiszteletet ébreszthettek, miközben birodalmatok építése során. Lépj bele ebbe a siker energiába és emelkedj fel, édes fénylátó! Testesítsd meg a magabiztos, együttérző vezetést, és gyakorold a szuverenitást a saját valóságod felett. A világ a tiéd, hogy megvalósítsd önmagad.

Az Uralkodó Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Stabilnak és megbízhatónak érzed magad? Milyen a kapcsolatod a felelősséggel?
– Stratégia. Mi jár a fejedben? Írd le és formalizáld!
– Mit építesz, és hogyan fog kinézni, ha elkészülsz vele?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>