Az Igazságszolgáltatás tarot kártya

Az Igazságszolgáltatás Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 természetjog, egyensúly, karma, igazság, bölcsesség, jogi kérdések, igazságosság, ok és okozat, integritás, objektivitás, perspektíva, elszámoltathatóság.

Fordított jelentés

következmények, megtorlás, karma, igazságtalanság és méltánytalanság, a lehetőség, hogy változtassunk a jövőnk jobbá tételére, felelősségvállalás a tetteinkért, tanulás a múltbeli tapasztalatokból, szembenézés a megbánással.

Az Igazságszolgáltatás Tarot kártya leírása

Az Igazságszolgáltató előrenyújtja kardját, és ráhangolódik a kérdező helyzetére. Érzi, ahogy a változó szelek felerősödnek, és átjárják a kezét… a haját. Várja az egyensúly érzését, miközben súgja a kulcsokat: erkölcs, szándék, igazság, tisztesség. Bár kardja használható a sötétség átvágására, hogy az igazságot keresse, ő sokkal inkább arra használja, hogy a kereső gondolatait és szándékait vegye észre. Így tudja kiegyensúlyozni és mérlegelni a kimenetelüket. Justice hisz az okban és az okozatban, abban, hogy a dolgok vagy jók vagy rosszak, és megérti az igazságot és a csalást. Hisz az egyetemes erkölcsi kódexben, amelyet ő is képvisel. Az igazságosság látja a hibát. Az egóval való kapcsolatot. A hazugságot. Az árnyékban megtanulja, hogy az érzelmi töltésünk hogyan homályosítja el az ítélőképességünket. Hogy oh túl könnyen látjuk a dolgokat a mi nagyon korlátozott perspektívánkból, és hogy elítélünk másokat, mielőtt minden ténnyel rendelkeznénk. Tudja, hogy a félelem gyakran olyan cselekedetekre késztet bennünket, amelyekre nem vagyunk büszkék, és hogy az egyetlen felemelő út az igazságban gyökerezik. Szeretettel és igazsággal tart bennünket felelősnek, és arra kér bennünket, hogy ugyanezzel nézzünk szembe a felelősségünkkel, a döntéseinkkel és a kifogásainkkal.

A karma elragadóan szeretetteljes tud lenni, és a legmotiválóbb tanító lehet.

Fedezd fel magad körül az ok -okozati törvényeket! Mindenben. MIndenütt.

Az Igazságszolgáltatás tarot kártya üzenete

A múltbeli tetteid ide, a jelenbe juttattak téged. Az igazságosság arra kér, hogy tanuljatok a múltbeli tapasztalataitokból: a jókból, a rosszakból és a csúnya dolgokból, és mindezt felhasználva fejlődjetek belőle. Az igazságosság energiája nem egy cselekvés tökéletes végrehajtásáról szól, hanem inkább a tisztességes, igazságos és becsületes vállalásokról. Kiemeli a motiváció és a szándék tisztaságát, és arra kér, hogy légy reális az ok-okozati összefüggésekkel kapcsolatban, amelyeket a gondolataid és a tetteid hoznak a világra. Az őszinteséged egyensúlyt hoz neked. Mind a fény-, mind az árnyékmunkával tanulj meg minél többet a sokféle részedből. Jelenlegi helyzetedben találd meg a pártatlanságot, miközben átformálod a valóságodat, és mindent megteszel azért, hogy minden negatív érzelmi töltést eltávolíts az egyenletből. Ha van valami, amiről tudod, hogy helyre kell hoznod, hozd helyre! Találd meg a radikális integritást, és legyél tanúja annak, hogy hol tudtál volna jobb munkát végezni, és hol tett egy másik személy a legjobbat a rendelkezésére álló eszközökkel. Vállalj felelősséget a tetteidért, hiszen mindig vannak következmények, és lehet, hogy a megtorlásban előhívnak. Ha tanultál egy korábbi hibádból, szeresd magad keményen, és tudd, hogy soha nem kell megismételned. És ha elakadtál egy jogi kérdésben, vagy próbálod kitalálni, hogy mi a rossz vagy a helyes, ne feledd, hogy a „jóság” igazi útja nem mindig fekete vagy fehér, hanem mindig – mindig – a szeretet útja.

Az Igazságszolgáltatás Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

 Hol nincs egyensúlyban?
– Hogyan tudnál legközelebb jobb munkát végezni?
– Az igazságosság és az igazságtalanság szorosan összefüggő fogalmak. Milyen igazságtalanságokat tudsz orvosolni átgondolt cselekvéssel és ihletett szolgálattal?
– Ha egy igazságtalanság ártott neked, hogyan tudsz elmozdulni afelé.
megbocsátás felé, hogy meggyógyulj? Hogyan néz ki a szeretetteljes jóvátétel?
– A méltányosság és az igazságosság ugyanaz a dolog?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>