Az Erő tarot kártya

Az Erő Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

magabiztos nyugalom, belső erő, ártatlanság, tisztaság, spirituális dolgok, együttérzés, oroszlán bátorsága, nyugalom a bizonytalansággal szemben, csendes befolyás, kecses vezetés, tehetséges gyógyító, néha vágy vagy állati ösztönök.

Fordított jelentés

a félelem, az önbizalomhiány, a belső erődbe vetett hit szükségessége, a tudattalan ösztönös része által vezérelve, az önkontroll szükségessége, önpusztító késztetések.

Az Erő Tarot kártya leírása

Az Erő természete olyan nyugodt és szelíd, hogy még a báránybaba is biztonságban érzi magát a jelenlétében. Derűsen és nyugodtan áll, és hagyja, hogy ez az energia vezesse minden mozdulatát. Az Erő mindig így néz ki – és ez nem homlokzat. Lágy és fiatalos külseje alatt egy oroszlán ereje és bátorsága rejlik. Mindig hozzáférhet a benne lakozó szilárd bátorsághoz, és ez a mélységes béke helyeihez juttatja. A királyi vadállat a szívében kapott helyet, és kedves mosolyán keresztül a legmelegebb üvöltését közvetíti. Együtt dolgozik állati vezetőjével, és tanul az ő energiájából és bölcsességéből. Őt lenyűgözte őszinte motivációja és a csendes, alázatos bátorsága. Megajándékozza őt a heves erő megértésével, és ő teljes mértékben, kecsesen és magabiztosan testesíti meg tanításait; hagyja, hogy ezek az aspektusok felragyogjanak, amikor veszély vagy bizonytalanság elé kerül. Az ő szelíd érintését a férfi szuverenitása teszi hatalmassá, és a befolyásolásra és irányításra való képességét a kettejük együttes együttérzése lágyítja. Ennek eredményeként a körülöttük lévő világ következetes, nyugodt és engedékeny marad.

az oroszlán és a bárány együtt rezegnek benned
és békesség lesz.

Az Erő tarot kártya üzenete

légy bátor, édes látó. Testesítsd meg erődet, és ragyogj bátran a nehézségekkel vagy a félelemmel szemben. Nézz szembe minden kihívással, és ahelyett, hogy egyszerűen csak egy konfliktus megoldására törekednél, dolgoztasd meg a fényedet, és törekedj arra, hogy a mély béke érzését hozd a helyzetedbe. Lépj a türelembe. És légy az a tüzes derű, amire vágysz. Nyugodt szívedben nagy erő lakozik, és szelíd viselkedésedet nem fogják összetéveszteni a gyengeséggel, amikor megosztod a világgal a könyörtelen szeretet ajándékát. Ragyogjatok rendíthetetlen bizalommal. Ez megajándékoz majd azzal a nyugalommal, amire szükséged van ahhoz, hogy vágyaid felé navigálj túlzott erőszak vagy agresszió alkalmazása nélkül

Légy olyan, mint a víz. Folyamatosan áramoljatok át minden kihíváson, és ha azon kapjátok magatokat, hogy másokat vezetsz, tudjátok, hogy a figyelmes, rugalmas vezetés most sokkal hasznosabb lesz, mint a merev irányítás. Az erő arra emlékeztet, hogy bármit képes vagy kezelni, ami az utadba kerül, ezért ne próbálj meg erőszakosan uralni egy bizonyos eredményt. Itt az ideje, hogy meghajolj, hogy vezethess. Ha egy mögöttes félelemhez vagy kételyhez ragaszkodsz, állj ki szilárdan a meggyőződésed és a vágyaid mellett, miközben együttérzést és kiegyensúlyozottságot hozol az asztalra. Lehetőséged van arra, hogy a kegyelmet a saját előnyödre fordítsd, és a nagyobb jó érdekében gyakorold a befolyásodat. Erős vagy, és a szíved tisztasága az erő és az inspiráció jelzőfénye a körülötted lévők számára. Vegyetek mély lélegzetet. Nyugodjatok meg. Mély lélegzetvétel kifelé. Küldj békét a helyzetedbe. Mélyebb belégzés. Hívd segítségül a vezetőidet. Mélyebb kilégzés. Erő.

 

Az Erő Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan találsz bátorságot az árnyékkal szemben?
– Használod a rendelkezésedre álló összes bölcsességet?
– Amikor kihívással szembesülsz, hogyan reagálsz? Vagy hogyan reagálsz?
– Kihasználnak (vagy átgázolnak rajtad) a lágy természeted miatt?
– A félelem nélküli nyugalom megalapozott erő. Mikor érzed magad erősnek az életben?

Tarot kártya jóslás

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

(+36) 20 419-1005

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.