Az Érmék Lovagja tarot kártya

Az Érmék Lovagja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

szorgalom és kemény munka, elszántság, állhatatosság, anyagi védettség, biztonság, terjeszkedés

Fordított jelentés

kizárólag az anyagra való összpontosítás, a munka elmaradása, önzőség vagy ridegség, lustaság, káros rövidítések alkalmazása, stagnálás vagy megrekedtség érzése.

Az Érmék Lovagja Tarot kártya leírása

Dolgozik és műveli a földjeit, és minden percét élvezi. Ez a lovag egy kicsit gyakorlatiasabb, mint a többi lovag, rendíthetetlen lendületével és következetes földhözragadt energiájával. Azért van itt, hogy javítson a dolgokon saját maga és szerettei számára, és továbbra is elkötelezett az amúgy is csillagos alapjai megszilárdításában. Ötágú pajzsát a hátán hordja, mert ez a lovag a biztonság és a védelem híve. Mezítláb járja a földjeit, földeli az energiáját, és magába szívja azt az életerőt, amely mindannyiunk számára elérhető, amikor a természetben töltjük az időnket. Bízik a felszín alatt zajló mély mágiában. A gyökerek. A gombákban. A férgek és a tápanyagok és az összes rejtett földi áramlás. Megtalálta itt az áramlását, boldogan dolgozik, a békés zen állapotában. „A mai extra gondoskodás megsokszorozza a holnapi termést” – erről biztosít. Mivel hűségesnek és megbízhatónak ismerjük őt, elfogadhatjuk ezt igazságként.

Az Érmék Lovagja Tarot kártya üzenete

Büszke vagy a céljaid előrevitelére tett erőfeszítéseidre? Itt az ideje, hogy heves hűséget mutass otthonod iránt, és heves elkötelezettséget a bőséged és az anyagi sikered iránt. Találd meg energizáló, rendíthetetlen ambícióidat a jövőre nézve! Néha ezt az energiát annyira biztonságosnak és stabilnak érzed, hogy ismétlődőnek tűnik, ezért ha ellenállást érzel a belső vagy külső munkával szemben, vagy ha valahogyan szívesebben maradnál az ágyban, arra kér, hogy találd meg az elszántságot és az örömöt is a haladásban. Az utazás a lényeg. Türelemre és szorgalomra van szükség ebben az időszakban, ezért használd a produktivitásodat eszközként, hogy mérd az álmaid felé való folyamatos mozgásodat – és tölts egy kis időt a fejlődésed naplózásával. Fedezd fel a szívet melengető lelkesedést, ha megengeded magadnak, hogy valóban higgy valami fényesebb dologban. Ez a kártya a végtelen terjeszkedés lapja, és idővel – és hittel – a magjaid is szárba szökkennek. Azzal, hogy követed a terveidet és az ígéreteidet (és ügyelsz arra, hogy ne ígérj túl sokat és ne tartsd be alul!), elmozdítasz minden megrekedt energiát, ami az álmaid és az álmaid útjában áll. Árnyékban ez a kártya stagnálást jelezhet. Lehet, hogy megrekedtél egy rutinban, vagy olyan módon cselekszel, amely indokolatlanul merev vagy biztonságos. Amikor az élet egyhangúvá válik, vagy amikor a hatékonyság és produktivitás iránti vágyad szélsőséges konzervativizmusba vagy unalomba csap át, itt az ideje, hogy új kalandokat keress, és új dolgokat próbálj ki!Törekedj arra, hogy élvezd a mindennapokat, tudva, hogy kreatívan is tudsz dolgozni, nevetni és szeretni egyszerre.

Az Érmék Lovagja tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Lépésről lépésre, sorról sorra. Milyen alapokat készítesz?
– Mennyire érzed magad biztonságban a mindennapi életedben? És ha sebezhetőnek érzed magad, min kell változtatnod, hogy jobban bele tudj lazulni a saját természetes ritmusodba?
– Mikor találod meg a zent – az áramlás állapotát? Hogyan tudnál ebből többet bevinni az életedbe?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>