Az Érmék Királynője

Az Érmék Királynője Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

anyagi jólét és bőség, erő a családban és a közösségben, kedves és meleg szív, földhözragadtság, földön járó, erőteljes gyógyítás, gyógyító, dolgozó szülő, autodidakta személyiség.

Fordított jelentés

pénzügyi stressz, önimádat, túlzott összpontosítás az élet anyagi aspektusaira, mások megfojtása, helikopter-szülői szerep, túlzott kényeztetés.

Az Érmék Királynője Tarot kártya leírása

Lehorgonyoz. Felemeli a fejét. Mély levegőt vesz. Ahhhhhhhh. Ez az önjelölt királynő minden nap itt tölt néhány reggeli pillanatot, és hálát ad a körülötte lévő világnak. Természetes gyógyító, mindig is a föld energiájához kapcsolódott, a fákhoz, a talajhoz, a mohákhoz… a buja zöld energiához, ami körülötte lüktet. Úgy lépett a jólétbe, hogy elmozdította azokat az árnyékokat, amelyekbe a gazdagság körül kapaszkodott. Elengedte a történeteit. Mindent, amit tanítottak neki. Amit a szülei hittek. Arra emlékeztet, hogy most figyeljetek oda a pénzügyeitekre, hogy feljebb emelhessétek a pénzzel kapcsolatos játékotokat, és engedélyt adjatok magatoknak, hogy felemelkedjetek a felsőbb sorokba. (Pssst. Vegyél észre minden ellenállást, amit ezzel az ötlettel kapcsolatban érzel.) Milyen történetekhez ragaszkodsz, amelyek aktívan hátráltatnak? Ez a teremtett kényelem és boldogság pozitív üzenete, és ez a földi gyógyszerkirálynő egy szeretett és jól megélt életet vezet be az anyagi világban.

Az Érmék Királynője Tarot kártya üzenete

Szánj egy kis időt arra, hogy megteremtsd a béke és harmónia érzését a fizikai környezetedben. Tedd a magadévá. Tedd rendbe. Ez a királynő a szakrális tér végső megteremtője, mivel a királynők kifejező és teremtő erejét a földi birodalomban alapozza meg. Használd ki a számodra elérhető bőséget azáltal, hogy földhözragadtságot hozol a helyzetedbe. Szánj időt arra, hogy megállj a természetben, és merülj el a Földanya gyógyító rezonanciájának halk zümmögésében, miközben megtalálod nyugodt, méltóságteljes és gyökeret erényedet! Ez a királynő lehetőséget kínál arra, hogy összehangolódj a jóléteddel és biztonságoddal.

A hűség, a család és a közösség a témák ebben az időszakban, és a gondoskodó, rugalmas és földhözragadt megközelítés segít abban, hogy a legtöbbet hozd ki a helyzetedből. A kapcsolatokban árassz áldást másokra meleg természetedből és jótékony szívedből.

Amikor stabilitással és támogatással ajándékozod meg azokat, akik az életedben vannak, ügyelj arra, hogy ne terheld túl az energiádat. Figyelj arra, hogy ne irányíts és korlátozz másokat azzal, hogy túlságosan anyáskodsz felettük (vagy állandóan kisegíted őket!), hiszen meg kell tanulniuk a saját lábukon járni. Kényeztesd magad egy kis idővel, és hagyj helyet a naptáradban az öngondoskodásnak és a meghitt elvonulásoknak. Azzal, hogy lazítasz és egy kis időt töltesz magaddal, képes leszel továbbra is szabadon adni az energiádat másoknak, Gaia mamának, és jobb hellyé teszed a körülötted lévő világot. Kényeztesd magad. Te és a bőséged megéri ezt – te dicsőséges, erőteljes királynő.

Az Érmék Királynője Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan támogatod a közösségedet és szeretteidet?
– Milyen lépéseket teszel a saját gyógyulásod elősegítésére és annak biztosítására, hogy az öngondoskodásod prioritást élvezzen?
– Mit tehetnél ma azért, hogy több szakralitást vigyél a mindennapjaidba?
– Mikor hívod a hálózatodat támogatásért?
– Ugyanolyan könnyen elfogadod a segítséget, mint amilyen könnyen felajánlod?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>