Az Érmék Királya tarot kártya

Az Érmék Királya Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

anyagi bőség, személyes fejlődés, türelem és elszántság, magabiztos és melegszívű vezető, terjeszkedés, a szintlépés ideje.

Fordított jelentés

a gazdagság megszállottja, jelezheti a túlzott kényeztetést vagy az anyagiak és a szellemi egyensúlyának szükségességét, jelezheti a munkamániás tendenciákat.

Az Érmék Királya Tarot kártya leírása

Melegség. Ez a király ezt árasztja magából, és szívesen látja Önt a dolgozószobájában egy szívből jövő beszélgetésre és néhány anekdotikus életleckére. Megdolgozott a földjein, találkozott a lelki társával, megtalálta az anyagi szabadságát, és kinéz az ablakon a manifesztálódott álmára. Végtelen áldást hoz az anyagi sikerre, és arra emlékeztet, hogy a legfontosabb dolog, amit tenni kell, hogy élvezd mindezt. Minden lecke. Minden kihívást. Minden kudarcot. És persze minden sikert. Azt tanácsolja nektek, hogy használjátok fel az összes rendelkezésetekre álló elemet, és ne csak az élet földi elemeire összpontosítsatok. Tudja, hogy a jól összeállított siker teszi a legteljesebb életet. Mosolyogva pillantja meg a családját az udvaron alul. Ők jelentik számára a legfontosabb eredményt, és ők voltak a támasza ezen az úton. Rájuk támaszkodott, és a megbízható ismerősére… a logikus elméjére… a nagylelkű szívére. Minden energiát felhasznált, amihez hozzáférhetett, hogy felépítse ezt az életet, és ezek mind ide vezették őt, a tapasztalatok könyvtárába, ahová mindig is tudta, hogy itt akar lenni.

 

Az Érmék Királya Tarot kártya üzenete

Tisztázd, hogy hová szeretnél eljutni. Ez a kártya a tarot egyik legerőteljesebb üzenetét hordozza az álmok megvalósulásáról, valamint a pénzügyi biztonságról és könnyedségről. Túláradó bőséget hirdet, és azt súgja, hogy végre megérkezel arra a helyre, amelyről régóta álmodtál: A szabadsághoz. E király sikerének egyik kulcsa, hogy mindig talál valami ürügyet arra, hogy elképzelje a jövőjét. Hová tartasz? A vágyakozásban energia rejlik, és annyi örömteli kitágulás van abban a vágyban, hogy az ember a legnagyobb lehetőségeit megvalósítsa. A boldogság akkor történik, amikor jobban teljesítünk, mint legutóbb, és a személyes fejlődésre való törekvés során módszeresen és stratégiailag megengedhetjük magunknak a vágyak extravaganciáját. A többi csak a hit és bizalom által kovácsolt szilárd gondolkodásmód, a stabil munkamorál, a sikerre való elszántság és a hatalmas álmok ápolásához szükséges bátorság boldog következménye. Ez a pénz és a gazdagság erőteljes üzenete, amely az Ön útjára érkezik. Itt az ideje, hogy megálmodd a legnagyobb fényedet az életre. Árnyékban ez a kártya a fösvénységtől vagy a hiány gondolkodásmódjába való gyökerezéstől tanácsol. Válaszd a nagylelkűséget a kapzsiság helyett, és szánj időt arra, hogy tisztában legyél pénzügyi céljaiddal vagy biztonságoddal. Az anyagi veszteségek megtapasztalása (vagy akár a szerencsejáték vagy felelőtlen költekezés révén való elszállása) gyorsan megfordítható, ha kitűzöd a céljaidat és ragaszkodsz a tervedhez. A siker egy érzés, nem egy konkrét szám egy darab papíron, ezért érezzétek bele magatokat, hogy többet hozhassatok belőle a világotokba. Ez a gazdagság és boldogság kártya arra emlékeztet, hogy a földi bőség már most elérhető számodra, és hogy a megfelelő helyen vagy, hogy megtaláld.

Az Érmék királya tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Világos elképzelésed van arról, hogy pontosan ki akarsz lenni, és hová tartasz?

Ha tisztában vagy ezzel, az lesz a térkép, amelyen eljuthatsz oda. Mit akarsz valójában?
– A siker nem mindig egyik napról a másikra következik be. Milyen cselekvési lépéseket teszel most, hogy megteremtsd a vágyott jövőt?
– Hogyan gondoskodsz a családodról és a közösségéről?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>