Az Érmék Apródja tarot kártya

Az Érmék Apródja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

új lehetőségek manifesztálása, kezdetek, jó hírek, ambíciók, készségek és képzések, pénzügyi lehetőségek, új karrierutak, új kapcsolatok, felfedező szakasz, kezdő, földmágia, tervek valóra váltása.

Fordított jelentés

elkötelezettség hiánya, a haladás hiánya, a múlt hibáiból való tanulás, halogatás, a tervek nem földhözragadtatása

Az Érmék Apródja Tarot kártya leírása

Tanulás és keresés. Ez az oldal a gazdagság mandala érméjét tartja kíváncsi elmével és nyitott szívvel. Hogyan lehet ebből többet bevinni az életünkbe? Gyökeret ereszt a földbe, ahogyan azt tanították neki, és a befogadásra való nyitottsággal keresi a választ. Csendesen kezdi megérteni a megnyilvánuló erőt, amely az övé – és mindannyiunké. Az erőt, hogy életet adjunk az új ötleteknek, hogy aktiváljuk a varázsukat a reményeinkkel és vágyainkkal, és hogy energiát húzzunk fel a földből, hogy formába öntsük őket. Azt szeretné, ha látnád, hogy a dolgok életszakaszonként történnek, és hogy bele kell gyökerezned a munka „részleteibe”, miközben egyidejűleg a felhőkben tartod a fejed, hogy álmodozz. A földet és a levegőt összekötve elkezdi lehozni éteri vízióit az anyagi világba.

Az Érmék Apródja Tarot kártya üzenete

Lehet, hogy vannak olyan darabok, amelyeknek még a helyükre kell kerülniük, de ez nem jelenti azt, hogy nem fognak megérkezni! Igen, van még tennivaló és dolgok, amiket meg kell oldani, és te most tökéletes helyen vagy ahhoz, hogy mindezt elintézd. Használd ki ezt a fiatalos földi energiát, hogy új tapasztalatokba áss, amelyek megszilárdítják az eszközeidet és a jövődet. (Emlékszel, amikor azt hitted, hogy űrhajós lehetsz? Menj előre, és földeld le azt az energiát, mielőtt elszáll!) Találd meg a jólétet a fejlődésedben, teremts magabiztosságot azzal, hogy megbízható vagy, és engedd, hogy ez a kézzelfogható anyagi fellendülés legyen a bizonyíték-pozitív bizonyítékod arra, hogy birtokában vagy ennek az erőnek, függetlenül attól, hogy hány éves vagy, vagy honnan indulsz. Az új információk új perspektívákat és tudatossági fejlesztéseket hoznak magukkal, és ez az Oldal emlékeztet benneteket arra, hogy az új kezdetek iránti izgatottságot építő eszközként használhatjátok, hogy felgyorsítsátok az érkezését. Árnyékban ez a lap az elkötelezettség hiányát vagy az érdeklődés elvesztését jelezheti. Elveszíti a lendületét vagy az izgalmát? Földelje meg elképzeléseit azzal, hogy apró, egyszerű lépésekkel életre kelti azokat. Néha árnyékban ez a lap az előrehaladásra irányuló ambíció hiányát jelezheti. Ez azt jelentheti, hogy még nem találtad meg a dolgodat. Ha azon kapod magad, hogy halogatod, mert túl nagynak érzed a feladatodat, vagy ha van ambíciód, de nincsenek meg az új álmodhoz szükséges anyagiak, tudd, hogy lassan haladhatsz előre. Nem kell mindent egyszerre megvalósítania. Az elkötelezett, lépésről lépésre történő haladás megvalósítja a terveit.

Az Érmék Apródja tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Az új kezdetek időszakában vagytok. Merre tartasz? És milyen előrelépést tudsz ma tenni?
– 3×3: Mit szeretnél látni az életedben 3 hét, 3 hónap és 3 év múlva? Tervezd meg a pályádat.
– Mit szeretnél megtanulni? Mi kelti fel a kíváncsiságodat?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>