Az Érmék 9 tarot kártya

Az Érmék 9 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

lelki és anyagi megelégedettség, személyes eredmények, belső béke, elért és megünnepelt mérföldkövek, a sikeres aratás energiája, elégedettség.

Fordított jelentés

a munkához való viszony értékelésének szükségessége, jelezheti az anyagi sikert, miközben egyedül érzi magát, munkamániás, a felismerés, hogy a pénz önmagában soha nem lesz elég, pénzügyi késedelmek, a nyomás, hogy sikeresebbnek tűnjön, mint amilyen valójában.

Az Érmék 9 Tarot kártya leírása

Az élet és a szeretet patikájára pillantva mindent magába szippant. Minden egyes növényt. Az élet minden egyes fényét. Ő tette ezt… mindezt. Az aljától a tetejéig…. A saját világa iránti szeretetével. Kotorászik a dolgozószobájában, egy pillanatra elidőzve e siker édességén. Ezt képzelte el. Ezt akarta. Megdolgozott érte. Megnyilvánította. És most végre egy pillanatra egyedül maradhat, és örülhet az elégedettség érzésének. Felnyúl a növényeihez, a legnagyobb szövetségeseihez, és egy madár landol a kezén, emlékeztetve őt arra, hogy erős a kapcsolata az elemekkel. A föld zümmögésére táncol, és az isteni misztériumokra ringatózik. Mások talán azt mondanák, hogy nem szólt a zene, de ő mindenhonnan hallja, hogy árad.

Az Érmék 9 Tarot kártya üzenete

Ismered azokat a pillanatokat, amikor minden egy kicsit világosabbnak tűnik? Amikor a nap csak úgy ragyog, és esküszöl rá, hogy az egyszarvú csillogás majdnem lecsöpögött a sugarairól? Ez a kártya azt jelzi, hogy elérkeztél egy ilyen pillanathoz – a kemény munkád és a vágyaid csúcspontjához, és hogy belelépsz a megnyilvánult reményeidbe. A szellemi és anyagi boldogság e pillanatai nagyon személyesek, és a ragyogó siker pillanatait jelzik az életedben. Keressétek ezt a bőséges energiát, amint a szívetekbe áramlik, és használjátok fel erejét arra, hogy hegyeket mozdítsatok meg, szeretetet terjesszetek és élvezzétek a termést. Menj előre és sütkérezz ebben, megérdemled!

Ha egy kis időt töltesz egyedül, hogy valóban feldolgozd és értékeld a fejlődésedet, az lehetővé teszi számodra, hogy ennek a táguló energiának a legteljesebb kifejeződésébe lépj. Árnyékként ez a kártya azt sugallja, hogy talán túl keményen dolgozol, és nem kapsz elég viszonzást. A megtérülésnek mindig meg kell egyeznie a ráfordított energiával, hogy egyensúlyban maradj, és ha egyensúlytalanságot érzel, akkor itt az ideje, hogy őszintén megvizsgáld ezt a helyzetet, hogy jóvátedd. Néha olyan keményen dolgozol, hogy a munkád rabjává váltál. (És néha a sikeresség látszatának függőségét jelzi.) Bár csodálatos, hogy mindezt egyedül alkottad meg, de az is csodálatos, hogy ugyanilyen értéket tulajdonítottál annak, hogy megoszd alkotásaidat azokkal, akiket szeretsz. Munka és szórakozás.

Az Érmék 9 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi okozza neked a legnagyobb örömteli pillanatokat?
– Képes vagy egyedül ünnepelni a győzelmeidet, anélkül, hogy külső megerősítést keresnél másoktól?
– Mikor voltál utoljára igazán büszke az elért eredményeidre? Hol voltál, és mit értél el?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>