Az Érmék 10 tarot kártya

Az Érmék 10 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

spirituális és anyagi bőség, közösség, nagylelkűség, gazdagság és jólét, örökség építése, hagyományos elképzelések a gazdagságról és a pénzről, pozitív eredmények

Fordított jelentés

luxus és státusz hajszolása, negatív gondolkodásmód a gazdagság körül, emlékeztető, hogy meg kell osztani a megtalált gazdagságot, pénzügyi veszteséget vagy késedelmet jelezhet a pénz körül.

Az Érmék 10 Tarot kártya leírása

Egy ideje már együtt teremtik ezt az életet. A helyüket, a családjukat, a barátaikat… az életüket. Útközben megtanulták, hogy ennek nem kell „nehéznek vagy bonyolultnak” lennie – még akkor sem, ha azt hitték, hogy igen, még akkor is, amikor az Érmék Ötösön keresztül utaztak. Megtanulták, hogy a bőség áramlása azokhoz érkezik, akik elég nagylelkűek ahhoz, hogy tudják, megérdemlik, és hogy a pénz energiája sokféle formát ölthet. Az a forma azonban, amely a legboldogabbá teszi őket, az az energia, hogy együtt ünnepelhetnek azokkal, akiket szeretnek… az olyan napokon, mint a mai, amikor mindenkiről gondoskodnak, az ételeket elkészítik, mindannyian menedéket és meleget kapnak, és a körükben mindenki tudja, hogy soha nem fognak nélkülözni. Táncolnak az ötágú csillárjuk alatt, és mint egy összetartozó közösség élvezik és tanúi mindenkinek az élet fáján való táncának. Lépésről lépésre, együtt építik álmukat.

 

Az Érmék 10 Tarot kártya üzenete

Ó, Kedves! Ez a nagy dobás! Minden szeretet, bőség és öröm, amit a szívedben összegyűjthetsz… feléd tart, és gyorsan jön. Itt az ideje, hogy felkészülj az érkezésére, és élvezd ezt a hosszú távú sikered melletti elkötelezettséget. Ez az energia valójában olyan nagy, hogy fel kell készülnöd arra, hogy teljes nagylelkűséggel és örömmel szétosztogasd belőle. Amikor képes vagy bőséges pozitív energiát vinni az életedbe, a dolgok megváltoznak körülötted, és az utak tisztábbá válnak, lényegesen több lehetőséggel és kapcsolattal. Boldog és bőséges közösségetek kialakul, és a körülmények szinte könnyedén a helyükre kattannak, ahogy a felfogás megváltozik. Egyetlen apró lépés választ el attól, hogy meglásd a nagyobb képet, és fényt deríts a földi energia örökségére, amely a tiéd. Mondj igent erre az ötágú csodára – az Univerzum azt akarja, hogy boldog, egészséges és gazdag életet élj, és az anyagi stabilitás már úton van. Az Ötágúak 10-ének sötétebb oldala arra emlékeztet bennünket, hogy a státusz vagy a gazdagság megjátszása, hogy lenyűgözzünk másokat, csak arra késztet, hogy méltatlannak, kevésnek vagy tisztességtelennek érezzük magunkat. Ez az energetikai játék nem a bőségben, hanem a hiányban gyökerezik. Ha úgy hajszoljuk a luxust, mintha az lenne a legfontosabb cél, akkor üresnek és magányosnak érezhetjük magunkat, amikor elérjük. Ugyanúgy, ahogy a pénzért kötött házasság szétesett házasságot hagyhat maga után, a gazdagságért való élet zavart okozhat azzal kapcsolatban, hogy hol is rejlik az igazi boldogságunk. Ha pénzügyek, jövedelmek vagy örökségek miatti vitákba keveredsz, térj vissza a középpontodba, és emlékezz arra, hogy hol lakozik az igazi örömöd. Ez még fordítva is a közelgő stabilitásé, úgyhogy bátorság! Itt az ideje, hogy megízleljétek az élet örömeit, és belépjetek ebbe a tudatállapotba, amely azt mondja: igen, méltó vagyok minderre a sikerre.

Az Érmék 10 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

Hogyan befolyásolja a gazdagság a bőséged megtapasztalását? Hajlamos vagy-e többet spórolni, ha többet szerzel? Vagy nagylelkűbbé tesz?
– Ez a kártya gyakran a hagyományos gazdagságról beszél. Mik a pénzzel kapcsolatos céljaid?
– Mennyire érzed jól magad a gazdagság gondolatával? Akaratlanul is eltaszítod magadtól a pénzt, mert „nem kedveled” azokat, akiknek van pénze, vagy „gonosznak” tartod őket??

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>