Az Érmék 8 tarot kártya

Az Érmék 8 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

egy készség elsajátítása, szakértelem, kézművesség, a „meraki”, amit beleteszel a munkádba, türelem és elszántság, módszeres haladás, a lelked céljának megtalálása.

Fordított jelentés

a rövidebb utak keresése, kiégés vagy feladás, szórványos teljesítmény, tapasztalatlanság, több készségre van szükség, maximalizmus, ami az elégtelenség érzéséhez vezet, nem találja meg a munka örömét.

Az Érmék 8 Tarot kártya leírása

Sok holdat és sok éjszakát dolgozott ezen. Tanulja a gyógynövényeket. A növényeket. A keverékeket. Összekeveri a bájitalokat és összekeveri az olajokat. Annyira belemerült az élet iránti szeretetébe, hogy vannak napok, amikor teljes áramlást talál… teljes zen-t… a zónában. Alkot, és még többet alkot. Néhányan azt mondanák, hogy ezt egy mesterfűszerész ügyességével teszi, de ő tudja, hogy az energiája még nem egészen ott tart, még nem. De közel van hozzá. Már tud dolgozni ezen a területen. És meg tud élni belőle. És gyógyítani. És annyi gyönyörű dolgot hozhat létre. De az a szint, amire vágyik – nos… a következő szint. Mosolyog, elmerül a mesterségében, és belélegzi a holdfényt, és kifújja annak varázsát, feltölti a kristályait és a teáit, és felkészül egy újabb napra, amikor is a koncentrált felfedezés és gyakorlás lesz a cél.

Az Érmék 8 Tarot kártya üzenete

A türelem, az elszántság és a büszkeség a fejlődésedre a legjobb módja annak, hogy biztosítsd a sikeredet. Ennek a készségnek az elsajátítása időbe telt, és a rövidítések nem a legjobb út az álmaid építése során. Maradj elkötelezett a saját kiválóságod és az egyedi művészeti formád fejlesztése iránt. Tanulj, gyakorolj, fejlődj és gyarapodj. A mesteremberek a „meraki”-t beleteszik az alkotásaikba. (Szeretetüket és energiájukat beleszövik alkotásaikba, a lelkük egy darabját hagyják hátra a munkájukban). És ezt a merakit következetesen, módszeresen hozzák. Tudatosan összehangolják lelkük célját azzal a vágyukkal, hogy tökéletesítsék mesterségüket.

Az Érmék 8 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hogyan mutatkozol meg következetesen az életedben (vagy a kapcsolataidban), ami bizonyítja, hogy elkötelezett vagy a választott utad mellett?
– Mit sajátítasz el most? Milyen készség segítene a következő szintre jutni?
– Nem baj, ha tökéletlen vagy, és ha tanítasz, vezetsz vagy teljes mértékben megmutatkozol. Megakadályozod magad abban, hogy megtedd, amit szeretnél, mert nem vagy elég, tökéletlen vagy még mindig fejlődsz?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>