Az Érmék 7 tarot kártya

Az Érmék 7 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

egy pillanat, hogy megállj és elgondolkodj, a hála állapotai, az utad újraértékelése, várva, hogy betakarítsd a munkád gyümölcsét, egy jel, hogy menj tovább.

Fordított jelentés

túl korai feladása, türelmetlenség, a hit elvesztése, nem követés, frusztráció a jutalmakkal kapcsolatban

Az Érmék 7 Tarot kártya leírása

A munkát vizsgálva azon tűnődik, vajon mennyire lesznek gyümölcsözőek ezek a növények. Nem látja a varázslatot a föld alatt. Csak az az érzése, hogy történnek odalent dolgok. És ez egy nagyon jó érzés. ‘Már majdnem itt van, igaz? Az intuíciója azt válaszolja: ‘Igen.’ ‘De még nem látok semmit?’ ‘Legyen hited. Sóhajt fel, tudván, hogy jelenleg nem tehet mást, csak továbbra is hisz és ápolja ezt a kis vállalkozást. Kezét a növényre teszi, és küld neki egy kis gyógyító szeretetet. És bár nem látja a közvetlen hatást a kis barátján, de biztosan érzi, azonnal, a szívében.

Az Érmék 7 Tarot kártya üzenete

Ha jól figyeled a növényeket, úgy tűnik, hogy soha nem nőnek igazán. De ha egy pillanatra félrenézel, egyik napról a másikra kivirágoznak. Bízzatok abban, hogy a dolgok akkor is történnek, ha nem látjátok az árnyalt energiákat, amelyek előidézik őket! Ez a kártya annak a jele, hogy már majdnem ott vagy. Elvégezted a munkát, és a vadul sikeres gyökereid egyre csak nőnek. Bár lehet, hogy még nem látod a munkád gyümölcsét, de tudd, hogy úton vannak, és hogy minden hiány, amit érzel, csupán maradék energia, amin dolgozol. Itt az ideje, hogy gyökeret eresszetek a hitben, a hitben és a tudásban… mert már nagyon messzire jutottatok ezen az úton, és már majdnem itt az ideje, hogy élvezzétek elszántságotok jutalmát. Tarts egy pillanatra szünetet, adj hálát, és ismerd fel, hogy te vagy az összes emléked, reményed, álmod és kemény munkád élő, lélegző eredménye. Ez a te hosszú játékod. A befektetés. Folytasd tovább. Gyakran ez a pillanat arra szolgál, hogy felülvizsgáld a célodat és az irányodat. A megérkezésed csak akkor lehetséges, ha pontosan meg tudod határozni a célodat. Annyira eltolódott az utad, hogy amit eredetileg csíráztattál, az már nem az, amit le szeretnél aratni? Min kell változtatnod ahhoz, hogy legmélyebb szándékaidnak eleget tudj tenni, és hogy teremtő energiád békére és beteljesedésre találjon? Ha frusztrációt érzel a haladásod hiánya miatt, ne feledd, hogy az óriási álmok nem egy nap alatt épülnek fel!  Késések előfordulnak. Az árnyékban ez a kártya néha azt jelzi, hogy olyan magokat öntöztél, amelyek talán soha nem hozzák meg a kívánt termést. Itt az ideje, hogy rangsorolj és összpontosíts, és értékeld az energiabeviteledet a jutalomkibocsátásoddal szemben. Jól érzed a lelkedben? Élvezd ezt a közjátékot, mert ez egy szent lélegzetvétel, amely segít neked abban, hogy az energiádat egy olyan valóság felé irányítsd, amely megénekelteti a szívedet.

Az Érmék 7 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mennyi hited van, ha nem látod a bizonyítékot?
– Itt az ideje, hogy elkezdjünk (vagy újra) hálaadással foglalkozni?
– A csodálatos dolgokhoz idő kell. Mit tehetsz még, amíg vársz az érkezésére?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>