Az Érmék 6 tarot kártya

Az Érmék 6 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 az adás és az elfogadás kétirányú bősége, jótékonykodás, pozitív és nagylelkű gondolkodásmód, anyagi előrelépés, ébredés, áramlásban

Fordított jelentés

túlzott adakozás vagy túlzott elfogadás, gyűjtögetés, irgalmatlanság, ítélkezés egy másik ember sorsáról az életben, önzés, 

Az Érmék 6 Tarot kártya leírása

Mint egy varázslat, fog egy érmét, és kettőt csinál belőle. A nő vesz két érmét, és négyet csinál belőle. Valahogy, valahol, valahogy elsajátították ezt a trükköt, és ez vitte őket a Földet bejárva, megosztva, megajándékozva és megmutatva. Néhányan szemtanúi a varázslatuknak, és azonnal látják nyitott, bőséges szívüket és nagylelkűségüket, amint érméket ajándékoznak mindenkinek, aki hajlandó meghallgatni őket. Mások gonosznak és szeretetlennek ítélik őket, mert nyilvánvalóan sokkal többet is tudnának ajándékozni. Elmagyarázzák, hogy ez mindenkinek szól, ez a bőség munkája. Ez a gyógyítás neked is szól. Megosztják a titkukat… és ez a titok a szeretetről szól. A nagylelkűségé. Az örömé. Ennek ellenére sokan látják, hogy mire képesek, és megvetéssel tekintenek rájuk a szívükben. ‘Miért nem adnak nekünk sokkal többet? Miért csak egy érmét? Túl sok van nektek. Nem osztoztok eleget.’ Annyit ajándékoznak, amennyit csak tudnak, és megpróbálják megmagyarázni a szűkösséget és a hiányt. Felajánlják, hogy megmutatják az embereknek, hogyan sokszorozzák meg a saját érméiket. Bár ez az adás és vétel körforgása mindenkinek hasznára válik, nem mindenki nyitott a tanulásra.

Az Érmék 6 Tarot kártya üzenete

Nyisd meg magad az Univerzum kétirányú bőségének áramlása előtt. Ez a kártya olyan időszakot jelez az életedben, amikor az anyagi erőforrások kezdenek áramlani hozzád, és amikor kiegyensúlyozott számlák és jó szerencse helyzetében találod magad. Néha ez azt jelenti, hogy mi vagyunk a kéz, amelyik ajándékoz, máskor pedig a kéz, amelyik kap. Mindannyian mindkét állapotot megtapasztaljuk az életben, és mindig képesek vagyunk arra, hogy energetikai erőforrásainkat mások megsegítésére használjuk. Ezek a rászorulók számára életmegváltoztatóak. Ajándékozz időt, pénzt vagy energiát valakinek vagy valaminek, ami megmozgatja a lelkedet, és cselekedj a valódi szeretet és a hiteles nagylelkűség helyéről. A mások megsegítésére irányuló vágyadat nemcsak mélyen meg fogják becsülni, de ez a kétirányú áramlás útjára fog helyezni, és ebből az állapotból képes leszel folyékonyan és könnyen adni és kapni. Legyetek nagylelkűek mindazzal, amit az út során megtanultatok, és élvezzétek a jólétet, amely az erőforrás-átjárhatóság e gyönyörű és bőséges állapotából fakad. Jó érzés másoknak segíteni, igaz? Nagylelkű? Szívközpontú? Ez az az érzés, amelynek a művelésére kérünk benneteket. Ez meg fogja nyitni az új erőforrások kapuit, amelyek az utatokba kerülnek. Tanulás és tanítás. Ajándékozás és elfogadás. Műveljétek a folyamatos áramlás gyakorlatát ebben az időben. Árnyékban ez a kártya önzést sugallhat, vagy azt, hogy az „ajándékot” eszközként használod arra, hogy irányíts valakit vagy valamit. Győződj meg róla, hogy a jótékonyságodhoz nem társulnak elvárások, és hogy a nagylelkűség nem pusztán a hatalom, a státusz vagy az igazságosság felé vezető ugródeszka. A szándék mindig számít. Ha megnyitjátok a szíveteket a szeretetteljes nagylelkűségnek a nagylelkűség kedvéért való szent egyensúlya előtt, az segíteni fog kitölteni minden hiányt, ami a szűkösség és a bőség körül van, és ez együttérzéssel, kedvességgel és jóléttel fogja elárasztani az életeteket.

Az Érmék 6 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Hol tudsz többet adni? És hol tudsz többet adni? Ugyanolyan könnyűnek találod adni, mint kapni?
– Hol lehetne kiegyensúlyozottabb, ha az anyagi javakról van szó?
– Mit adnál másoknak, ha a világ összes erőforrása a rendelkezésedre állna?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>