Az Érmék 5 tarot kártya

Az Érmék 5 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

pénzügyi vagy egészségügyi nehézségek, elhagyatottnak vagy kiközösítettnek érzed magad, aggódsz a biztonságod miatt, segítséget kérsz, ha szükséged van rá, lehetőség a gazdagság és az egészség körüli energiablokádok kiürítésére.

Fordított jelentés

szűkösségi gondolkodásmód, tehetetlenség érzése, áldozattá válás, képtelenség előrelépni, félelem és elszigeteltség, ellenállás a pozitivitással szemben, fény az alagút végén.

Az Érmék 5 Tarot kártya leírása

„Mindent elvesztettem. Mindent. Belesír a szakadt szekvenciájú sáljába, és már nincs ereje átkozni azokat, akik ezt tették vele. Az ő élete. A vagyonát. Az egészségét. Úgy tűnik, hogy minden kicsúszott a kezéből, és úgy tűnik, nem tudja rendbe tenni a dolgokat. Megsimogatja zúzódott térdét, és a koszos ruháját maga köré tekerve elhelyezkedik egy hosszú, hideg éjszakára. Nem segítenek rajta. Elfelejtették őt. És kezdi azt hinni, hogy talán nem is méltó a szeretetükre. A szégyen eluralkodik rajta, és nem emlékszik pontosan, mikor történt ez… ez a hit… de lassan egészen idáig épült fel. A vállai csendesen megremegnek, és az égiekhez könyörög segítségért. Egy fény ragyog lefelé, és megvilágít egy kulcsot, közvetlenül mögötte. Látja a fényt, de tudja, hogy az nem neki szól. Miért lenne neki? A kulcs meleg ágyat kínál neki. Friss lepedőt. Egy új kezdetet. Bárcsak elhinné, hogy ez neki szólhat. Bárcsak megváltoztatná a nézőpontját, és meglátná az igazságot – hogy minden, amit akar, elérhető közelségben van.

Az Érmék 5 Tarot kártya üzenete

A dolgok most egy kicsit ragadósak számodra ($), és itt az ideje, hogy szöget üss a fejedbe a biztonságoddal kapcsolatos érzéseiddel. Amikor az öt ötágú csillagjegy megjelenik egy olvasásban, általában azt jelzi, hogy aggódsz a jólétedért, és hogy stresszes vagy AF a pénzügyeid vagy az egészséged miatt. Néha a kirekesztettséggel vagy mellőzöttséggel kapcsolatos félelmeid vagy aggodalmaid hozzájárulnak egy romló energetikai állapothoz, és itt az ideje, hogy visszalépj a személyes erődbe és a bőség áramlásába. Találd meg a tüzes pozitivitás iránti éhségedet (érzed, hogy a sarkon túlról leselkedik?), és aktívan keresd a lehetőségeket a jelenlegi körülményeidben. Ezek az árnyékodban rejtőznek. Ha egy ideje stagnálsz, kérdezd meg magadtól, hogy vajon azokra a dolgokra fókuszáltál-e lézerrel, amelyeket megteremtesz, vagy azokra, amelyek hiányoznak az életedből? Ne engedd, hogy a belső hangod felesleges mentális és energetikai fecsegést okádjon ki, ami eltávolítja a valóságodat másokétól, akiknek látszólag megvan, amire vágynak. Légy figyelmes, amikor az önsajnálat vagy a tehetetlenség érzései próbálják megszabni az életed sorsát, mert minden esély, minden elnyomás, minden osztályhatár, minden-mi…. ellenére mindig van választásod arra, hogy túllépj a jelenlegi korlátaidon. Dönthetsz úgy, hogy másképp látod a dolgokat, és dolgozhatsz egy élénkebb és fényesebb életért. Nem vagy elzárva attól, amire vágysz.

Fordítsd meg a perspektívádat, és lásd meg a kulcsokat, amelyek segítenek neked eljutni oda. Aztán döntsd el, hogy kinyitod az ajtót.

Az Érmék 5 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen történethez ragaszkodsz a gazdagságoddal (vagy egészségeddel) kapcsolatban, amit szeretnél elengedni? És mi derülhetne ki, ha úgy döntenél, hogy másképp látod a valóságodat?
– A pénzzel való kapcsolatod : Milyen szerepet játszottál a saját körülményeidben?
– Kit vagy mit zársz ki magadból? És mi történne, ha kinyitnád az ajtót?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>