Az Érmék 4 tarot kártya

Az Érmék 4 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

stabilitás, megtakarítás, siker, igény a nagyobb nagylelkűségre, az Univerzummal való áramlás, az értéked elfogadása, az irányítás fenntartására való törekvés.

Fordított jelentés

gyűjtögetés, hiánymentalitás, a pénz túl nagyra értékelése, lehetőség arra, hogy jótékonykodjunk, cselekedjünk és segítsünk másokon a szükség idején.

Az Érmék 4 Tarot kártya leírása

Érméjét szorosan a testéhez szorítja. Meg kell tartanom ezeket – suttogja, és a válla fölött az alant elterülő nyomornegyedre néz -, különben úgy végzem, mint azok a szerencsétlenek. Megszorítja. Megragadja. És csak akkor enyhíti a szorítását, amikor a józan esze újra működésbe lép. Édes fénylátó, miért van ennyi árnyéklátás a pénz körül? Miért ennyi hiány? Körülnéz, és rájön, hogy biztonságban van. Hogy tud spórolni, keresni és félretenni egy kicsit most, későbbre. Megnyitja a szívét a valóság előtt, hogy a pénz jön és megy, és hogy a saját nagylelkűsége befektetés lesz a jövőjébe. Még egyszer lenéz, összeszedi a holmiját, és felkészül, hogy elinduljon a lenti kis faluba. Ajándékozni valója van – egy olyan cselekedet, amely már régóta esedékes.

 

Az Érmék 4 Tarot kártya üzenete

Építed az életedet érméről érmére, és elérted a stabilitás pillanatát. Az, hogy idáig eljutottál, olyan időszakot jelent, amikor ünnepelhetsz, számot vethetsz, és újraértékelheted a helyzetedet. Valószínűleg arra emlékeztetnek, hogy kétszer is ellenőrizd azokat az alapokat, és tegyél félre egy kis pénzt egy esős napra. Mit gondolsz most a pénzügyeidről és a bőségedről? Hálás vagy azért, amid van? Jótékonykodsz-e, amikor csak tudsz? Ha a megfelelő helyekre fektetsz be, miközben a jólét gondolatait küldöd a jövőbe, az csodákat fog művelni a pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódoddal!

Folytasd a célod manifesztálását, és győződj meg róla, hogy nem koncentrálsz túlságosan az anyagi javaidra, vagy nem esel áldozatul a birtoklási vágy vagy akár a féltékenység érzésének egy másik személy élethelyzete miatt. A bőség körüli negatív érzések elég nagy energiablokkokat fognak létrehozni ahhoz, hogy még a legvarázslatosabb pályát is visszatartsák! Minél szorosabban próbálsz ragaszkodni a dolgokhoz, annál jobban akadályozod magadat abban, hogy belépj a gazdagság és a boldogság áramlásába. A gyűjtögetés, vagy valaki más ötvösmunkájának áhítása a szűkösségi gondolkodásmód biztos tünetei. Győződj meg róla, hogy az energiádat a megfelelő helyre fordítod, és hogy olyan dolgokra helyezed az értéket, amelyek valóban számítanak. Hogyan takarékoskodsz és adakozol aktívan a világban? Koncentrálj arra, hogy megtaláld ezt az egyensúlyt, miközben energikusnak, tágasnak, jelenlévőnek és izgatottnak érzed magad a jövőre nézve.

Az Érmék 4 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mibe kapaszkodsz túlságosan erősen?
– Milyen gyakran ítélkezel az emberek felett a pénzük vagy a pénz hiánya miatt? Mit árul el ez a takarékossághoz, adakozáshoz, gyűjtögetéshez, sóvárgáshoz vagy a pénzhez való viszonyodról?
– Próbálod túlságosan kontrollálni a helyzetedet?
– Az irányítás iránti igényed távol tart másokat?
– Mit gondolsz a nagylelkűségedről?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>