Az Érmék 3 tarot kártya

Az Érmék 3 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

 együttműködés, közösség, tanítás és tanulás, megosztás és meghallgatás, csapatmunka, a közösen megvalósítható dolgok határtalan felső határa.

Fordított jelentés

nehézségek a másokkal való együttműködésben, a meghallgatás igénye, önzés, a saját ügyek erőltetése, nem bízik a partner képességeiben, egó-összeütközés.

Az Érmék 3 Tarot kártya leírása

Különböző készségek, szerepek, ötletek és energiák… és egy csoportként összejönnek, hogy megteremtsék álmaik világát. Valóban, mindegyikük az egyetemes tudatosság egyedi megnyilvánulása, és ebben az egyediségükben tehetségük és gondolkodásmódjuk gyönyörűen együtt tud működni egymással, ha megnyílnak az együttműködő varázslatnak, ami a kezükben van. Mindegyikük hozzáad egy darab szeretetet a valóság szövetéhez, amelyet szőnek, mindegyikük fontos része az egésznek… életre keltenek egy olyan projektet, amely csak ennek a különleges triónak az egyedi energiájával működhet.

Az Érmék 3 Tarot kártya üzenete

A másokkal való közös munka nem csak azzal a lehetőséggel ajándékoz meg minket, hogy tanulhatunk egymástól, hanem lehetővé teszi az energiák keveredését is, hogy olyasmit hozzunk létre, amit egy ember egyedül nem tudna megtenni. Ez a kártya arra kér, hogy keressétek a lehetőségeket a másokkal való együttműködésre, esetleg mentorként vagy tanoncként, és sok esetben egyszerre vállalhatjátok mindkét szerepet. Együtt alkotni az egész javára erőteljes varázslat, és ez a csapatmunka és közösség kártya arra hív, hogy egyedi lényedet hozzáadd egy nagyobb képhez.

Ne feledd, hogy a kapcsolataid a jóléted alapját képezik. Ha gondot okoz a másokkal való együttműködés, ez a kártya azt tanácsolja, hogy törekedj a célok és az eredmények újrahangolására a békés egyesülés ápolása érdekében. A kölcsönösen előnyös kapcsolatok a kapcsolati hierarchiától függetlenül egyenlő fontosságot tulajdonítanak mindenkinek újszerű bölcsességének, energetikai kézjegyének és a világban való létezésének. Valami egyedülállóan varázslatos dologgal tudsz hozzájárulni a kapcsolathoz. Amikor életútjaink összefonódnak, arra kell törekednünk, hogy harmonikus állapotokat teremtsünk, miközben egymás napjaiba szövődünk. Hagyjátok ki a felfújt egótokat és az igazmondás igényét a beszélgetésetekből. Nemcsak az álmaitokat fogjátok így manifesztálni, hanem azzal, hogy alternatív gondolkodásmódokat fogadsz be a világodba, olyan lehetőségek kapuit nyitjátok meg, amelyek egyszerűen nem létezhettek, mielőtt összekevertétek a varázslatotokat.

Az Érmék 3 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Egyedi lényed melyik részét osztod meg, amikor másokkal kapcsolatba lépsz?
– Szeretsz csapatban dolgozni? Vagy inkább magányos farkas vagy? Mennyire tudsz könnyedén áramolni e két létmód között?
– Könnyen elfogadod az irányítást és követed egy másik ember vezetését?
– Mit szeretnek benned az emberek? Személyiséged melyik része szokott kimaradni vagy észrevétlen maradni? És hogyan tudnál többet megosztani magadból?
– Együttműködés a versengés helyett? Mindenért? Hogyan érzed magad az együttműködésben?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>