Az Érmék 2 tarot kártya

Az Érmék 2 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

az igény, hogy az én számos aspektusát egyensúlyba hozzuk, zsonglőrködünk a kötelezettségekkel, ellensúlyozzuk a kettősséget, alkalmazkodunk az ellentmondásos körülményekhez, az élet hullámvölgyeit kegyelemmel, kiegyensúlyozottsággal, harmóniára törekvéssel kezeljük.

Fordított jelentés

kiegyensúlyozatlanság, diszharmónia, túl sok dologra való elköteleződés, fontossági sorrend felállítása, a lassítás ideje.

Az Érmék 2 Tarot kártya leírása

Valahol az alvás és az ébrenlét között, valahol az erdő és a tenger között… ezen a köztes helyen érzed mindennek a vonzását és súlyát. Annyi mindenre van szüksége, hogy a felszínen maradjon. Gondolatai a Holdra vándorolnak, és teljes figyelmét neki akarja szentelni, de aztán a családja és a pénzügyei vonzzák, és igyekszik osztatlan figyelmet szentelni nekik. És tudna koncentrálni, tényleg tudna… ha nem lenne az a másik ígérete, amit tett, ami a táskája belsejéből rángatja a figyelmét. És akkor itt, egy pillanatra, a legrövidebb pillanatokra… képes mindezt egy gyönyörű táncban tartani, és minden dolognak megadni a szükséges energiát. Belesimul a hold és az óceán vonzásába és ingadozó felelősségükbe, remélve, hogy emlékezetébe vésheti ezt a ringatózó egyensúlyozását.

Az Érmék 2 Tarot kártya üzenete

A sok szerep és felelősség miatt, amelyekkel zsonglőrködik, talán kissé kiegyensúlyozatlannak érzi magát. (Nagyon elfoglalt?) Talán túlságosan lekötötted az idődet, vagy a tennivalók listájának kezelésével járó stresszt érzed. Talán úgy érzed, túl sok irányba feszülsz, vagy túl sok feladatot cipelsz. Még ha úgy tűnik is, hogy képes vagy mindent megtartani, ez az állandó igény, hogy megtaláld a változó középpontodat, fárasztó lehet. Az, hogy folyamatosan váltani kell, hogy egyenes és kiegyensúlyozott maradjon, lassan megronthatja a közérzetét és a belső békéjét. (Olvasd: az épelméjűségedet.)

Szánj egy kis időt arra, hogy megvizsgáld a kettősségeket és az életedben lévő ellentétes energiákat. (Az egyedül töltött időd vs. a másokkal töltött időd, vagy az anyagi életed vs. a spirituális életed stb.) Győződj meg róla, hogy nem fektetsz túl sok erőforrást az egyik területbe a másik rovására, különösen akkor, ha mindkettő ugyanolyan fontos. Bár ez a kártya azt sugallja, hogy rövid távon valószínűleg képes vagy mindezt kezelni, vajon hosszú távon vágysz-e ennyi pörgésre? Fordítsd értékes energiád egy részét arra, hogy rangsorold és rangsorold a feladataidat. és teremts olyan egyensúlyt, amelyet abszolút szeretsz – olyat, amely időt hagy neked a munkára, a játékra, a nevetésre és az alkotásra. Ez az egyensúly nem elvesz az energiatartalékaidból, hanem növeli azokat.

Az Érmék 2 tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen feladatot tudnál ma elengedni?
– Milyen ellentéteket vagy kettősségeket tartasz egyszerre? (pl.: időt akarsz adni a családodnak, ugyanakkor több időt akarsz magadra, vagy spirituálisan akarsz fejlődni, miközben azt akarod, hogy a dolgok az életedben viszonylag változatlanok maradjanak.)

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>