Az Akasztott ember tarot kártya

Az Akasztott ember Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

átadás a kozmosz akaratának, szándékos szünet, elmélkedés, elengedés, az új befogadása, a szíveddel és a céloddal való újbóli összehangolódás, új bölcsesség, spirituális tanítások, megvilágosodás, elfogadás.

Fordított jelentés

stagnálás, önszabotázs, ragaszkodás valamihez, ami nem neked való, makacsság, hajlam a mártírkodásra.

Az Akasztott ember Tarot kártya leírása

Az akasztott ember archetípusát néha Odinnak tulajdonítják, amint az Yggdrasill fáján hintázik. Az Odin-mítosz szerint 9 nap és éjszaka lógott, megadva magát a halálnak, hogy bölcsességet gyűjtsön a rúnákból. Azzal, hogy elengedte magát – feláldozta magát önmagáért -, megajándékozta a nyelv és a szimbólumok, valamint az élet rejtelmeihez való hozzáféréssel. A mi felakasztott emberünk olyan helyre érkezett az útján, ahol teljes önátadásra van szükség tőle. Szándékosan teszi ezt az önátadást. A felkészüléshez egy légjóga hevederbe szíjazva magát, túllép a jelenlegi határain, és mindent elenged. És ebből az átfordított nézőpontból nyúl a varázslat felé, ami vár rá.

Azzal, hogy teljesen átadja és elfogadja azt, ami van,
a jelen megvilágosodása belső békét hoz.

Sokszor az új nézőpont felvétele -akár úgy, hogy tótágast állsz- segít meglátni a kiutat egy problémás helyzetből.

Az Akasztott ember tarot kártya üzenete

Élj az élet áramlásával. Arra kérnek, hogy engedjetek el valamit, amire már nincs szükség az életetekben. Csak engedjétek el. Az Akasztott Ember felajánlja neked, hogy nézz valamire teljesen más szemszögből, és mondj le arról, hogy irányítsd a körülötted lévő erőket. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy szándékosan elengeded azt a dolgot (azt az elképzelést, perspektívát, kapcsolatot vagy karrierproblémát), ami miatt mereven helyhez van kötve. Még az is lehet, hogy néhány lépést vissza kell tenned, hogy korrigáld az irányt, miközben teret adsz az új perspektíváknak és az új felismeréseknek. Úgy érezheted, hogy feláldozol egy dolgot egy másikért, mégis ebből az új látásmódból képes leszel kiszabadulni a régi mentális modellekből vagy programozásokból, és egy teljesen új keretet fogsz használni, amelyből értelmezheted a világot. Az isteni bölcsesség a mély áramlás pillanataiban árad ki, ezért dőlj hátra, ringatózz ritmikusan, és találkozz a belső mintázatoddal. Tudd, hogy a terved (és valójában az egész álom, amit álmodsz!) ismeretlenül fog tűnni számodra, miután levetkőzted azt a szükségletedet, hogy irányítsd az eredményeket. Ha átadod magad a kozmosz akaratának, újra összehangolod az életedet a szent elrendezésekkel, amelyek már tudják, hogy melyik életet megváltoztató lecke a kulcs a boldogságodhoz. Az árnyékban a változással szembeni ellenállás miatt megrekedhetsz egy olyan helyen, ami nem neked való. Felsőbb Éned annyi bölcsességet tartogat számodra, ha engeded, hogy rajtad keresztül dolgozzon!

Várjatok a fejlődésetekre úgy, hogy aktívan megálltok az önvizsgálatban, és vigyázzatok, hogy ne essetek a tanult tehetetlenségbe, vagy ne lépjetek a mártír szerepébe ebben az időszakban. Nem baj, ha megteszed ezt a mély merülést, a magad számára. Feldolgozd, meditálj, és hozd a tudattalan tudásodat a tudatos elméd előterébe.

Az Akasztott ember Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi az, amiért túlságosan erősen kapaszkodsz? Egy dologba? Egy eszme? Vagy egy hit?
– Megadod magad annak a „valóságnak”, hogy most nem tudsz mást tenni?
– Ha elengednéd a helyzeteddel kapcsolatos érzéseidet, mit tudnál meg?
– Van valami az életedben, ami elérte azt a pontot, hogy csak úgy tudsz fejlődni, ha nélküle folytatod?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>