A Világ tarot kártya

A Világ Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

befejezés, teljesítmény, öröm, egy nagy projekt befejezése, célok elérése, teljesség, boldog befejezés, bőség, siker, transzcendencia, a tudatosság új szintjei, lehet szó szerint és jelentheti a világ körbeutazását.

Fordított jelentés

a rövidebb utak választása, a lezárás igénye, az igény, hogy végig kell csinálni, koncentráltnak kell maradni egy befejezetlen kérés teljesítése érdekében, a tervek késése, a be nem teljesült álmok…

A Világ Tarot kártya leírása

A Világ belép az Uroborosz (saját farkába harapó kígyó ) gyűrűjébe, készen arra, hogy megünnepelje az eredményeit. Ahogy lépked, a gyűrű emelkedni kezd, felülről fény ragyog lefelé, és elárasztja érzékeit a billentyűk lágy zümmögése: Siker. Teljesítés. Megcsináltad. Magasabbra viszi őt, és érzi, hogy egész teste vibrálni kezd a tudatosság eme felemelkedésétől. Érzi szellemi és földi énje egyesülését, és valósága megváltozik, ahogy belső szellemi tájképe összeolvad a külső valóságával. Emlékszik arra a régmúltbeli pillanatra, amikor először lépett le a szikla széléről a Bolond kártyába, és egyenesen egy szent geometriai leckébe zuhant bele teljes ártatlanságával együtt. Most, ugyanannak a szent geometriai gyűrűnek a belsejében, könnyedén mászik felfelé. A tudatosságnak ezt a szintjét már elsajátította, és a leckék körforgása szerves részévé vált. Szeretettel tartja a gyűrűket. Bennük érzi a támogató rendszert, a tanítót, a barátot… az összes bölcsességet, amit az útja során szerzett. Tanult, próbálkozott, elesett, újra felállt, és most végre megérkezett. Ezt az örömteli pillanatot ünnepelve minden sejtje rezonanciába kerül az Univerzummal. És ő felemelkedik. Tudja, hogy egy ciklus vége egy másik kezdetét jelenti, és örömmel tölti el a szívét a tudat, hogy egy új utazáson újra a Bolond helyére ugrik. Hamarosan. De egyelőre a siker édessége vár rá.

A Világ tarot  kártya üzenete

A Világ kártya az egyik legpozitívabb és leggazdagabb kártya a tarotban. Tele van a kiteljesedés annyi örömteli energiájával. Gratulálok, édes látó! Olyan messzire jutottál! Egy nagy projekt vagy időszak az életedben sikeresen befejeződik, és itt az ideje, hogy a siker utófényében gyönyörködj. Érezd át az összes érzést, mert itt az ideje a beteljesedésnek és a bőségnek! Ha még nem tartasz ott, vedd ezt a kártyát annak jeleként, hogy már úton vagy. Tudd, hogy közel vagy. Ha hiányt érzel a sikeres utad bármelyik része körül, tudatosan engedd el az apró tökéletlenségeket. Ezek is hozzád tartoznak. És gyönyörűek.

Árnyékban a Világ arra emlékeztet, hogy most koncentrálj, és ne lazsálj a hosszú út végén. Energiád a végén ugyanolyan fontos, mint az elején, és itt az ideje, hogy végigkísérd elszántságodat és meggyőződésedet. Néha a Világ úgy jön el hozzánk, mint egy emlékeztető, hogy be kell fejezned valamit. Ha az álmaid nem teljesülnek, talán van néhány lépés az úton, amit elmulasztottál? Ellenőrizd eredeti szándékodat, és mosolyogj boldog szívvel, mert a Világ még árnyékban is pozitív kártya, amely boldogságot és boldog befejezést jelez, rengeteg pozitív energiával és örömmel!

A Világ Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mi a legfontosabb dolog, amit ezen az úton megtanultál?
– Mi a legnagyobb lecke, amit magaddal vittél?
– Következő lépés: Újabb utazás. Újabb bolondkártya. Merre tovább, szerelmem?
– Hogyan ünnepled a sikereidet?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>