A Torony tarot kártya

A Torony Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

a ránk kényszerített változás, a szőnyeget a lábunk alól kihúzzák, a hiedelmeket megkérdőjelezik és megkérdőjelezik, új tudatosság és perspektívák, a mátrix változása, az idővonalak változása, a struktúrák és alapok szétesése, bizonytalanság abban, hogy kik is vagyunk, a változás káosza.

Fordított jelentés

az élet ellaposodása, a változás elutasítása, az ismeretlentől való félelem, a katasztrófa elkerülése

A Torony Tarot kártya leírása

Ez a mókus egész szezonban mogyorót gyűjtögetett. Fészket rakott, rendezte a vagyonát, és a bunkerét extra készletekkel bélelte ki. Mindent. In. Tökéletes. Rend. Egészen addig, amíg nem az. A semmiből kitör egy vihar, ami elektromos változást hoz a terveiben. Egy villanás, és az otthona már ki is húzódott alóla. Szuper biztonságos (és kényelmes!) mogyoródi háza a szeme láttára kezd szétfoszlani, és még a saját valóságának természetéről alkotott hite is próbára kerül. Megbénulva nézi a leszakadni látszó eget, és döbbenten, szótlanul nézi. És bár az egész kaotikus, absztrakt és szürreális, nem tud nem felfigyelni a lebegő parázsra… mint szentjánosbogarak az égen. Még mindig látja a táj szépségét. Pislog, a hőségben csíp a szeme, és az apró lángok mintha pillangóként mozognának és átalakulnának. Lángok vagy pillangók? A füstön keresztül nem igazán tudja megmondani. Csak azt tudja, hogy semmi sem lesz ugyanolyan, miután a szikrák kialszanak.

A torony megrázkódtatása zsigeri és gyakran ijesztő.
Tudja, hogy biztonságban van, és hogy az újrakezdés varázsa buborékzik ebből a változásból.

A Torony tarot  kártya üzenete

Hűha. Kapcsold be magad. Masszív váltás van most! Egyszerűen fogalmazva: számítsatok a váratlanra. Még akkor is, ha eddig félretetted és aprólékosan megtervezted a jövőt, az Univerzum hamarosan tűzzel-vassal fog tüzet rakni az életedre. Néha annyira ellenállunk a változásnak, hogy az Univerzum olyan változást kényszerít ki, amely pusztító és kaotikus módon jelenik meg, máskor pedig ezek a változások nem is olyan finom váltások a hitben, amelyek alapvetően megváltoztatják azt, ahogyan a valóságunkat látjuk. Amikor az élet omladozó struktúrákat és ingadozó paradigmákat adagol, nincs más dolgunk, mint a pillanatban lenni. Ebben a lebontásban különös szépség rejlik, hiszen a romok között megtaláljuk a jobb élet minden elemét. A torony igazi tanulsága, hogy egyszerűen csak együtt kell lenni mindezzel. Találd meg a pillanat szépségét. Az emberséget. Bízz abban, hogy az Univerzum megtart téged, és hogy ezáltal erősebbé és rugalmasabbá válsz. A torony pillanatok erősek. Mozgósító. Megváltoztatóak. És, megvan ez neked! Az élet csak olyan görbe labdákat dob nekünk, amelyeket kezelni tudunk, és a toronyenergia az életedben jelzi, hogy
egy olyan időszakot, amikor újraértékelheted, átirányíthatod, újraszabályozhatod és újrarendezheted. Használd ki ezt a pillanatot arra, hogy hamvaiból újjáépíts valami alapvető dolgot. Valami rendkívüli dolgot. A legfényesebb fények át fognak hatolni a változás mindenféle zűrzavarán, amit most tapasztaltok, és a torony sötétségében megtaláljátok a gyönyörű igazságotokat.

 Ez a varázslat a kiszámíthatatlanság álruhájában, és a lángoló potenciálod lenyűgöző bemutatását fogja eredményezni.

A Torony Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

 Mennyire vagy rugalmas a gyors változások idején? Hogyan lehetnél lazább?
– Egy-egy toronymagas pillanat törmelékében találjuk meg a legfényesebb tanulságainkat. Mit lehet ebből magunkkal vinni? Mit tanultál, amikor váratlanul széthullanak a dolgok?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>