A Szeretők tarot kártya

A Szeretők Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

a választás, kettősségek, harmónia, szerelem, szerelmes vagy romantikus kapcsolat, barátság, egység, a választás, hogy engedd magad szerelembe esni, egészséges határok, lélektársak, szerelem, egy választás

Fordított jelentés

kommunikációs törés, diszharmónia, lehetőség az önszeretetre való összpontosításra, hatalom átadása a kapcsolatban, önmaga elvesztése, túl sok elvárás másokkal szemben, manipuláció, társfüggőség, kiegyensúlyozatlan párkapcsolat, nem tud választani két ember közül

A Szeretők Tarot kártya leírása

Két egymásba fonódó lélek figyelmesen néz egymásra. Mint Yin és Yang, ők is részei annak a kettősségnek, amely a Szerelmesek kártya húzásakor létezik. Magával viszi a beavatását és a jelöléseket, amelyeket az 5. kulcsban (a Hierophant) tanult.) Az, aki ma ő, mindannak az eredménye, amit tett és tapasztalt, és a sebeit, a vágyait és a hitét is magával viszi ebbe az eljövendő kettősségbe. Az érzelmek és a vonzalom forgó spiráljai eufóriába ringatják, és tudja, hogy ebben a kártyában mindig van egy választás: vagy tényleg hagyja magát beleesni ebbe a párkapcsolatba, és egy másik dolog részévé válni, vagy elzárja a szívét, és nem tapasztalja meg teljesen, amit ez a szerelem nyújtani tud.

A haja a férfi felé áramlik, és a vonzalom azzal fenyeget, hogy mindent elragad. Eszébe jut, hogy ha félelmében bármihez is ragaszkodik, az hosszú távon nem fogja vele tartani. Ámor egy új szigillal jelöli meg a karját, és ő egy lépéssel közelebb lép, megígérve, hogy hű marad a szívéhez, bármi történjék is, és hogy annyira szereti magát, hogy a saját fényével, a szeretetével és a mágiájával támogatni tudja ezt a párost.

Az önszeretet elsajátítása a kulcsa annak, hogy minden kapcsolat kettősségét egyensúlyba hozzuk. Mint minden készséges párkapcsolat esetében, a sebezhetőségre való lépést tudatosan kell választani.

A Szeretők Tarot kártya üzenete

A mágiához hasonló mágnesesség érkezik az életedbe. Egy új kapcsolat, egyesülés vagy partnerség küszöbén állsz: egyfajta mély kapcsolat, amely akkor jön létre, amikor két lélek összefonódik, és összefonódásuk örökre kijelöli egyéni útjukat. Lehet, hogy elmélyülsz a legigazibb szerelemben, a rokonságban vagy a legsúlyosabb románcban. Ennek a kapcsolatnak megvan az ereje, hogy megváltoztassa a pályádat, és megtöltse a szívedet két szerelmes lélek minden szenvedélyével és szikrájával. Gyakran ez a kártya azt jelzi, hogy fontos döntést kell hozni. Vedd észre azt a hipnotikus energiát, ami két olyan ember között történik, akik meghozták a döntést, hogy egy kapcsolatra váltanak. Úgy döntesz, hogy beleolvadsz ebbe az energiakeveredésbe, vagy nem? Mélyen bele kell esned a bizalomba, és szabadon át kell adnod az energiádat a másiknak, ha meg akarod kovácsolni ezt a partnerséget, és tartós köteléket akarsz teremteni. Bár a partnerségek gyönyörű ajándékok lehetnek az úton, arra is törekednetek kell, hogy teljes mértékben adjatok anélkül, hogy meggyengülne az elhatározásotok, hogy egészek maradjatok. A sebezhetőség, az őszinteség, a vágyakozás (és az intimitással kapcsolatos határaitok) körüli személyes növekedési határaitok a fénybe kerülnek.

A Szeretők Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Képes vagy-e jelenleg teljes mértékben beleadni magad egy partnerségbe?
– Milyen árnyékot vetíthetsz másokra a kapcsolataidban?
– Nyitott vagy a másokkal való együttműködésre? Vagy egy másik lélekkel való romantikus kapcsolatra? Ha igen, hogyan hívod őket magadhoz?
– Milyen lépéseket tettél, hogy tájékoztasd az Univerzumot, hogy itt vagy, és hogy készen állsz?

Tarot kártya jóslás

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

(+36) 20 419-1005

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.