A Szerencsekerék tarot kártya

A Szerencsekerék Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

sors, végzet, szerencsés fordulat, a karmikus leckéken keresztül felfelé tekerés, a teremtés káosza, egy gyönyörű átadás annak, ami van és ami lesz, egy fordulópont.

Fordított jelentés

az irányítás feladásának igénye, az élet hullámvölgyei, a változás elkerülhetetlensége, a karma, a szerencsétlenség…

A Szerencsekerék Tarot kártya leírása

A Szerencsekerék a teremtés minden csodájával a szemében forgatja a kerekét. Pörgés közben suttogja a kulcsokat, mindent vagy semmit: véletlenszerűség. Szinkronicitás. Fraktál és ismétlődés. Mintázatos és karmikus. Szerencse. Sors. Szabadság. Pörgő korongjai fölött áll, és vidáman nézi, ahogy a káosz 8 nyila be- és kicsúszik a valószínűségekből. Egyszerre mutatnak az év 8 szakaszára, és a lehetőségek rulettjére a kereső válaszára. Mindeközben a Kerék fél lábon állva tudja, hogy az összes fényt és az összes árnyékot hasznosította, hogy megteremtse ezt a sorsot. Ha túlságosan elhajol bármelyik irányba, kiesik az egyensúlyából, és az alján landol. Már megtette korábban is, és újra meg fogja tenni… minden alkalommal tanulva és fejlődve a tapasztalatból. Még most sem biztos benne, hogy a szerencséje vagy az isteni beavatkozás tartja-e a kerék tetején. Azt azonban tudja, hogy minden egyes alkalommal, amikor a kerék forog, úgy érzi, mintha ugyanazokon a leckéken keresztül tekerne felfelé, és hogy a leckék minden alkalommal egy kicsit magasabbra rezegnek – könnyebbé vagy intenzívebbé válnak attól függően, hogy mennyire képes navigálni a gondolkodásmódját. Megtanulta, hogy a perspektívája rendkívüli érték, és felkészül arra, hogy a szerencsekockát dobja ki maga köré.
 Megrázza őket a kezében, megcsókolja az ujjperceit, a magabiztosan elveti a kockákat és kacsint az Univerzumra

Kuncogva indítja jobb sorsát, és minden vágyával reméli, hogy varázslatos gondolkodásának köszönhetően ezúttal a kerék tetején egyensúlyozhat, és felkészül a talpára, miközben a kerék ismét megpördül.

A Szerencsekerék tarot kártya üzenete

Készülj fel szerencse fia! (Lánya 😉 ), a kerék hamarosan megajándékoz egy pillanatnyi isteni szerencsével és bűbájos kimenetelekkel! A szinkronicitás a levegőben van, ezért keress olyan lehetőségeket, amelyek előre viszik az életedet. Készülj fel a véletlen találkozásokra, egy gyönyörű fordulópontra vagy egy olyan csomópontra az úton, amely mindent jobbra fordít. Vedd elő a karmapontjaidat és vedd fel a szerencseszemüvegedet, mert ha nyitott vagy a lehetőségek kiszúrására, akkor most megtalálod őket – a tiédet. Csak kövessétek a kenyérmorzsákat a boldog befejezés felé! Ne feledjétek, hogy a kerék mindig forog, és a dolgok soha nem olyanok, mint korábban. Tanuld meg élvezni ezt az állandó megújulást, és tudd, hogy minden egyes pörgetéssel újabb esélyünk nyílik arra, hogy felfelé tekerjünk a saját bővülésünk felé. A sors kimenetelének irányításával próbálkozni lehetetlennek bizonyulna, ezért ne tegye. Ragadd meg a szerencsehozó talizmánodat, gyökerezz bele a gondolkodásmódodba és a hitedbe, és tudd, hogy valami csodálatos dolog van úton, mert így van. Lásd a kerék pörgését annak, ami valójában: egy életre szóló tapasztalatok minden szépségét, ami arra vár, hogy előbújjon és megéljük.

A Szerencsekerék Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Megpróbálod irányítani az eredményt, olyannyira, hogy elfojtod a pozitív szerencsédet?
– Úgy gondolod, hogy a sorsod elkerülhetetlen? Vagy hiszel abban, hogy te teremted a jövődet? Segítené-e ilyenkor valamelyik szemléletmód jobban, mint a másik?
– Az igazság kereke: Olyan döntésekkel teremtette meg jelenlegi helyzetét, amelyeket már megbánt? El tudod-e engedni és át tudod-e alakítani az ezzel kapcsolatos érzéseidet, hogy felszabadítsd a jelenedet, és adj egy kis lazítást a keréknek, hogy az a te kedvedre pöröghessen?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>