Az Ördög tarot kártya

Az Ördog Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

függőség, felszabadulás, szabadság a szenvedélyektől, egészséges vs. egészségtelen szexualitás, az anyagi világ megszállottsága vs. élvezete, a sötétségben rejlő gyógyulás, az árnyék-énünkbe való belemerülés.

Fordított jelentés

rabság, függőség, a saját történeteid csapdájába esve, valaki által manipulálva lenni, nem lenni őszinte önmagaddal, nem látni a saját szerepedet a negatív körülményekben, átadni a hatalmadat, tehetetlennek érezni magad.

Az Ördög Tarot kártya leírása

Az Ördög kinyújtja a kezét, és gyengéden a körébe csalogat. Az intenzitása legalább annyira fizikai, mint amennyire spirituális. Egyfelől felszabadulást kínál a hétköznapoktól – időt, hogy kiszabadulj a szabályokból és a láncokból, amelyeket magadnak állítasz. Lehetőséget kínál arra, hogy extázisban és felszabadultságban táncolj, és elkísér a szíved legsötétebb zugaiba, hogy meglásd azokat a helyeket, ahová be kell engedned a fényt. Ily módon gyógyulást kínál, és esélyt arra, hogy tanúságot tegyél saját árnyékaidról, és elengedd őket. Szabadság. Az élvezetek, az anyagi bőség és minden földi érzés ígéretével csalogat. Másrészt viszont elrejti a tényt, hogy miközben elvisz a sötétségbe, a hazatalálásban magatokra maradtok. Nem emlékeztet arra, hogy ez az út függőséghez és rabsághoz vezethet, mert tudja, hogy ezt már tudod. Nem hozhat helyettetek döntéseket, és nem kényszeríti rá az energiáját senkire. Ő meghív. Ez minden. Ő a megidézés és az elűzés, a bűn és a felszabadulás, a csapdába esés és a szabad érzés egyszerre. Simán kinyújtja a kezét, és várja, hogy elkísérjetek. Néhányan, akik csatlakoztak, túlságosan függővé váltak tőle, és úgy érzik, hogy manipulálják őket a keze alatt. Egyedül. Láncra verve. Kétségbeesettnek. Mégis, mint a tarot összes tanítója, ő sem jó vagy gonosz. Ő egyszerűen csak van. A sötét megvilágosodást képviseli. Egy választást. A bukásodat, és a gyógyulásra való hajlandóságodat.

A próba!

Az Ördög tarot  kártya üzenete

Ó, kísértés, édes kísértés. Az ördög képvisel mindent az életben, aminek a rabjai vagyunk. Azokat a dolgokat, amelyek csapdába ejthetnek, rabszolgasorba ejthetnek, vagy eluralkodhatnak az életünkön. Ezek a függőségek lehetnek a kerti fajtából – alkohol, drogok, szex – vagy lehetnek kicsit nehezebben felismerhetőek. (Az, hogy függünk attól, hogy mások hogyan érzik magukat, a társfüggő kapcsolatok, vagy hogy függünk a történeteinktől és a kifogásainktól, példák a kicsit ködösebb szenvedélyeire.) Ez egy lökés arra, hogy ássuk bele magunkat a saját árnyékainkba. Világítsd meg azokat a dolgokat, amelyek túlságosan uralják a figyelmedet. Azokat a dolgokat, amelyek versengenek az idődért, az energiádért és a szeretetedért… és amelyek általában üresnek érzed magad? Ezek azok a dolgok. Ne feledd, hogy a függőségek nem feltétlenül tűnnek ijesztőnek és démonikusnak… amíg nem tűnnek annak. Keressétek a felszabadulást a kötelékeitektől, és azoktól a dolgoktól, amelyek visszatartanak, vagy lefelé tartanak benneteket. Sötét időkben keressétek az Én töredezett aspektusait, mint fényforrást, és keressétek a teljességet és az önmegbocsátást, mint útmutatókat. Milyen álruhát visel a horgonyod, édes fény?

Az Ördög Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

 Melyik aspektusod keresi a felszabadulást az önmagad által felállított láncok alól?
– Mi az, ami most túlságosan leköti a figyelmedet?
– Milyen gyógyító üzenetet hordoz az árnyék az önelfogadásról és a megbocsátásról?
– A szabadság hív. Szükséged van arra, hogy egy kicsit többet táncolj?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>