A Nap tarot kártya

A Hold Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

inspiráló siker, bőség és beteljesülés, túláradó kreativitás, pozitivitás, szeretet, álmok megvalósítása, belső szépség, „igen” kártya, önmegvalósítás, egy tonna boldogság.

Fordított jelentés

késedelmek, a pozitív eredmények blokkolása negatív gondolkodásmóddal, önbizalomhiány vagy önbizalomhiány, az inspiráció keresésének szükségessége.

A Nap Tarot kártya leírása

Csak ezekben a pillanatokban, a meleg napsütésben érzi magát teljesen élőnek. A szívcsakrája vibrál. Sugárzik a napfonata, és úgy érzi, hogy a napfény és maga az élet energiája táplálja. Belelép az erejébe és a magabiztosságába, és hívja a kis fotonokat… a fény és a hő részecskéit, amelyek a napból törnek elő…., és elképzeli, ahogyan lezúdulnak, körülötte mindenfelé. A leglátványosabb mintákat hozzák létre, kaszkádszerűen adagolják a frekvenciát és a hangot, és a legélénkebb életerővel töltik fel az energiatestét. Minden egyes apró részecske apró információdarabkákkal megpakolva érkezik. A tudás mintái. Létezési állapotok. A szeretet képessége. És a mágia túláradó bőségével. Táncolni kezd, hallva az öröm ezen ősi kötegekben rejlő üzeneteket. Nem látja őket, de érzi, ahogy elárasztják a szervezetét. Úgy érzi, hogy kapcsolódik ehhez a pozitív frekvenciához, és ünnepel a forgó ég alatt, megnyílik magának az életnek.

Jöjjön a saját csodája egy jól táncolt élet vidám virágzásán keresztül.

A Nap tarot  kártya üzenete

A nap életet lehel mindenbe, amihez hozzáér. A megvilágítás, a szeretet és a harmonikus bőség útját teremti meg. Ez az örömteli ünneplés kártyája, a pozitivitás és a siker vibráló jele! Hívd segítségül harcos energiádat, és mozogj a Nap életerejének és lényegének lüktető ritmusára. Számítsatok a boldogságra, és álljatok készen arra, hogy a radikális pozitivitáson és nagylelkűségen alapuló, ihletett cselekvésre. Engedd meg másoknak, hogy sütkérezzenek sugárzó szíved és ihletett elméd meleg fényében. Az emberek vonzódni fognak hozzád, amikor a Nap-kártya megérkezik. (Um, hello karizma!) Táncolj, énekelj, mozogj és fejezd ki magad, szemérmetlenül! Árasszátok át a valóságotokat mozgással és lendülettel! Gyújtsd fel, fel, fel! Ez a kártya egy olvasásban megnyugtató jel, hogy a dolgok szépen alakulnak. Tökéletes vagy, egész és szeret a kozmosz, és talán itt az ideje, hogy foglalkozz az elégtelenség vagy a nem elégség érzésével, hogy megtaláld a ragyogó önbizalmadat. A Nap úton van, hogy megvilágítsa szíved zugait, és világodat lángra lobbantja lehetőségekkel és inspirációval.

A Nap Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ki nevettet meg, amikor sírva fakadsz?
– Mit csináltál, amikor utoljára éreztél igazi örömöt?
– Ha a túláradó örömnek lenne színe, mi lenne az?
– Mikor oltod el a lángodat, mikor rejted el a lényedet vagy homályosítod el a vibrálásodat?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>