A Mágus tarot kártya

A Mágus Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

Csodás készségek, természetes tehetség, hatalom, a vágyak megvalósításának képessége, az érdeklődési kör ápolása, egyedüli fókusz, kreativitás, minden szükséges erőforrás birtoklása, transzformációs siker.

Fordított jelentés

kihasználatlan potenciál, lappangó tehetség, megkérdőjelezhető szándékok, önző vagy önpusztító cselekedetek, az energia összpontosításának szükségessége, blokkolt kreatív energia, illúzió, manipuláció, önbizalom erősítésének szükségessége.

A Mágus Tarot kártya leírása

A mágus mélyen elragadtatva a társalkotás állapotától, egy mesteri alkimista ügyességével használja fel az elemek erejét. Ezáltal egyesíti a fenti világot a lenti világgal. Úgy alakítja valóságát, hogy a kozmoszt és a földet a jelen pillanatba igazítja. Nem hiszi, hogy pusztán gondolatokkal teremti meg a valóságát… inkább összehangolja az életét a lehetőségek egyik lehetőségével, amely már létezik a lehetőségek örvénylő óceánjában. Elképzelt világát úgy hozza valósággá, hogy az éteri síkról a fizikai síkra helyezi át az elképzeléseket, és formát, életet és alakot ad nekik. Erőteljes manifesztátor, aki az energia, a gyógyítás, az elszántság és a mágia nyelvét beszéli. A csuklyájába varrt végtelen jel és a karjára tetovált Metatron szigilla emlékeztet arra a veleszületett képességére, hogy képes kapcsolódni az energia örök körforgásához, amely a kozmosz és a föld között áramlik. Folyamatosan azt mondja: „Ahogy fent, úgy lent”, és teremtése felbugyog az Univerzum üstjéből. Az Univerzum visszasúgja: „Ahogyan belül, úgy kívül”. Hálás a felbukkanó teremtéséért, mielőtt az megérkezik, és hisz. Ó, mennyire hisz. És így is van.

Mert a hited a kapcsolatod kulcsa.
És a kapcsolatod a kulcs az erődhöz

A Mágus Tarot kártya üzenete

Ez a kártya erőteljes üzenete az életed megteremtésére és álmaid megvalósítására való képességedről, és arra kér, hogy kapcsolódj a teremtő szikrádhoz. Minden eszközzel rendelkezel, amire csak szükséged lehet. Gyönyörű teremtő, menj és teremts! Érzed a varázslatot az ereidben? Aktiválhatod azt energiád, akaraterőd, vágyaid és tetteid összpontosításával. Még ha most lappangónak is tűnik, tudd, hogy ott van, és csak arra vár, hogy segítségül hívd. Az Univerzum valóban támogatni fogja céljaidat, és megvalósítja őket, ha tudatosan lépsz személyes erődbe, és a mesterségeddel formálod az anyagi világot. Minden belélegzés és minden kilégzés lehetőséget ad arra, hogy új valóságokat és perspektívákat alakíts ki az életedben. Használd ki őket a siker érdekében, azáltal, hogy teret adsz sziklaszilárd hitednek! Bízz magadban!

A vágyaiddal való kapcsolatod most döntő fontosságú. Ha úgy érzed, hogy nem vagy eléggé inspirált, itt az ideje, hogy megtaláld a múzsádat. Találd meg a katalizátort. Találd meg a miértedet. Árnyékban oszlass el minden ellenőrizetlen vagy rosszul összehangolt szándékot. A hatalom átalakíthat, de meg is ronthat, abszolút, ezért légy jó mágus, és használd a gondolkodásmódodat arra, hogy létrehozz valamit a nagyobb jó érdekében. Mivel minden, amire szükséged van, ott ül előtted, mint egy óriási örvény, amit hívhatsz, mi az, amit életre akarsz kelteni?

A Mágus Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, amelyeket nem használsz ki teljes mértékben?
– Hogyan jelenik meg a mágia az életedben? Hogy néz ki? Milyen érzés? Hogy hangzik?
– Megosztod-e képességeidet és tehetségedet másokkal, és használod-e a mágiádat az Univerzum javára? Vagy pedig nem használod ki a benned rejlő lehetőségeket, és csak személyes haszonszerzésre használod a mágiádat?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>