A Kiegyenlítődés tarot kártya

A Kiegyenlítődés Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

alkímia, energiák keveredése, harmónia, mértékletesség, férfi-női egyensúly, kettősség és összeolvadás, az idő folyékonysága, meditáció, az élet örökmozgása.

Fordított jelentés

diszharmónia, érdekek ütközése, olaj és víz, az életed valamelyik területén mértékletességre van szükség, súlyosság, egyensúlytalanság.

A Kiegyenlítődés Tarot kártya leírása

A mértékletesség angyala egy mesteri alkimista. Az élet energiáit feldolgozva, hatásos tapasztalatokká és leckékké szövi őket, amelyeket aztán spirituális arannyá változtat. Csendesen ül a 12. (Akasztott ember) és a 13. (Halál) kulcsok tanításai után. Az erőteljes szünet és az újjászületés a tökéletes egyensúly helyére helyezte, ahol minden elem a lábai előtt hever. Karján az alkimista arany szimbólumát láthatod tetoválva, ami transzcendentális mágiájának jele. Könnyedén képes a jin és a jang, a férfias és a nőies, a múlt és a jelen, az ég és a föld, az anyagi és a spirituális egyaránt uralni. Amikor összekeveri önmaga különböző részeit, mindig valami egyedülállóan igazat sző. Kezében tartja a Napot és a Holdat, és csendje megtévesztő. Nem mutatja meg azt a puszta erőt, ami ahhoz szükséges, hogy ezeket az ellentéteket összefogja, megtartsa és összeolvassa. Egész egyszerűen, ő a lehetetlent kecsesen és biztosan teszi, és arra emlékeztet, hogy az isteni birodalomban minden lehetséges. Az értelem és a cél varázsával úgy olvaszthatod össze az elemeket, ahogyan csak szeretnéd.

Magasabb szintre lépés következik.

A Kiegyenlítődés tarot  kártya üzenete

A mértékletesség harmóniát, alkímiát és kettősséget hoz. Itt az ideje, hogy a mértékletességre és az egyensúlyra való törekvéssel gyönyörű egyensúlyba hozza magát. Néha ez azt jelenti, hogy egynél több ötletet kell összemosnod, vagy több megoldást kell összekeverned az egyedi helyzetedre adott tökéletes válasszá. Arra kérnek, hogy értékeld, hová küldöd értékes energiádat, és hogy ez a választás milyen hatással van minden másra az életedben. Hol vannak a dolgok kibillentve a kerékvágásból? Talán túlzásba vitted a társasági életedet? Vagy netflixen, italokon, ételeken vagy túlköltekezésen? Talán egy kapcsolatodnak több kölcsönös energiára és támogatásra van szüksége? Vagy valami, ami túlságosan anyagias? Go-go-go vs. kanapékóma-kóma? (Érted a lényeget: hozd le ezt az ingadozó energiát rögtön a jelenlegi helyzetedben a nyugalom szintjére.) A szélsőséges szenvedély és a felhevült nyüzsgés világában élünk, így az életed bármelyik területén a túlzások iránti vágy lelassítása nehezebb lehet, mint gondolnád. Ezen a héten ne tegyél drasztikus lépéseket. Ne foglalj állást. Maradj távol a „mindent vagy semmit” döntésektől, és járj a középúton. Árnyékban a Mértékletesség óva int attól, hogy bármelyik dologban túlzásba vigye a túlzásokat. Ez azt jelezheti, hogy máshol kell megtalálnunk a teljességet. A mérséklet gyengéden visszaterel a helyes útra, és arra kér, hogy nézz magadba, hogy több értelmet és célt találj. Itt az ideje, hogy összehangold magad a tökéletes alkímiai keverékeddel.

Találd meg a mindig is vágyott egyensúlyt azáltal, hogy mértékletesen bánsz az erőforrásaiddal, beépíted minden szépségedet és hibádat, és megdolgozod az elemeket, hogy elérd a szép dolgok legőszintébb ötvözetét.

A Kiegyenlítődés Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Túlzásba viszed az életed egy területén?
– Szent áramlás. Hogyan néz ki ez a nap számodra? Vagy az a hét?
– Össze tudsz-e hozni két különböző megoldást ebben az időben?
– Pénzügyi témába: túlköltekezel vagy alulköltekezel?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>