A Kelyhek Lovagja tarot kártya

A Kelyhek Lovagja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

klasszikus romantikus, szenvedélyes lélek, művészi hajlamok, kreativitás, a szívedet a kabátujjadon hordod, keresed a kapcsolatot, szerelmes vagy a szerelem gondolatába, váratlan meghívás vagy üzenet.

Fordított jelentés

nem veszed észre a jeleket, véded a szívedet, nem vagy nyitott a szerelemre, játékos, féltékeny partner, rosszkedv, duzzogás, negatív érzelmek akadályozzák a fejlődésedet.

A Kelyhek Lovagja Tarot kártya leírása

Vers? Pipa. Bor? Pipa. Eper? Pipa. Azt akarja, hogy tökéletes legyen. Nem minden nap vallod be valakinek, hogy örök szerelmed van. Tudja, hogy imádja ezt az ötletet. Ezt a pikniket. Ezt a helyszínt. Ezt a gyönyörű dolgot, hogy szerelmes lesz. És ó, fiam, ő is belezúgott! Fülig szerelmes, és annyira izgatott a jövő miatt. Kicsit ideges, de a szíve mélyén tudja, hogy a nő imádni fogja ezt a gesztust. Egy része azonban aggódik, hogy a lány talán túl korainak gondolja az ilyen kiruccanásos meghívást, és az ilyen elköteleződést. Tudja, hogy a múltban túl gyorsan adta ki a szívét, és hogy az emberek túlságosan rászorulónak vagy érzelmileg kiéhezettnek látták. Ebből persze egyik sem igaz – emlékezteti magát kuncogva, és megrázza a fejét -, én mindenféle szerelemmel ilyen vagyok, nem csak azokkal, amelyekben emberek vannak. Mélyen érzem ezt a szenvedélyt az ötleteim, a vágyaim és az álmaim iránt’. Tudja, hogy egyszerűen csak azt teszi, amit érez, anélkül a korlátok nélkül, amelyeket a társadalom magára erőltetne, és ma, ezen a tökéletesen romantikus délutánon, szerelmet érez.

 

A Kelyhek Lovagja Tarot kártya üzenete

Ez a klasszikus romantikus meghívja Önt, hogy lépjen be a rózsák és a habfürdők, a pezsgő és a lovaskocsik világába, és ő teljesen és maradéktalanul odaadóan ragaszkodik Önhöz, mára. És talán minden napra! Ez a kártya a romantikát hirdeti, és két táncoló… vagy inkább udvarló ember minden kecses mozdulatát megtestesíti? Élvezd ezt a flörtölést, és légy jelen a kapcsolatteremtéshez. Ez a lovag intuitív és teljesen kapcsolatban van az érzelmeivel. Mint ilyen, tudja, mit akar, és nem okoz neki gondot, hogy a szívét a kabátujján viselje. Ez a kártya gyakran olyasvalakit jelöl, aki szenvedélyes és kifejező, és aki szerelmes magába a szerelem gondolatába. Néha ez irreális elvárásokkal párosul. E Figyeljen egy üzenet vagy meghívás érkezésére – olyanra, amely kapcsolathoz vagy érzelmekben gazdag élményhez vezet. Mozdulj szenvedélyesen azok felé a dolgok felé, amelyek megmozgatják a szívedet, és próbáld meg a világot egy művész szemével látni. Ez a lovag mindig a szívet fogja választani a logika és a szenvedélyt a bölcsesség helyett. Vegyél példát a játékkönyvéből, és légy tanúja a körülötted lévő szépségnek, és vedd észre, milyen önzetlen érzés, amikor arra összpontosítasz, hogy mások hogyan érzik magukat a koncentrált figyelmed eredményeként. Fogadd meg az inspirációkat, és fuss velük. Csinálj művészetet, zenét és szerelmet – és az életed valóságos remekműként fog kibontakozni.

A Kelyhek Lovagja Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Készen állsz arra, hogy levegyenek a lábadról és hagyd, hogy a szeretet szabadon áramoljon az életedben? Izgalmasnak látnád a szeretetnyilvánítását, vagy olyasminek, ami kissé elszakadt a valóságtól?
– Bízik-e a szerelemben, ha alkalom adódik rá? Hiszel az igaz szerelemben? Mit gondol a szerelemmel együtt járó mély őszinteségről és sebezhetőségről?
– Mikor vagy a legvédettebb? És mikor nem vagy eléggé őrzött?
– Mik a játékosok árulkodó jelei? Vagy annak, aki nem a megfelelő partner a jelenlegi élethelyzetedben? És mik az árulkodó jelei annak, aki igen?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>