A Kelyhek Királynője tarot kártya

A Kelyhek Királynője Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

rendkívül intuitív személyiség, magas fokú érzelmi intelligencia, szeretet és együttérzés, érzékenység, erő, szívvel való vezetés, gyógyítás.

Fordított jelentés

az érzelmek irányítása vagy elfojtása, bizonytalanságérzet, igény arra, hogy többet hallgassunk, irracionalitás, érzelmi zsarolás, lehetőség arra, hogy visszavegyük a hatalmat az érzéseink felett.

A Kelyhek Királynője Tarot kártya leírása

A királynő lebeg a vízben, félúton intuitív elméje és érzelmi teste között. Ül, hallgat a szívéből érkező jelzésekre, és gyógyítja a körülötte lévő királyságot. Mindig is mesteri gyógyító volt, hiszen a gyógyítás a mély szeretet és megosztás természetes következménye. Nagyon sok jelzést vesz fel a Szellemtől is, és bár harmadik szeme összehangolódott és él, tudja, hogy a lökései többnyire mélyen a szívcsakrából érkeznek. Oly sokféleképpen lát (és érez!) Piros ruhája lebeg körülötte, és egyesek szerint azért szereti a pirosat, mert hajlamos a mély szenvedélyre. Mások zöldnek látják a ruháját, és azt mondják, hogy a legmélyebb érzéseidet tükrözi, és hogy empatikus hangulatú ruhája a nézőtől függően változik. Mindig is az alapján navigált a világban, amit helyesnek érez, bízva saját ítélőképességében. Szelíd együttérzése és szeretetteljes kedvessége soha nem terelte rossz irányba.

 

A Kelyhek Királynője Tarot kártya üzenete

A Kupa Királynő a tarot egyik legintuitívabb karaktere, aki a vízzel és az áramlással való nőies kapcsolatában lebeg. Álomszerű rezonanciaállapotában azt kérdezi: „Mennyire segítettek az érzelmeid a jelenlegi helyzetedben?”. Lehet, hogy mélyebb kapcsolatok megtapasztalására vágysz, és arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódj másokhoz. Emlékeztet arra, hogy ez lehetséges. Ne feledd azonban, hogy te csak az egyenlet egyik fele vagy bármilyen partnerségben, és mindkettőtökre szükség lesz ahhoz, hogy együtt merüljetek el. Lehet, hogy neked kell az utat vezetned, miközben a kapcsolat új értelmét ápoljátok. Nyitott szívvel töltsd meg a poharad – a te feladatod, hogy vezesd a szívközpontod rezgését, és hogy jelen maradj – függetlenül mások állapotától. Hallgass mélyen, hogy meghalld, mi történik valójában, és biztosítsd, hogy mások is úgy érezzék, hogy meghallgatnak, amikor kapcsolódsz hozzájuk. A mély hallgatás lehetővé teszi számodra, hogy kiolvasd a kommunikációjuk árnyalatait, és segít neked eligazodni a jelenlegi valóságod vizein. Az intuíció és a kreativitás itt van, hogy vezessen benneteket, és a következő lépések megtételekor igyekezzetek meglátni az isteni – igyekezzetek meglátni a szeretetet – minden dologban, emberben és helyzetben. Árnyékban ez a kártya jelezheti, hogy nem vagy kapcsolatban a saját érzelmeiddel, vagy hogy elnyomod az érzéseidet, vagy nem vagy hajlandó meglátni a nyilvánvalót.

Az érzés a kulcs. Ha bizonytalan vagy gátlásos vagy másokkal való kapcsolatodban, akkor jobb partnerré válhatsz, ha sebezhetőbben osztozol. A szeretet feltétel nélküli és tiszta kifejezései új lehetőségeket hoznak a kapcsolódásra, a vezetésre és a terjeszkedésre. Használd a gondolkodó elmédet és az érző szívedet, hogy a világnak megajándékozd a legjobb képedet.

A Kelyhek Királynője Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Mennyire van ráhangolódva az érzelmi intelligenciádra? Milyen módon irányítja lépteidet, utadat és életedet? Milyen helyzetekben tántorodik el?
– Az intuíciód a fejedből jön? A szívedből? Mélyen belülről vagy önmagadon túlról? Érzékelsz különbséget a harmadik szem és a szív intuíciója között?
– Ha lehetőséged lenne meghallgatni a szívcsakrádat, mit mondana?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>