A Kelyhek Királya

A Kelyhek Királya Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

nagylelkűség, érzelmi egyensúly, kreativitás, tudatalatti, barátságos és bölcs ember, diplomatikus hozzáállás.

Fordított jelentés

az érzelmek kontrollálása vagy elfojtása, bizonytalanságérzet, az igény, hogy többet hallgassunk, irracionalitás, érzelmi éretlenség, a szív elfeledése az elme javára, rosszkedvűség.

A Kelyhek Királya Tarot kártya leírása

A Kelyhek Királya nyugodtan ül, lehunyja a szemét, és az éneklő táljáért nyúl. Amikor valami váratlan dolog kerül a tudatába (olyasmi, ami más ember nyugalmát általában megingatná, és stresszes vagy dühös állapotba sodorná), ez a Király békés, meditatív állapota révén képes szabályozni az érzelmeit. Tudja, hogy az érzelmei az intuíciójának és sikeres vezetésének a kulcsa, és arra kér téged, hogy találd meg ezt a szabályozást és kiegyensúlyozott békét az életedben.

A Kelyhek Királya Tarot kártya üzenete

Találd meg az egyensúlyt az elméd és a szíved között, és gyakorold a kedvesség, az együttérzés és a szeretet külső megnyilvánulásait, mint a saját belső békéd szabályozásának módját. Ha olyan helyzetbe kerülsz, ahol viharos energiák között kell navigálnod, meríts az ő példájából, és találd meg a nyugalom és a stabilitás földhözragadt áramlását. Tedd meg, amit tenned kell ahhoz, hogy megtaláld ezt a békét: meditálj, menj el jógaórára, tölts egy kis időt a fák között… még a heti egy kis pihenés a farkasfalkáddal is segíthet, hogy a nevetés és a béke következetes áramlását hozd a világodba. Gyakorold és gyakorold újra és újra, hogy ez a természetes állapotoddá váljon.

Válaszd a pozitív érzelmek táplálását az életedben.

Ez az érett érzelmi energia megfontolt, tudatos és szeretetteljes, valamint kreatív és intuitív. Talán arra kérnek, hogy lépj be a vezetői, edzői, mentori szerepedbe… vagy keresd ugyanezt a fajta útmutatást az életedben.

A Kelyhek Királya meleg és odaadó útmutatást kínál, és azt sugallja, hogy hűségre és következetes együttérzésre van szükség tőled. Ez az energia egyszerre ellenőrzött és kiegyensúlyozott, és érzelmei teljes mértékben átérezhetők és kifejezhetők, szemben a rejtett vagy visszafogott érzelmekkel. Vállald a kreativitásodat és a szíved kifejezésének képességét. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy a szeretet mindig elérhető számodra, még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy hiányzik. Törekedj arra, hogy belülről tápláld. Árnyékban ez a király azt sugallja, hogy most visszahúzódónak, rosszkedvűnek vagy indulatosnak érzed magad, vagy elveszíted a kapcsolatot mások érzéseivel. Tartsd magad távol az érzelmileg manipulatívnak tűnő helyzetektől, és gondold újra azokat a kapcsolatokat, amelyek nem töltik meg örömmel a poharadat.

Ha régi sebek kerülnek újra felszínre, amelyeket meg kell gyógyítani, légy gyengéd önmagaddal, és szánj magadra annyi időt, amennyire csak szükséged van. Empátia, diplomácia és együttérzés révén igyekezz megérteni, hogyan éreznek mások. Tudd, hogy azok a dolgok, amelyeken nem tudsz változtatni, talán egyszerűen nem neked valók ebben az időszakban, mert a kozmosz valami még szívderítőbbet tartogat számodra. Hallgass a csodálatos szíved gyengéd sugallataira, mert az vezet el oda, ahová menned kell.

A Kelyhek Királya Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen üzeneteket kaptál mostanában a Szellemtől? Hogyan érzed magad tőlük?
– Ki hozta el az életedbe ennek a királynak a bölcsességét, együttérzését, szerető kedvességét és feltétel nélküli, gondoskodó vezetését? Képes vagy arra, hogy a saját Kelyhek Királya legyél?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>