A Kelyhek Ásza tarot kártya

A Kelyhek Ásza Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

új kapcsolatok, új romantikus kapcsolatok, barátságok, a szeretet és a remény magjai, újonnan felfedezett érzelmek, a szív felébresztése, öröm, pozitív eredmények, Egység, boldogság, kreativitás.

Fordított jelentés

 Itt az idő, hogy több önszeretetet táplálj, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem nyomod el az érzelmeidet, hogy megnyílsz a szeretet lehetősége előtt.

A Kelyhek Ásza Tarot kártya leírása

A szeretet eredete mélyen az ősi Univerzumban gyökerezik. Emberi rendszereink az évezredek során fejlődtek, és csillagmagból és energetikai porból a tudatosság teljes értékű őrzőivé váltunk… az élet tapasztalt őrzőivé virágoztunk ki, és a Forrásenergia őrzői vagyunk. Energetikai rendszereink a biológiánkkal együtt finomhangoltak és finoman előkészítettek arra, hogy érzékeljék a szeretet közelgő érkezését az életünkbe. Felrúgja a régi port, és olyan hormonokká, gondolkodásmódokká és hiedelmekké alakítja, amelyek lényünk minden sejtjébe behatolnak – mintha maga a biológiánk iszogatná azt. Jelenlétében életre keltünk. A szeretet áthatol rajtunk. Megmozgatja a lelkünket. Ugrásszerűen növekszik. Átlényegül. Kiárad minden szétváló sejtből és két összefonódott fény minden egyesüléséből, és kiárad a régi Univerzum kelyhének mélyéről, egyenesen a mai ébrenléti életetekbe. Mire fogod használni, édes fényem, mire fogod használni?

A Kelyhek Ásza Tarot kártya üzenete

A Kelyhek Ásza rendkívül pozitív üzenete a vibráló kezdetekről szól, a kapcsolatok, érzelmi kapcsolatok, a szerelem és a barátság mély érzései születését jelzi. Egyesülések virágoznak az életedben, és itt az ideje, hogy tágas, optimista perspektívát ápolj, miközben engeded, hogy az új érzések megjelenjenek. Kapcsolódj tudatosan a világhoz, és az ébredező szívmágiád erőteljes jelzőfény lesz a kalandok, a romantika és az életedben megnyilvánuló áradó öröm számára. A szívedre való ráhangolódás erőteljes kreativitást és intuíciót szabadít fel ebben az időszakban, mivel az érzelmeid erőteljes mágia! Ez a Kelyhek Ásza energia egyszerre ősi és isteni, és évezredek álltak rendelkezésére, hogy pontosan a megfelelő hangmagasságban rezegjen, fényes fényével összekapcsolva testedet és szellemedet. Valószínűleg útmutatást és kommunikációt kapsz ebben az időben a Felsőbb Énedtől vagy a kozmosztól. Fontos, hogy figyelj minden új vágyra vagy szenvedélyre, amely a tudatalatti elmédből kezd előbújni. A szeretet rezgésének megtartására való képességetek egyre bővül, ezért jelentkezzetek be a
az érzéseiddel, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem nyomod el ezt a képességet, mert túlságosan véded a gyengéd szívedet. Árnyékban vedd észre, hogy a pohár, még ha fel is borul, még mindig tele van. Semmi olyat nem tehetsz, ami méltatlanná vagy képtelenné tenné magad a szeretetre. Mindig ott van. Mindent áthat. A mások iránt érzett szeretetet tudatosan terjesszétek ki a saját szívetekre is. Bocsáss meg saját szelíd lelkednek, és találd meg a gyógyulás forrását, amely megteremti azokat a helyzeteket és kapcsolatokat, amelyekre vágysz. Bőséges mennyiségű önelfogadással készülj fel arra, hogy érzelmi melegségedet másokra is kiterjeszd, miközben izgalmas új rokonságok kialakulását figyelheted meg. A kapcsolat új állapotai nyílnak meg, ahogy engedélyt adsz magadnak arra, hogy elmélyítsd a rokonságodat a körülötted lévőkkel.

A Kelyhek Ásza Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen szerepet játszik ma a szeretet az életedben, és hogyan szeretnéd, ha ez megváltozna?
– Milyen homályos, új gondolatok vagy érzések kezdenek felbukkanni?
– A kreativitás akkor áramlik, amikor az érzelmek elárasztják a szervezetedet. Van valami, amire úgy érzed, hogy alkotásra hívnak?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>