A Kelyhek Apródja tarot kártya

A Kelyhek Apródja Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

álmodozó, szerendipitás, kreativitás, új, váratlan utak, mágia és szinkronicitás, nyitott és örömteli szív, érzékenység és naivitás a romantikában, innovatív ötletek által motiválva lenni

Fordított jelentés

a jelek elmulasztása, túlérzékenység, gyermeki érzelmek, éretlenség, írói blokád

A Kelyhek Apródja Tarot kártya leírása

Leül a kedvenc gondolkodóhelyére, és hagyja, hogy a képzelete egy pillanatra eljátsszon. Minden dologba belezúg. Minden stílusba. Minden ötletért. Minden álmába. És az a lány a természettudományi órán? Őt is szereti. Az élet olyan csodálatos utazás, és annyi mindent láthatunk, és annyi minden mosolyt csal a szívünkbe! Áramlásban van az Univerzummal, és egyszerűen csak arra vágyik, hogy a Forrásból teremtsen. Könnyű megvalósítással van megajándékozva, mert nem kötődik konkrét eredményekhez. Tudja, hogy bármelyik pillanatban felbukkanhat az életében egy új szerelem, és hogy a csoda mindig a legváratlanabb módon történik. Elképzeli a jövőbeli idővonalát, átnéz a dimenziókon, és előhívja a csodálatos új varázslatot, amit a világ kínál. Leugrik a helyéről, készen arra, hogy bármilyen gyönyörű és váratlan kaland keresztezze az útját legközelebb. Szíve költőien hevül a sok lehetőségtől, és az ihlet újra elönti érzelmeit.

 

A Kelyhek Apródja Tarot kártya üzenete

Van itt szerencsés véletlen és varázslat. Mint a szerelem első lélegzete vagy a legelső csók, ilyenkor bármi lehetséges. Legyetek nyitottak és éberek a váratlan csodákra. Ez a „mikor a disznók repülnek” kártya, és ha a kezedben tartod, az annak a jele, hogy váratlan (de teljesen elképesztő!) dolgok jönnek az utadba. Ápold gyermeki lelkesedésedet az ismeretlen iránt, és vigyél izgalmat és kíváncsiságot a kapcsolataidba, hogy örömmel fogadhasd ezeket a vadul eklektikus és színes fordulatokat az utadon. Legyetek nyitottak a legkülönösebb helyekről érkező inspirációra, és figyeljetek az érkező intuitív gondolatokra. Ezek szárnyakat adnak kreativitásodnak és érzelmeidnek. Miközben élvezed a furcsán egyedi gondolkodás ezen időszakát, győződj meg arról, hogy nem vagy túlságosan érzékeny másokkal szemben, és nem gátolod az áramlásodat, mert megpróbálod irányítani a folyamatot. Engedd, hogy az érzelmeid kövessék az öröm kenyérmorzsáit. Játsszatok még egy kicsit. Csinálj valami butaságot. Hangolódj rá a csoda és a csodálat érzéseire, és engedd meg érzékeny álmodónak, hogy álmodjon. Fogadd el a mágiát, és higgy a saját egyedi csodáidban, mert minden nap elkísérnek téged, ha úgy döntesz, hogy meglátod őket.

A Kelyhek Apródja Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Amikor a malac repül vagy a hal ugrik, hitetlenkedve bámulsz, és azt feltételezed, hogy nem a te üzeneted? Vagy megragadod és futsz a varázslatos véletlennel?
– Milyen helyzetekben veted be az érzelmi éretlenségedet? Mi váltja ki ezt a reakciót? És hogyan tudnád jobban kezelni magad?
– Túlságosan érzékeny vagy a jelenlegi helyzetedre?
– A szerencsés véletlen kopogtat. Felismered a varázslat rezdüléseit, amikor az Univerzum az utadba küldi? Kezdje el naplózni! Jegyezd fel az életedben lévő összes finom varázslatot.
– Milyen jel – ha a következő hetekben kapnád – segítene abban, hogy valóban higgy a szinkronicitás vagy a megnyilvánulás csodájában?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>