A Kelyhek 9 tarot kártya

A Kelyhek 9 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

ajándékok az Univerzumtól, az öröm választása, megnyilvánult álmok, hála, bőség, a céllal való összehangolódás, az összes ajándékod felhasználása.

Fordított jelentés

késleltetett kielégülés, beteljesületlen vágyak, önelégültség, meg nem valósult álmok, kapzsiság, ami elállja az utadat, az élet egyszerű dolgainak meg nem becsülése, a pozitivitás és az optimizmus rakétahajtóanyagának megtalálásának szükségessége.

A Kelyhek 9 Tarot kártya leírása

Látomásos álomállapotában lebegve 9 csészét lát maga előtt, amelyekben mindazok a dolgok vannak, amelyekért eddig dolgozott. Boldogság! Transzcendencia! Szíve szétrobban a szeretettől, és energiája szétárad a 9 gyönyörű edénybe. Minden ajándékot. Az összes szeretet. Régebben azt hitte, hogy ezeket a poharakat az Univerzum helyezte oda, és hogy választania kell közöttük. Régebben azt hitte, hogy csak egy lehet az övé ezek közül. De most már látja, hogy mindet ő teremtette, neki. Mindegyikben a saját szeretetét látja – a szívdobbanásait a mintázatukba vésve – a saját örömét az ékszereik közé vésve. Az ő lénye vetette el ezeket az ajándékokat, és az ő természete az, ami lehetővé teszi, hogy virágozzanak – vagy ne virágozzanak. Rájön, hogy a mai választása inkább a prioritásokról, a fókuszról és a tiszta szándékról szól, mint arról, hogy egyik dolgot a másik fölé helyezze. Rájön, hogy a világ valóban az ő osztrigája, és hogy megajándékozzák azzal a lehetőséggel, hogy kiválaszthassa, melyik ajándékot szeretné először.

A Kelyhek 9 Tarot kártya üzenete

Igen! Azok az álmok, amiket álmodtál? Azok az érzések, amiket kergettél? Az utad felé tartanak, és ennek eredményeképpen képes leszel kicsomagolni azt az ajándékot, amire igazán vágysz. Ennek a kártyának a megjelenése a kirakásban a jólét, a bőség és a vágyaid elérésének szerencsés üzenete – és gyakran találóan „kívánságkártyának” is nevezik. Te mit kívántál? Táncolj egy boldog táncot, mert az Univerzum ajándékokat küld feléd! Engedd meg magadnak, hogy megkapd őket, és tapasztald meg, milyen beteljesítő lehet ez az utazás. Merítsd el tudatosan az életedet minden nevetéssel és boldogsággal, ami ahhoz szükséges, hogy elindulj boldogságod következő szakaszába! Vegye számba az összes érzést, ami felszínre tör, és ne feledje, hogy hálát gyakoroljon álmai megnyilvánulásáért. Árnyékban ez a kártya a meg nem nyilvánult álmok miatti elégedetlenséget vagy frusztrációt sugallhat. Néha ez abból adódhat, hogy túlságosan az anyagi javakra koncentrálsz, és kihagyod a szívedből fakadó kapcsolatteremtés lehetőségeit. Néha ez a fókusz önelégültségként nyilvánulhat meg, különösen akkor, ha az érzelmi szükségletek nem teljesülnek. Az igazi öröm a másokkal való kapcsolatból fakad. Erősítsétek és ápoljátok a kapcsolatotokat, és találjátok meg a 9 csésze örömötöket azáltal, hogy másoknak adjátok a szereteteteket. Még árnyékban is azt sugallja ez az örömteli kártya, hogy jó dolgok vannak úton. Nyisd meg a szívedet, hogy befogadhasd őket!

A Kelyhek 9 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ha egy varázslámpa érkezne az életedbe, hogy teljesítsen egy kívánságot – mit kérnél?
– Kezdd el számon tartani a bizonyítékokat arra, hogy az álmaid elérkeznek hozzád. Láttál-e valamilyen jelet az elmúlt héten?
– A mindennapi hála juttat el minket erre a Kupa 9-es helyre. Milyen a kapcsolatod a hálával? Ha „volt már ilyen”, vagy csak nem érzed, mi áll a hálaadásod útjában? Ha kopogtatsz a hála ajtaján, de az ajtó nem nyílik, azt mondod, hogy „igen, hálás vagyok… de….”? ?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>