A Kelyhek 8 tarot kártya

A Kelyhek 8 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

elsétálás, elengedés, a régi életed hátrahagyása, hogy új dolgok után kutass, elengedni azt, ami már nem szolgál téged, rituálé az irányváltás jelzésére, megrekedt energia mozgatása, az elhagyatottság vagy csalódás érzése, ami arra ösztönöz, hogy valami jobbat keressél.

Fordított jelentés

elsétálsz, majd megbánod a választásodat, úgy érzed, hogy megrekedtél a jelenlegi valóságodban, félelmek, amelyek blokkolják a lendületedet. ketrecbe zárva érzed magad, menekülés és elkerülés.

A Kelyhek 8 Tarot kártya leírása

Az utolsó poharat is a tengerbe eresztette, és a tálégető szertartás véget ért. Ezt megelőzően 7 tál volt: 7 nap és éjszaka, hogy felépítse az új jövőképét az életéről, és 7 szertartás, hogy elengedje a régi szokásokat, érzéseket, hiedelmeket és elképzeléseket. És bár még nem teljesen biztos benne, hogy ott tart, azt tudja, hogy sokkal erősebbnek érzi magát, mint valaha. Ezek a rituálék megtisztították a szívét és a lelkét, és megértette, hogy sokkal többet érdemel annál, mint amivel az utóbbi időben megelégedett.

Olyan erősnek érzi magát ebben a pillanatban, hogy még azt sem érzi kényszert, hogy végignézze, ahogy az utolsó tál a tengerbe merül. Tudja, mit tartogat számára a sors: a teljes elmerülést, majd az elmosódást. Tudja, hogy a víz eltörli jelenlétének minden jelét, és hogy az egyetlen dolog, ami megmarad, az a róla szóló emléke.

Tudja, hogy az emlékei általában az izmaiban tárolódnak, ezért megfogadja, hogy aktívan új emlékeket teremt, amelyeket előhívhat és élvezhet. Élvezni fogja ezt az új emléket… azt, ahol a helyzete olyan kevés hatalommal bír felette, hogy még a rituálé befejezése előtt elsétál. Nincs többé szüksége erre a megtisztulásra. Ő maga választja meg az útját. És készen áll arra, hogy túllépjen önmagának ezen a változatán..,

A Kelyhek 8 Tarot kártya üzenete

Itt az ideje, hogy elengedj valamit az életedben? Valaminek az elengedése, ami a múltad fontos része volt, rendkívül ijesztő lehet. Mérlegelje az előnyöket és hátrányokat, és oldozza ki magát minden olyan horgonyból, amelyhez ragaszkodik, hogy újrakezdhesse. Lehet, hogy azon kapod magad, hogy különböző lehetőségeket képzelsz el, és nagyfokú félelmet élsz át, amikor az ismeretlenbe lépsz. Izgalom és könnyedség is lehet benne! Használd az érzéseidet arra, hogy vezessenek téged ebben az intenzív váltás misztikus időszakában, és engedd el a régi energiákat és történeteket, hogy könnyedén tudj utazni.

A szent álmod és célod kiválasztása az egyik legnagyobb önszeretetre irányuló cselekedet, amit véghezvihetsz. Mert a legelső lépésbe, amit megteszel… és abban a legelső pillanatban, amikor megtalálod az elhatározásodat… beágyazódva kezded el választani magadat. Elkezded választani a szükségleteidet és az álmaidat. Nincs ennél gyógyítóbb és erőteljesebb dolog. Bár a csalódott szívednek szüksége lehet némi bátorításra,  engedd az elvárásokat, hogy továbbra is egy rosszul beállított úton maradj. Ez a kártya egy hihetetlenül spirituális vagy személyes törekvést jelöl, és azzal, hogy eltávolodsz a régi dolgoktól, emberektől, energiáktól, eszméktől, hiedelmektől, bűntudattól vagy létmódoktól, amelyek lefognak téged, azt választod, hogy egy elektromosan új jövő útjára lépsz.

Mozdulj az epikus álmok és a melegebb naplementék irányába, hiszen az igazi boldogság csak akkor épülhet fel, ha vállaljuk a kockázatot önmagunkkal szemben.

A Kelyhek 8 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Milyen gyakran helyezed a saját igényeidet mások elé?
– Képzeld el, hogy az életed egy epikus kaland, és a zárójelenetben a naplementébe sétálsz. Mit értél el az imént? Kivel vagy együtt?
– Ragaszkodsz-e a dolgokhoz, még jóval azután is, hogy a velük töltött időd véget ért?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>