A Kelyhek 7 tarot kártya

A Kelyhek 7 Tarot kártya jelentése

Elsődleges jelentés

választások, lehetőségek és opciók, tanács a fantáziák és illúziók, a vágyálmok, a kísértés csábítása ellen az úton, a teljes kép ismerete nélkül kell dönteni.

Fordított jelentés

a döntésképtelenség, a rossz döntéstől való félelem, a csillogó és új dolgoktól való elvonatkoztatás, a döntésekkel való túlterheltség érzése.

A Kelyhek 7 Tarot kártya leírása

Óvatosan, óvatosan… igyekszik szemmel tartani a csészéjét, ahogy az Univerzum megkeveri őket. Hová is tette a szerencse talizmánját? Az egyik csésze alatt van az az út, amelyet a legjobb jövőjéhez választott… bárcsak emlékezne rá, melyik csésze alá tette. Melyik volt az, amelyik a sikerhez vezet? Melyik az, amelyik úgy néz ki, mintha arra vezetne, de valójában nem? Próbál visszaemlékezni, hogy a spirituális fókuszú csészét vagy a gyémántokkal és gazdagsággal teli csészét részesítette-e előnyben… és elgondolkodik azon a csészén, amelyik úgy néz ki, mintha mindkettőhöz vezethetne. Mint a pohár memóriajáték, még ha próbálja is szem előtt tartani a nyereményt, a poharak annyira felcserélődnek, hogy nehéz felidézni, hol is van az eredeti szándéka. Rájön, hogy nincs más dolga, mint visszatérni a középpontjába, elengedni azt, amiről azt hitte, hogy akarja, és arra figyelni, hogy hol van most. A többi csak illúzió.

A Kelyhek 7 Tarot kártya üzenete

Amikor a jövőbe álmodozik, a lehetőségek, amelyek most előttünk állnak, nyomasztónak tűnhetnek. Az A-tól Z-ig vezető egyenes út gyakran ködös, és az élet úgy mutatkozhat meg, mint egy kígyó és létra játék, amely csak azért visz lefelé, hogy aztán felemeljen. A helyes út – a tökéletes út – választására irányuló vágyad miatt a dolgok túlságosan zavarosnak és zavarosnak tűnhetnek, mert a csillogó dolgok csábítása gyakran illuzórikus. Sajnos nem lehet előre látni mindent, ami kibontakozik! A döntéshez az intuíciódat kell használnod. Ne feledje, hogy az ajándékok és a gazdagság sekélyes és üres ígéreteket rejthet, míg a nehéz utak gyakran gyönyörű lehetőségeket rejtenek a növekedés és a bölcsesség számára. Ahelyett, hogy a gyors és könnyű csábítás kísértésébe esnél, használd megkülönböztető szívedet, és hagyd, hogy az, amit valóban akarsz, tájékoztasson a következő lépéseidről. Túl az illúziókon és a homlokzatokon, és minden aggodalmadon, hogy rosszul választasz (nem fogsz!), milyen lehetőségek állnak ma őszintén előtted? Még ha a dolgok nem is mindig azok, aminek látszanak, meditálhatsz a legjobb választásodon, és használhatod azt ugródeszkaként egy egyre táguló jövő felé.

A Kelyhek 7 Tarot kártya alapján a Látó kérdései hozzád

– Ez a kártya gyakran akkor jelenik meg, amikor eljön a lépés ideje. Milyen előnyei és hátrányai vannak a lehetőségeidnek, és melyik út a legjobb választás most?
– Olyan jövőről álmodni, amelyért aktívan dolgozol, csodálatos, ha ihletett cselekvés kíséri. Teszel lépéseket afelé, amit szeretnél? Vagy túl sok energiát ölsz a csak-az-eszmélkedés-fázisba?
– Az összes ajándék, amire valaha is vágytál, ott rejtőzik ezek alatt a csészék alatt. Kiválaszthatsz egyet, ami felé ma elindulsz. Melyik dolgot választanád a többi közül?

Minden amire gondolunk, tudatosan vagy tudat alatt teremtő erővel hat környezetünkre. Teremtő erőnk van. Célom, hogy neked is sikerüljön megtapasztalnod a teremtés csodás energiáját!

Hívj bátran!

Sulya Zsuzsanna, Boldogság-mentor

Érdekel a Tarot kártyavetés művészete?

Tarot tanfolyamaink:

Tanulj meg olvasni a Tarot kártyákból!

Merülj el az önismeret és a mágia gazdag világában.

Úgy érzed, sikertelen vagy a párkapcsolat terén?

A Párkapcsolati Tarot tanfolyam neked szól.

Tarot kártya jóslás

TAROT TANFOLYAM

Különleges 2 napos kurzus

NEKED SZÓL. RÓLAD SZÓL. NE HAGYD KI! >>

TAROT JÓSLÁS

ISMERD MEG A TEREMTÉS CSODÁLATOS ENERGIÁJÁT!

 

JELENTKEZEM >>